Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 28. března 2009 v 19:25® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor > abych řekl pravdu, hájení tlouště teď v tuhle dobu sice podporuji, ale ten důvod mi malinko uniká. Tře se až za dva měsíce, takže kvůli tomu to asi nebude.
- Sobota 28. března 2009 v 19:11® Sander
Libor > jak chceš definoval cílený lov hájené ryby? Rousnice na dně nebo rohlík ve sloupci je naprosto universální, v žádném případě cílené. A taky že se loví spousta různých ryb.
- Sobota 28. března 2009 v 18:32® Sander
albin > já rozhodně ne.
- Sobota 28. března 2009 ve 13:41® Sander
HaD > co teprve ty parmy…to by mě sežralo úplně…:o)
- Sobota 28. března 2009 ve 13:15® Sander
HaD > jezdit za zimou, když už se u nás konečně ukáže teplej Oskar, tomu říkám úlet
Měj se tam pěkně.
- Pátek 27. března 2009 ve 20:53® Sander
skwor > 400. V bazaru jsou i kolem 250.
- Pátek 27. března 2009 ve 20:45® Sander
skwor > ano, měl jsi střízlivý odhad. A to u nás lovíme běžně štíhlejší ryby.
- Pátek 27. března 2009 v 19:41® Sander
skwor, Libor, inspo > 1,54kg. Aspoň máte důkaz, jak jsou ty hmotnosti v časopisech nadhodnocené.
- Pátek 27. března 2009 v 19:23® Sander
1Mara > na tomhle místě jsem byl poprvé. Jinak přečti si to co tu psal osprey o tlouštích – přijdeš na flek, vyžehlíš 3 ryby, přijdeš tam druhý den, klidně i za týden, vyžehlíš jednu, poté už zpravidla nic.
Já tam byl poprvé a vyžehlil 2 ryby – tohoto tlouště a malého proudníka. Víš co tam chytnu až tam půjdu znovu?…
- Pátek 27. března 2009 v 19:00® Sander
Libor > mám ho na 4 tužkovky. Náhradní vozím, jenže jak ty 4 v tom foťáku vydrží dlouho, mezitím ty náhradní stačím roztahat po baterkách na svícení.
Ještě vydržte, někdo se snad přidá.
- Pátek 27. března 2009 v 18:47® Sander
Jinak toho dnešního tlouště jsem zvážil. Je to ryba střední postavy, tedy v té nejběžnější lovené tělesné stavbě, délka těch 52cm.
Schválně sem hoďte pár typů, kolik ta fiška mohla vážit.
- Pátek 27. března 2009 v 18:35® Sander
skwor > můj foťák má jednu velkou nevýhodu – nepoznám stav baterie. Nikde jinde jsem to neviděl, jen u Olympa. Minule mi zničehonic došla baterka když jsem fotil líny, taky potěší…
- Pátek 27. března 2009 v 18:31® Sander
Libor > Ti dám viagru, dnes jsem se na tu fišku docela nadřel a byl to jediný záběr větší ryby.
- Pátek 27. března 2009 v 18:26® Sander
skwor > docela si na ni zvykám. Dík.
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:56® Sander
adam > v pohodě.
To máte školu nějak krátkou ne? Bratr měl v Písku na VOŠ hnojárně tři dny v týdnu, taky solidní šolich
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:27® Sander
adam > nechceš zítra odpoledně něco podniknout? Spíš mám namysli řeku, tu malou…
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:24® Sander
sus1 > ne, u O2 známého nemám, ba co víc, právě od nich jsem teď odešel. Přesedlal jsem na Starnet.
- Středa 25. března 2009 ve 22:41® Sander
sus1 > nešlo ani tak o rychlost, ale o prachy. Platili jsme asi 900 – paušál na pevnou + asi mego net. Teď je 10Mb za 300 a pevná šla konečně do háje.
- Středa 25. března 2009 ve 22:21® Sander
sus1 > jo, a to se neobtěžuji vypínat ICQ a Chytej
- Středa 25. března 2009 ve 22:20® Sander
sus1 > teď: Rychlost připojení k internetu: 15,484 Mbit/s Rychlost stahování dat: 1,9 MByte/s
Ty wole, to lítá