Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 16. května 2009 v 18:51® Sander
Sander

skwor > hm, a jaký wobrovský…:-) Ten had se chtěl jen podívat na starej dobrej Cormaxx, muzejní to naviják, takže víceméně náhoda :-D

Sobota 16. května 2009 v 9:38® Sander
Sander

Libor > ano, je to zloba, už mi to lehce štve. Se z těch úhořů letos asi vobtáhnu! Divné je, že neberou ani plotice, skaláci nebo tloušti. Co bych za ně dal. Nepotřebuju žehlit hady, ale chci aby se to hejbalo…

Sobota 16. května 2009 v 0:11® Sander
Sander

adam > počkám na rozkvetlé akáty, fakt už toho mám dost, čék tam prosedí bambilion hodin v té kose aby prd chytil.

Já su z té plavačky a feederu zvyklý sekat do několika minut, nejlépe sekund, tak si dovedeš představit, jaká je to pro mně frustrace :-)

Sobota 16. května 2009 v 0:05® Sander
Sander

Seru na to! Za posledních 5 vycházek na hady vyžehlím vždy maximálně jednu malou rybu a už mě to přestává bavit. Buď je to tu tak vyžehlený, nebo posledních 14 dní drží hladovku.

Má to ale jednu výhodu, a tou je spotřeba rousnic. Stačí dvě na noc. Resp. čtyři, dvě dám kamarádovi, který žehlí to samé prd :-((

Čtvrtek 14. května 2009 ve 21:01® Sander
Sander

Zoles > jeho svérázné pojetí „feederového“ chytání mě malinko překvapilo, navázat pátera, kaprovou děličku postavit k obloze a hlídat tyčinku nalepenou na tuhé špičce. Faktem je, že i v takové zimě vyžehlil dvě ryby. Je to vážně pro lov velkých ryb, má to něco do sebe.

Dnes bude rousnic venku hodně.

Čtvrtek 14. května 2009 ve 20:42® Sander
Sander

Zoles > při adamově spotřebě je 200ks prd, já když viděl kolik jich dává na „háček“ a když nic neveme, vyhazuje je. To musí bý hrozná spotřeba :-)

Taky by mu mohli umožnit uskladnění na intru v ledničce.

Čtvrtek 14. května 2009 ve 20:23® Sander
Sander

Zoles > že jo?:-D

Čtvrtek 14. května 2009 v 19:45® Sander
Sander

adam > pošleš mi na mejl tu včerejší fotku fousatého? Vypadala nadějně.

Čtvrtek 14. května 2009 v 19:37® Sander
Sander

Kubajs > 6°C je „tak akorát“? Že ty tak soudíš proto, že jsi včera z okna vystrčil malíček?

Tento příspěvek byl editován 14.5.2009 19:40:58 uživatelem Sander.
Čtvrtek 14. května 2009 v 0:06® Sander
Sander

Zoles > při odjezdu 6°C, Adam ještě chvíli poseděl, ale myslím že už nechytl nic. Takže suma sumárum, Adam sumár + cejn, já sumár, Pepa Čadek měl bohužel smůlu.

Středa 13. května 2009 v 17:49® Sander
Sander

adam > jo, a doufám že dojedu, ta nálepka Chytej mě bude dost omezovat v jízdě!! :-D

Středa 13. května 2009 v 17:37® Sander
Sander

adam > najím se a jdu pomalu balit.

Středa 13. května 2009 v 17:30® Sander
Sander

HaD > ne, ty stěrače se mi fakt nezdály :-)

Se z toho vobtáhnu, fakt. Zakletá nálepka…

Středa 13. května 2009 v 16:29® Sander
Sander

havel > kéž by to byla pravda, oprava by byla snadná :-)

Středa 13. května 2009 v 16:18® Sander
Sander

Libor > a co když půjdeš zrovna z lovu plotic??:-D

Středa 13. května 2009 v 16:12® Sander
Sander

Nalepil jsem na auto nálepku Chytej.cz.

V tu ránu elektronika v prdeli, centrál v pytli, z jedné strany jsem se ani nedostal do auta, stěrače si stírají kdy chtějí a jak chtějí, světla v autě se zapínají jak chtějí a rafička stavu nafty v nádrži mi ukazovala nulu, přesto že jsem včera bral.

HaD > co jsem Ti kurňa udělal????????:-D :-D

Tento příspěvek byl editován 13.5.2009 16:13:06 uživatelem Sander.
Středa 13. května 2009 v 16:09® Sander
Sander

Libor > šak já to také zkusím.

Rýpnul jsem si, protože tohle spojení píšeš špatně pravidelně ;-)

Středa 13. května 2009 v 15:28® Sander
Sander

Libor > ryby „nespolupracovali“ jo? :o)

Tento příspěvek byl editován 13.5.2009 15:29:01 uživatelem Sander.
Úterý 12. května 2009 v 18:57® Sander
Sander

Char > tak to blahopřeji. Čím jsi křtil prut?

Úterý 12. května 2009 ve 14:53® Sander
Sander

adam > dneska to k večeru zkus, voda teče hnědá. No, hnědá, spíše má lehký béžový nádech, protože se tím korytem valí naředěné pole. Půjdou hadi…