Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 16. května 2009 v 18:51® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor > hm, a jaký wobrovský…
Ten had se chtěl jen podívat na starej dobrej Cormaxx, muzejní to naviják, takže víceméně náhoda
- Sobota 16. května 2009 v 9:38® Sander
Libor > ano, je to zloba, už mi to lehce štve. Se z těch úhořů letos asi vobtáhnu! Divné je, že neberou ani plotice, skaláci nebo tloušti. Co bych za ně dal. Nepotřebuju žehlit hady, ale chci aby se to hejbalo…
- Sobota 16. května 2009 v 0:11® Sander
adam > počkám na rozkvetlé akáty, fakt už toho mám dost, čék tam prosedí bambilion hodin v té kose aby prd chytil.
Já su z té plavačky a feederu zvyklý sekat do několika minut, nejlépe sekund, tak si dovedeš představit, jaká je to pro mně frustrace
- Sobota 16. května 2009 v 0:05® Sander
Seru na to! Za posledních 5 vycházek na hady vyžehlím vždy maximálně jednu malou rybu a už mě to přestává bavit. Buď je to tu tak vyžehlený, nebo posledních 14 dní drží hladovku.
Má to ale jednu výhodu, a tou je spotřeba rousnic. Stačí dvě na noc. Resp. čtyři, dvě dám kamarádovi, který žehlí to samé prd
- Čtvrtek 14. května 2009 ve 21:01® Sander
Zoles > jeho svérázné pojetí „feederového“ chytání mě malinko překvapilo, navázat pátera, kaprovou děličku postavit k obloze a hlídat tyčinku nalepenou na tuhé špičce. Faktem je, že i v takové zimě vyžehlil dvě ryby. Je to vážně pro lov velkých ryb, má to něco do sebe.
Dnes bude rousnic venku hodně.
- Čtvrtek 14. května 2009 ve 20:42® Sander
Zoles > při adamově spotřebě je 200ks prd, já když viděl kolik jich dává na „háček“ a když nic neveme, vyhazuje je. To musí bý hrozná spotřeba
Taky by mu mohli umožnit uskladnění na intru v ledničce.
- Čtvrtek 14. května 2009 ve 20:23® Sander
Zoles > že jo?
- Čtvrtek 14. května 2009 v 19:45® Sander
adam > pošleš mi na mejl tu včerejší fotku fousatého? Vypadala nadějně.
- Čtvrtek 14. května 2009 v 19:37® Sander
Kubajs > 6°C je „tak akorát“? Že ty tak soudíš proto, že jsi včera z okna vystrčil malíček?
Tento příspěvek byl editován 14.5.2009 19:40:58 uživatelem Sander. - Čtvrtek 14. května 2009 v 0:06® Sander
Zoles > při odjezdu 6°C, Adam ještě chvíli poseděl, ale myslím že už nechytl nic. Takže suma sumárum, Adam sumár + cejn, já sumár, Pepa Čadek měl bohužel smůlu.
- Středa 13. května 2009 v 17:49® Sander
adam > jo, a doufám že dojedu, ta nálepka Chytej mě bude dost omezovat v jízdě!!
- Středa 13. května 2009 v 17:37® Sander
adam > najím se a jdu pomalu balit.
- Středa 13. května 2009 v 17:30® Sander
HaD > ne, ty stěrače se mi fakt nezdály
Se z toho vobtáhnu, fakt. Zakletá nálepka…
- Středa 13. května 2009 v 16:29® Sander
havel > kéž by to byla pravda, oprava by byla snadná
- Středa 13. května 2009 v 16:18® Sander
Libor > a co když půjdeš zrovna z lovu plotic??
- Středa 13. května 2009 v 16:12® Sander
Nalepil jsem na auto nálepku Chytej.cz.
V tu ránu elektronika v prdeli, centrál v pytli, z jedné strany jsem se ani nedostal do auta, stěrače si stírají kdy chtějí a jak chtějí, světla v autě se zapínají jak chtějí a rafička stavu nafty v nádrži mi ukazovala nulu, přesto že jsem včera bral.
HaD > co jsem Ti kurňa udělal????????
Tento příspěvek byl editován 13.5.2009 16:13:06 uživatelem Sander. - Středa 13. května 2009 v 16:09® Sander
Libor > šak já to také zkusím.
Rýpnul jsem si, protože tohle spojení píšeš špatně pravidelně
- Středa 13. května 2009 v 15:28® Sander
Libor > ryby „nespolupracovali“ jo? :o)
Tento příspěvek byl editován 13.5.2009 15:29:01 uživatelem Sander. - Úterý 12. května 2009 v 18:57® Sander
Char > tak to blahopřeji. Čím jsi křtil prut?
- Úterý 12. května 2009 ve 14:53® Sander
adam > dneska to k večeru zkus, voda teče hnědá. No, hnědá, spíše má lehký béžový nádech, protože se tím korytem valí naředěné pole. Půjdou hadi…