Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 12. května 2009 ve 14:12® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
adam > napíšu ti ve čtvrtek ohledně toho lovu. Počasí tedy nic moc, dost se ochladilo.
- Pondělí 11. května 2009 ve 21:54® Sander
Libor > nemaluj čerta na zeď. Lehké časy nás nečekají, ale přece věřím v lepší zítřky
- Pondělí 11. května 2009 ve 21:46® Sander
sus1 > je to celkem prča, každý to má naladěné na jiný tón a když fiška bere, to je muzika!
Divná to sorta, ale třeba budem ke stáru také takoví
- Pondělí 11. května 2009 ve 21:36® Sander
sus1 > místo rádia se okolo celé pískovny linou libé tóny elektronických hlásičů, až mi někdy přijde, že jejich majitelé nevidí ani neslyší.
- Pondělí 11. května 2009 ve 21:24® Sander
skwor > předpokládáš správně
Kéž bych je takhle v jednom týdnu požehlil třeba před pěti lety…dnes už jsou to dorostenci, ani jsem je nefotil.
- Pondělí 11. května 2009 ve 21:23® Sander
sus1 > šak je to paráda, pěkně nafutrovat krmítko, otřít ruce do kalhot, nahodit tu bombu do vody, nandat předšpičáka a koukat jak tancuje…
- Pondělí 11. května 2009 ve 21:22® Sander
skwor > v minulém týdnu šly z vody 3 rovné padesátky, ale už je to s tím pečivem o ničem.
- Pondělí 11. května 2009 ve 21:18® Sander
sus1 > to máš fuk, včera jsem měl obě levé, sralo se naprosto všechno, ještě dnes si ze mě kamarád dělal prču, bo to co jsem tam předváděl ještě neviděl…
Libor > gratuluji k úhoři, o takovém už se mi čtvrtým rokem zdá.
- Pondělí 11. května 2009 ve 21:14® Sander
Libor > prožívám dekadentní období u těžkého bobkaření násadových kaprů. Takové mezidobí mezi lovem tloušťů a lovem tloušťů
Doteďka jsem myl věci zašpiněné od krmení. Ale ti předšpičáci co dnes dělali, to byl orchestr!
Jinak včera bylo relativně bezvětří, zkoušel jsem na pískárně žehlit z hladiny a potahal si mě pěkný amur. Ale neměl jsem šanci, spoléhal jsem že mi nezabere, takže 0,12…
Poté 8 krásných jízd od bolenů – jeden šel z vody, 7 neseklých, 80m Strofta v prdeli a 3 háčky navrch. Nejvíc si vyčítám to, že jsem zasekl bolena na 40m a vlasec rupl u špičky. Chudák to tam sebou musel vláčet :- Včerejší lov byl tím letos nejhorším. Fišky se snažily jak jen mohly, ale když sedí na břehu trotl…
- Neděle 10. května 2009 ve 21:56® Sander
HaD > blahopřeji!
- Neděle 10. května 2009 ve 12:13® Sander
Kazan > pleteš se. Je to jesen.
- Neděle 10. května 2009 v 8:38® Sander
1Mara > bylo hezky, co?
Jenže má plotice a tloušť, kamarádův kapřík, byla za čtyři hodiny neskutečná bída.
- Sobota 9. května 2009 v 11:03® Sander
Libor > šel, a docela dobře. Byl to ten světlý tlustý typ, ti sebou moc nehází.
- Sobota 9. května 2009 v 9:40® Sander
Libor > zkoušel jsem fotit, ale po pár fotkách naprosto k ničemu mi voda z deštníku kápla na objektiv, takže z něj není ani prd.
Dneska dáme repete.
- Pátek 8. května 2009 ve 22:30® Sander
skwor > ne. Čekají stále na pruty.
- Pátek 8. května 2009 ve 22:29® Sander
Libor > už se z toho stává tradice, že kdykoliv přijedem na hady, do hodiny začne chcát. Blesky, vítr a stěží jsme to stihli naházet do auta. Jinak se spletla jedna sedmdesátka, takže aspoň něco.
- Pátek 8. května 2009 v 19:10® Sander
Libor > jdeš zkusit ty hadice?
…ať si pak mám s kým postěžovat, jak to nebralo…
- Pátek 8. května 2009 v 9:23® Sander
Alov > to je slušný. Asi zapůsobilo to vaše podnebí.
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 14:18® Sander
Libor > i já to vidím bledě
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 14:13® Sander
Libor > nebudu v domovské honitbě, takže fakt jen ti hadi…