Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 6. května 2009 v 18:59® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
1Mara > to je dobré gesto, ale z tvého příspěvku to vyznělo úplně jinak. Jsem také jeden z těch, co za bony nikdy nic chtít nebudou a byl bych rád, kdyby alespoň minimální měrou prospěly dobré věci.
- Středa 6. května 2009 v 18:51® Sander
1Mara > jak bys definoval ty, co je potřebují? Bezdomovci na síti? Spíše tedy těm, co je chtějí, ne?
Tento příspěvek byl editován 6.5.2009 18:52:17 uživatelem Sander.Navíc si osobně myslím, že si je musí sami zasloužit.
- Středa 6. května 2009 ve 14:12® Sander
Jirho > jasná plotice.
- Pondělí 4. května 2009 ve 21:09® Sander
Libor > užovka pouťová, celkem běžný druh, k dostání u nás koncem září za šest pětek.
- Pondělí 4. května 2009 ve 14:32® Sander
V půl sedmé ráno tu bylo 9.6°C, teď 7.9 a chčije… Nemělo to být naopak??
- Neděle 3. května 2009 ve 21:51® Sander
sus1 > tak mu zaplať
- Neděle 3. května 2009 ve 20:51® Sander
kubas > to jsou takoví jen v Janově?
- Neděle 3. května 2009 ve 20:45® Sander
kubas > ne, proč?
- Neděle 3. května 2009 ve 12:25® Sander
Zauwi > už jsi se myslím dříve ptal – na pstruhovce ano, ale tam už je vzácností půlmetrová ryba. Na MP ne, protože bych tam místy potřeboval třímetrové brodky, abych se za těmi většími dostal (většími myslím okolo 50cm, 60 je tu opravdu vzácná meta). A především, mouchu neumím tak, abych si troufl na takové ryby. Asi by ze mě měly akorát prdel.
- Neděle 3. května 2009 v 11:56® Sander
Zauwi > leda prd, k té bude ještě dlouhá cesta.
- Sobota 2. května 2009 v 17:51® Sander
Zauwi > ano, vědí, a v případě, že nejedou do vázky, si říkám, že je někde chyba – ta se zpravidla po chvilce projeví tak, že se ryba vypne. Oni to prostě ví, tak nač se snažit.
A jestli někdy pokořím šedesátku, bude to můj nejcennější úlovek. Ať si každý o tlouštích říká co chce, tuhle chytrou rybu prostě „žeru“…
- Sobota 2. května 2009 v 10:53® Sander
Zauwi > to musela bejt žehlírna čoveče! Mazec.
- Sobota 2. května 2009 v 10:33® Sander
skwor > hm, u nás černí také přibývaj. Asi nedostali víza do Kanady
- Sobota 2. května 2009 v 10:30® Sander
skwor > to bude kříženec, jako když má cikorka dítě s bílým. Ten můj byl echt černej!
- Pátek 1. května 2009 ve 22:48® Sander
Scanix > masakr! Gratuluji. A jestli to bylo tam, kde Míra minulý týden vláčel celý den (šak víš), tak to vážně smekám.
- Pátek 1. května 2009 ve 12:39® Sander
Hm, voda se opět valí hnědá, na březích popadané stromy…a já si vesele jel zaplavačkovat
- Pátek 1. května 2009 v 8:54® Sander
adam > to jsi mohl vědět, že když fouká vítr proti bouřce, většinou to znamená, že bude silná.
Natočil jsem krásný blesky. A že jich bylo!
- Pátek 1. května 2009 v 8:47® Sander
hecht > ono to bude s tímhle flekem možná jedno. Pravidelně k nám jezdí zákazník, který bydlí nedaleko tohoto místa a říkal že to snižování dna o metr to tam na čas úplně zlikviduje.
Jo, a policajti jsou tam opravdu wostrý, měli jsme štěstí povidal…
- Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 21:51® Sander
Safra, to bylo jentaktak…
Odřekl jsem májku kvůli hadům, ale sotva jsme nahodili, začlo hřmít a do 15 minut začly padat kroupy. Cesta zpět opravdu mazec, bo kroupy vystřídaly provazce vody s velkými padajícími větvemi.
Věnuji minutu ticha těm, kteří slaví příchod 1. máje a nemaj se kam schovat
- Středa 29. dubna 2009 ve 20:30® Sander
Libor > sakra, tak to už jsem to asi prošvih :o) Ještě předloni to malinko šlo, ale loňský rok byl tragickej.