Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 1. července 2009 v 19:09® Sander
Sander

Velice šikovnej přívalovej déšť tu hučí za oknem, sotva vidím protější barák.:-O

Středa 1. července 2009 v 15:34® Sander
Sander

olda > ptáš se na špatnou stranu, pokud vím, deště sem chodí od poloviny června od východu, příp. jihovýchodu.

Na předpověď jsem nekoukal, ale bych bych moc rád, kdybych se teď mýlil.

Středa 1. července 2009 v 15:29® Sander
Sander

hecht > mně sice vykořisťovatel zaměstnává jen minimálně, ale odpovídá tomu i plat. Nechápu ty řeči o tom, jak se vše co nevidět zlepší, až odezní finanční krize. Téhle situaci nerozumím, zrovna minulý týden jsme to s kolegou probírali a při použití obyčejného selského rozumu mi vyšlo, že to není otázkou pár měsíců ani let. A když se omylem stane, že to opravdu třeba za dva tři roky přejde (díky brzdě zvané „šrotovné“), je tu přece možnost výmluvy a tímpádem další tři roky bez peněz, možná déle. Otázkou je, zda těm papalášům stačí X7. Pokud ne, budou se vymlouvat ještě déle.

Ale to já už tam nebudu.

Středa 1. července 2009 ve 14:14® Sander
Sander

Robur > olivový Freestyle.

Úterý 30. června 2009 ve 20:38® Sander
Sander

Dneska je pěkněj večer. Kdybych nemusel v půl šesté vstávat, sedl bych na hada. Možná už by nějaký vykoukl.

Úterý 30. června 2009 v 19:47® Sander
Sander

Libor > děkuji.

Úterý 30. června 2009 v 19:01® Sander
Sander

Libor > mě spíše zajímá Volyňka, ta by šla zjistit?

Úterý 30. června 2009 v 18:47® Sander
Sander

Dají se někde dohledat průtoky konkrétních řek v srpnu roku 2002? Zajímalo by mě, o kolik bylo v neděli méně.

Děkuji.

Úterý 30. června 2009 v 17:10® Sander
Sander

Libor > nazval bych to „Skworův Comeback“, určitě by se mu tohle spojení velice líbilo :-D

Úterý 30. června 2009 v 17:08® Sander
Sander

Dlouho nepršelo.

Už se musím smát.

Ten východ je černej jak uhel, jde sem zřejmě silná bouřka, vedle na kopci už vidím provazy deště. Osprey už bude v tuto chvíli asi v epicentru :-)

Úterý 30. června 2009 v 15:53® Sander
Sander

osprey > jsou to opravdu ti letní. Oni i tihle „menší“ jsou docela dělové koule hodně přes centimetr délky. Co se nesmrtelnosti týče, o tom by mohla pohovořit naše ohařina, jenže se hárá, takže nemá čas. Ale viděl bych to s nimi bledě.

Úterý 30. června 2009 v 15:36® Sander
Sander

I když, kusy jsou to pořádné, rána od něj do hlavy docela bolí. Z toho bych vyvdedukoval, že se jedná o chrousty obecné. Nedovedu si představit, že by tohle byli ti menší :-)

Pokud potřebují jasnou oblohu, ještě neměli možnost se od května ukázat, když pořád leje. Možná to mají zpožděné.

Úterý 30. června 2009 v 15:31® Sander
Sander

osprey > astronomické léto už začalo, takže určitě ti letní :-)

Úterý 30. června 2009 v 15:25® Sander
Sander

Libor > no to potěš…

U nás ubývaj. Loví je ohařina. Skáče až do úrovně okapů :-D

Úterý 30. června 2009 v 15:14® Sander
Sander

Libor > tohle rojení bývá u nás na chatě pravidelné, možná že se tito tvorečci trefí i do stejného týdne, nemám to zmapované. Odhaduji jejich počet asi na 50ks, normálně naráží do střech, do stromků, do okapů, oken…prostě jak pitomí. Odehrává se to vždy před setměním, ale mám za to, že musí být jasno.

Snadno se nechají vyžehlit do ruky.

Úterý 30. června 2009 ve 14:35® Sander
Sander

skwor > noo, to já taky…:-D Když odmyslíš tu modrou vestu…

Ale k věci, jméno neznám. Každopádně bych před tím utek kdyby to bylo ve vzduchu.

Úterý 30. června 2009 ve 14:28® Sander
Sander

skwor > jj, umíme, je to Ozzák.

Nebo jsi nemyslel fotku v Tvém profilu??:-D

Úterý 30. června 2009 ve 14:13® Sander
Sander

No nekecej :o)))

Vyhrál jsem v nějaké soutěži, sice nevím v jaké, ale to je vlastně fuk :-D

Pondělí 29. června 2009 ve 20:11® Sander
Sander

Ty jo, jsem vařil :-D

Při té příležitosti jsem se koukl skrz řízek až na Šumavu a viděl, že je opět pod palbou deště.

Pondělí 29. června 2009 v 19:34® Sander
Sander

osprey > děkuji.

Prd jsem vyžehlil, fiška je nažraná, voda žlutá a smrdí.

Nějak se mi to počasí nezdá normální. Že by důsledek globálního oteplování? Červen je za námi, vzpomínám si na jediný slunečný a teplý den. Chrochtal jsem si na fiškách, tak proto. Teď když jsem odjížděl, opět mi za zadkem hřmělo…