Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:44® Sander
Sander

sus1 > kdybys byl strojař, míry ryb uvádíš v milimetrech! Takhle si na něj jen hraješ. Jo, a nejni šuplera, ale posuvné měřítko, v horším případě posuvka…bo to do nás ve škole hustlili a učitelé maj vždycky pravdu.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:39® Sander
Sander

sus1 > jsi ty 20cm prasečkiny měřil?

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:39® Sander
Sander

Libor > přidej k tomu sílu dnešního proudu zvedlé řeky a myslím že na 0,12 to ujde :-)

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:37® Sander
Sander

sus1 > kdepak, k těmhle mám úctu i v dobách kdy nejsou hájené.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:31® Sander
Sander

Robur > beztak Hany, ale teď nevím.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:29® Sander
Sander

Robur > 5×? Možná ani třikrát. A za to zašpinění to stálo, ryba byla krásná a zasloužila si rozvalit se v měkké síťce.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:26® Sander
Sander

HaDová > ne, nerad bych vás zatěžoval svými osobními věcmi, počkám si na fotku, která se pošle dvěma kliknutími myší. Dík moc.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:18® Sander
Sander

Robur > to by musela být oboustranná, anebo se známka lepí zvenka? Nevím, nemám ji.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:17® Sander
Sander

Antichytej.cz > měli by ti zakázat televizi čoveče, používáš z ní dost trapné citáty řekl bych.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:16® Sander
Sander

sus1 > z hájené ryby jsou řízky chutnější.

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:15® Sander
Sander

HaDová > pokoušel jsem se to odeslat z toho odkazu, co jste mi napsala. Ale už by to mělo být ok. Děkuji.

A nevykejte mi prosím, ještě nejsem tak stár :-))

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:12® Sander
Sander

Robur > to lepení je třešnička na dortu přece :-)

Pátek 3. dubna 2009 ve 20:04® Sander
Sander

HaDová > ten mejl je nějakej složitej – chce to po mně nějaký odchozí a příchozí servery, hesla, jména a pod., umím jen v seznamáckém :-) Pardon…

Pátek 3. dubna 2009 v 18:38® Sander
Sander

havel > pozdě, já v domnění, že je to klasická papírová, která by se při prvním dešti sloupla, ji nalepil na tubus :-)

HaDová > výborně, šlo by to na mejl? Mám ho v kartě. Děkuji.

Pátek 3. dubna 2009 v 16:50® Sander
Sander

HaDová > ptám se Tě jako zástupkyně zdejšího šerifa – nebyla by ta nálepka, co jste rozdávali na veletrhu, v počítačové podobě? Chtěl bych si ji dát na auto a ta vaše by tam brzy promokla :-) Nechal bych si ji vyrobit.

Děkuji.

Pátek 3. dubna 2009 v 16:44® Sander
Sander

adam > měls pravdu, řeka je v prdeli. Přecejen jsem to ale zkusil, vyžehlil jen jedinou rybu, ale stála za to. Večer ji sem hodím.

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 21:22® Sander
Sander

albin > muhehe, to jsi skoro vyžehlil čtyři blátotlačky na jeden nához :-))

My máme kachny debily všude.

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 21:15® Sander
Sander

albin > kurňa ta by sedla do toho kachního zadku!! :o)

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 14:39® Sander
Sander

sus1 > sliby chyby, počkej večer :-))

Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 14:22® Sander
Sander

hecht > konec všech forem života ani tak ne, spíš konec jednoho naivního pstruhaře :-)