Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 21. července 2009 ve 22:51® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor > ten je mi plat prtnej, jakejkoliv zadám, vždycky mi to hodí Antarktidu.
- Úterý 21. července 2009 ve 22:31® Sander
Libor > škoda, už jsem si připravil mapu.
- Úterý 21. července 2009 ve 22:10® Sander
Libor > fotím jen když se mi chce. Pokud bych měl dělat šaška před čumily nebo ostatními rybáři, raději nechám foťák v batohu.
- Úterý 21. července 2009 ve 22:01® Sander
Libor > to samé jsem si říkal i já, proto jsem ho také upozornil.
- Úterý 21. července 2009 ve 22:00® Sander
Libor > rychlíku. Jen abys ten večer nepřepálil a ráno byl ouplně mrtvej
- Úterý 21. července 2009 ve 21:59® Sander
SimBlack > třeba to, že v diskusi Z lovu opakovaně porušuješ pravidla: „Každý příspěvek by se měl týkat tématu konkrétní diskuze.“
Admini to pak pracně přemísťují, do diskuse Z lovu piš prosím jen zážitky od vody, na bavení s ostatními je tu zbytek diskusí.
- Úterý 21. července 2009 ve 21:54® Sander
sus1 > to je správný, nicméně k Tobě se mi to moc nehodí, jsi ochoten reagovat na cokoli a kdykoli, hraní na partizána je výsada jiných.
Tento příspěvek byl editován 21.7.2009 21:55:47 uživatelem Sander. - Úterý 21. července 2009 ve 21:50® Sander
sus1 > kde jsi to vyčet?
- Úterý 21. července 2009 v 19:08® Sander
sus1 > u nás? Jel jsem asi stejnou vzdálenost na východ jako bych jel k vám na západ.
- Úterý 21. července 2009 v 16:32® Sander
Libor > osprey fotil, Scanix taky. Já neměl čas, odháněl jsem psa od kýble s krmením
Ryby braly krásný a bylo jich poměrně dost, co se druhů týče – kapr, cejn, cejnek, ostroretka, podoustev, lín, plotice, jesen, tloušť, perlín, štika na červíky Mírovi spadla, boleni na vláčku, no a Scanic vláčením bodoval s candáty a boleny, z nichž ten nej asi 65. Fotku sem nejspíš hodí.
Škoda že jsme to museli po jedné odpolední ukončit.
Tento příspěvek byl editován 21.7.2009 16:33:38 uživatelem Sander. - Úterý 21. července 2009 v 16:26® Sander
Libor > nevím, recept nemám ani na osmou ranní, natož na čtvrtou.
- Úterý 21. července 2009 v 16:16® Sander
Libor > super, dnes jsme v tom seděli asi čtyři hodiny s ospreyem a Scanixem na jeho výsostných vodách a mám na xychtě pěkně vypálený brejle.
- Pondělí 20. července 2009 ve 20:24® Sander
sus1 > podle mě myslí ty bagry.
- Pondělí 20. července 2009 v 16:54® Sander
Robur > v pořádku, sehnal jsem špičku s podobnou akcí, ale většího průměru. Teď jsem ji zbrousil a musím se pochválit, že se mi to povedlo, takže smůla prolomena
- Pondělí 20. července 2009 v 16:30® Sander
DEATH > nechtěj vědět jak to dneska vidím já!
Před chvílí jsem při náhozu zavadil o větev, vlasec rupl, po něm se krásně svezla špička a teď se válí kdesi na dně řeky. Když připočtu tu dnešní pokutu, celkem vydařený den.
- Pondělí 20. července 2009 ve 13:15® Sander
Libor > včera jsem voblerem pocuchal rusáka, rána do prutu a šedesátka torpédo vyskočila půl metru nad hladinu
Byl jsi na nich?
- Pondělí 20. července 2009 ve 12:16® Sander
Jsem si skočil pro vlasec, dýl jak tři minuty to netrvalo, stál jsem v zákazu, hodil jsem tam výstražný aby to nevypadalo tak drze a ty bejci už tam stáli když jsem vyšel z krámu. Spolu se mnou ještě dvě auta, ty však skončili s botičkou a za 1200. Mně to stálo 300, bo když se mě ptali, jak jsem na tom finančně, tak jsem řekl že jako student špatně. Tak mi dali nejspodnější hranici.
Ještě jsem říkal prodavači, když mi vracel penize: „Doufám že je teď nedám na pokutu…!“ No a za minutu už jsem k němu běžel rozměnit pětikilo.
- Pondělí 20. července 2009 v 10:54® Sander
Nemám rád policajty…
- Sobota 18. července 2009 ve 22:09® Sander
sus1 > kor ode dneška tam musí být vedro na padnutí.
- Sobota 18. července 2009 ve 13:31® Sander
yerrx > protézu?