Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 5. dubna 2009 ve 20:06® Sander
Sander

Abysme za chvíli k příspěvku „Chytil jsem kapra“, neposlali jen kapří jikru :-))

Neděle 5. dubna 2009 v 19:13® Sander
Sander

Tybrďo, teď nás vyhnala od vody první „letní“ bouřka. Kousek od nás uhodilo a útěk před deštěm byl na poslední chvíli. Hecht hlásí dokonce bílo od krup, když se vracel dom.

Neděle 5. dubna 2009 ve 12:01® Sander
Sander

hecht > njn, čecháček je z něj podělanej štěstím, tleská, píská, přitom je našinec Baráku naprosto u řiti zdá se mi.

Neděle 5. dubna 2009 v 10:25® Sander
Sander

Proč přijel Obama do Prahy? Na výlet, nebo tu chce stavět radary? Nějak mi to uniklo.

Neděle 5. dubna 2009 v 9:55® Sander
Sander

Robur > ráno neberou…pozdní vstávání má svá pozitiva.

Neděle 5. dubna 2009 v 9:43® Sander
Sander

Bré jitro přeji.

Sobota 4. dubna 2009 ve 21:10® Sander
Sander

sus1 > proto jsem tady :-) Ale koukám že držíš standartní skoromonologový výkon, takže tě nebudu rušit :-)) ))

Sobota 4. dubna 2009 ve 20:40® Sander
Sander

Libor > ne, jen taková rychlovka, nemám rád, když na mě čumí miliony masařek. Dvakrát jsem cvaknul a rybu pustil hned ve vodě. Bylo mi jedno, jestli z toho něco vyjde.

S tím bordelem, to je teda síla, ti psi obzvláště, chudáci, Bůh ví jak skončili :o(

Sobota 4. dubna 2009 v 11:47® Sander
Sander

havel > jedině dobře. Takové teploty si zasloužíme, když byla tak nehorázně tuhá a dlouhá zima! :-)

Sobota 4. dubna 2009 v 11:40® Sander
Sander

havel > mi spíš připadá, že to spadlo ze zimy rovnou do léta :-)

Sobota 4. dubna 2009 v 11:39® Sander
Sander

Hany > tok to byl asi cormaxův, já jsem to fakt zapomněl.

Sobota 4. dubna 2009 v 9:17® Sander
Sander

sus1 > vtipálku, leda tak včely ti pomůžou štípat :-)

Pátek 3. dubna 2009 ve 22:02® Sander
Sander

HaDová > hlídání jídel, myšleno našich, je u nás na denním pořádku. Zrovna teď mamča dopekla buchtu, odskočila se kouknout ne půl minuty na televizi a čubina už stála na stole když se vrátila, byla asi 10cm od plechu :-)) Přijít o chvíli dýl, bylo by vymalováno. Opravdu chorobná žravost…přitom jí toho dáváme tolik, že prostě nemůže mít hlad!!

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:48® Sander
Sander

HaDová > no abych to upřesnil – naše bíglina myši nežere, a to z jednoho důvodu – i když vyhloubí půlmetrovou jámu, nechytne ji. Tedy jednou se jí to povedlo, uválela ji k smrti, ale nepolkla.

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:41® Sander
Sander

HaDová > ta žravost je u nich chorobná, a to píši bez nadsázky. Je to hrozná vlastnost. Ta naše dřív také zdrhala, třeba i hodinu nebyla, ale teď už ví, že srnka ani zajíc pro ni nejsou k jídlu a stejně by je nedohnala. Přeorientovala se tedy na myši a je klid.

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:36® Sander
Sander

sus1 > loni jsem tak nachytal místní nevěřivce na sumci, měl asi 18cm a já napsal že jsem vyžehlil sumce 180…no nekecal jsem ne? Myslím že se chytil zrovna HaD :-)

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:35® Sander
Sander

HaDová > pořídili jsme ji na myslivost, na výstavách byla pokaždé výborná, ale udělala průšvih na loveckých zkouškách. Postupně se z ní stal gaučák a i když toho tolika naběhá, umí si udělat za každé situace pohodlí :-)

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:29® Sander
Sander

HaDová > nalítá i 15km denně, většinou s mamčou, která je blázen do cyklo i klasické turistiky.

Pátek 3. dubna 2009 ve 21:26® Sander
Sander

Safra, dneska už má bígla každej. Ten můj mě nechce pustit na křeslo a přitom dávaj Slunce, seno…

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22918.jpg
Pátek 3. dubna 2009 ve 21:24® Sander
Sander

Radek > ano, ale v práci, pokud nechceš nějakou extra konkrétní informaci, ptej se.