Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 25. března 2009 ve 22:18® Sander
Sander

sus1 > ve skutečnosti 11 až 13,5. Mám to zavedené od víkendu a měřil jsem to jen 3×. Jsem na baráku sám, proto to tak lítá. Až se chvilkama bojím, aby mi to tu neuletělo.

Středa 25. března 2009 ve 22:10® Sander
Sander

sus1 > bych také potřeboval dát komp do cajka. Teď mi sice připojili 10Mbit net, ale zase mi přestal jít zvuk a já netuším proč.

Středa 25. března 2009 ve 21:55® Sander
Sander

sus1 > sis štrejch? :-)

Středa 25. března 2009 ve 21:44® Sander
Sander

HaD > to je dobře, nechť poslouží jako odstrašující případ pro ostatní :-)

Středa 25. března 2009 ve 21:24® Sander
Sander

HaD > zlikvidujte ho, schmejda. Chytej skoro nejde ani zapnout :-((

Úterý 24. března 2009 ve 22:55® Sander
Sander

Robur > sýr musí být lehce jetej.

Úterý 24. března 2009 ve 22:54® Sander
Sander

A venku je opět bílo…

Úterý 24. března 2009 ve 22:32® Sander
Sander

Robur > nejsi těhotnej?

Mně stačil včera půllitr lehce prošlé hovězí polévky u bratránka na chatě a bylo dnes v práci od rána co dělat :o))

Úterý 24. března 2009 ve 20:32® Sander
Sander

adam > dva cejni a lín za hodinu žehlení. Nebere to, promysli ten svůj příjezd. Chytit howno můžeš i kousek od baráku :-) Záběrů tedy spousta, ale nijak se nelišily od záběrů fišek v mrazech – slabé a těžko sekatelné.

Úterý 24. března 2009 v 17:30® Sander
Sander

HaD > „tenhle týden“ je široký pojem, dnes na nule, v neděli +15. Potřebuju si po dnešku vyčistit hlavu, jsem magor a jedu hned teď. Jestli na mě nespadne strom, možná se štěstím i vyžehlím menší fišku.

Úterý 24. března 2009 v 15:25® Sander
Sander

BeerBeda > povídej…rád bych se podíval, ale mám Kajmany v práci :o(

Úterý 24. března 2009 v 15:24® Sander
Sander

Ať už ten týden konečně uteče… Jsem z toho dnešního chumelení úplně na dně, nic mě nebaví, práce mi nejde, i pes na mě zavrčel když jsem před chvílí přišel.

Pondělí 23. března 2009 ve 22:09® Sander
Sander

skwor > ale koukám že Jaxon téměř zdvojnásobil počet ložisek :-)

Pondělí 23. března 2009 ve 22:04® Sander
Sander

skwor > měls pravdu, kopie jaxvině :-)

Pondělí 23. března 2009 ve 21:43® Sander
Sander

vagi > to nemohu. Ty navijáky jsou první věcí, co mám od této firmy. Dal jsem na slovo zkušeného a myslím, že nebudu zklamán.

Ten naviják se s přehledem vyrovná Red Arku, chod má možná ještě o něco lepší a co se týče unikátní brzdy, kterou třeba u Shimana používá až Stella, tak to by ti v případě zájmu prozradil Hecht, já do toho moc nevidím. Takže první dojem z této firmy velice kladný, víc říci nemohu.

Pondělí 23. března 2009 ve 20:54® Sander
Sander

HaD > když ano, tak jen pro střední tok řeky. Výš a níž je tloušť ve všech velikostech. Výhodou této ryby je to, že nikomu nechutná a jen málokdo se jí cíleně věnuje. Snad jí to do budoucna pomůže.

Pondělí 23. března 2009 ve 20:29® Sander
Sander

sus1 > kdepak na vláčku. Potřebuji klacky na položenou – na mníky a tlouště. Navijáci jsou tito: http://www.fishparadise.cz/…0-p-460.html , ale o velikost větší než jsou na odkazu. Na položenou docela luxus.

Pondělí 23. března 2009 ve 20:24® Sander
Sander

sus1 > dva výborné navijáky a nějaké vláčecí nástrahy. Osahal jsem si tam ale pruty, které byly neprodejní, a ty dnes u nás ve městě objednal.

Pondělí 23. března 2009 ve 20:23® Sander
Sander

HaD > nevydrží. Míra má pravdu v tom, že ta mladá generace tlouště tu chybí, a tam u něj je to ještě znatelnější. Takže tihle dědkové se odeberou na věčnost a řeka bude na delší čas bez velkých ryb.

Pondělí 23. března 2009 ve 20:05® Sander
Sander

HaD > normálně jsem začal mít nefalšovanou radost třeba z těch línů a všemožných ryb, které během roku běžně nežehlím. Třeba tolik jesenů, co chytnu za pár vycházek, neuvidím možná celý rok. To samé včerejší žehlírna okounů, paráda i v té vichřici. Tlouště jsem si odbyl jednou vycházkou se sedmi kusy do 48cm a byl jsem spokojen. Normálně mi to stačilo a za dalšími se příliš neženu. Tloušti mi neutečou.