Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 25. května 2009 v 19:43® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Robur > a měls ho na vodítku, nebo ti plaval u nohy?
- Pondělí 25. května 2009 ve 14:13® Sander
Libor > už né jako zamlada
Za chvíli jedu zkusit prsačky co mi ve čtvrtek přišly…
- Neděle 24. května 2009 v 17:29® Sander
1Mara > kde bych je vzal prosimtě…
- Neděle 24. května 2009 ve 12:24® Sander
sus1 > tady budu zase až na zimu…
- Pátek 22. května 2009 v 17:02® Sander
Libor > na světové straně ani tak nezáleží, zažil jsem hodně silné bouřky od východu, západ jich přinese sice víc, ale ne vždy tak silné. K nám to jde teď, už začíná pršet. Doufám že brzy přestane, na dešti se spí venku blbě…
- Pátek 22. května 2009 v 15:12® Sander
Fugas > o to nejde, rybáře jako Ty zde uvidím rád. Jenže na jednoho Tobě podobného připadá sto šmejdů a v tom je ten zakopanej pes. Proto je lépe prozrazovat co možná nejméně.
Tento příspěvek byl editován 22.5.2009 15:15:49 uživatelem Sander. - Pátek 22. května 2009 ve 14:41® Sander
Fugas > poslední dobou se o té řece mluví všude kam se podívám, články a diskuse na Chytej, MRKu, v Kajmanu… a tahle přehnaná medializace mi docela štve. Ano, řeka je dlouhá, ale dobrých míst málo. Na parmy třeba jen dvě a ví to celý národ.
- Čtvrtek 21. května 2009 v 15:14® Sander
Libor > hm, vlastně pravda. Tak jsem v tom sám.
skwor > ne, narážím na diskusi asi 20 příspěvků doleji.
- Čtvrtek 21. května 2009 ve 14:35® Sander
sethy > prd vyhraje, bo stejně jako já porušuje pravidla. Neuvádí revír. Má rozum.
Jsou zde i tací, co lovná místa rozvádí i ve Všeobecné. Ach jo…
- Pondělí 18. května 2009 ve 21:59® Sander
Libor > ořez. Zdálo se mi to ostré dost. Je to trochu zůmováno, proto je ta hloubka ostrosti malá. Ostřil jsem oko.
Tento příspěvek byl editován 18.5.2009 21:59:59 uživatelem Sander. - Pondělí 18. května 2009 ve 21:30® Sander
Libor > maximum, co se dalo z toho kompaktu za deště a bez blesku vymáčknout
- Pondělí 18. května 2009 ve 21:14® Sander
Se tak bála o mladé, že se ani nehla.
- Neděle 17. května 2009 ve 21:44® Sander
Zoles > neskutečný, blahopřeji!
- Neděle 17. května 2009 v 19:54® Sander
vavra26 > ti to povim a už si nesednu co?
Tento příspěvek byl editován 17.5.2009 19:54:16 uživatelem Sander. - Neděle 17. května 2009 v 19:42® Sander
Libor > já si také myslel, že to jsou „loňskí“.
Jinak na té fotce není ani vidět, že je tam položená jen první část prutu – je to tam tak zarostlé, že to jinak nešlo. Tohle období je pro takové fotky nejhorší, tráva je nová, nezválená, a už strašně vysoká. Vybrat místo kde to jde je těžké.
- Neděle 17. května 2009 v 19:34® Sander
vavra26 > slabota, já jezdím už měsíc dopředu, aby mi to nikdo nezasedl…
- Neděle 17. května 2009 ve 12:22® Sander
Libor > s tím bolenem to bylo trošku ve spěchu. Tedy, trošku víc ve spěchu. Viděl jsem jak loví v dálce, kam bych možná ještě dohodil, takže fofrem stáhnout jeden hadovák, provléct těch bambilion oček na mačce, navázat háček a rychle hodit. A v tom byl ten zakopanej pes, můžu si za to sám.
- Neděle 17. května 2009 ve 12:20® Sander
Libor > tento měsíc mi není přáno, budiž. Ale ono se to otočí…
- Neděle 17. května 2009 v 11:16® Sander
Libor > u mně je to poslední dobou jedno, jestli to bere nebo ne. K večeru jsem zkusil nějakou fišku z hladiny, viděl jsem velkého bolena co mi popad rohlík, zásek…a lopatka háčku projela uzlem…grrrrrr…
- Sobota 16. května 2009 ve 23:41® Sander
Scanix > jinou vodu? Už takhle padne půl vejplaty na naftu…
S těmi sumci je to hloupost, u nás jsem třeba loni nevyžehlil ani jednoho. Žížala nebo rybka ze dna, absolutně nic. Tihle násadoví zde nic neřeší, zmizí stejně rychle jako se tu objevili.
Jinak dnes to bylo spravedlivé, každý po jednom hadovi, o něco málo delším než nastražená rousnice. Ale konečně jsem si škubl. Teď už toho ale vážně nechám. Nebere nic.