Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 28. prosince 2008 ve 21:26® Sander
Sander

sus1 > ano.

Neděle 28. prosince 2008 ve 21:25® Sander
Sander

sus1 > bohužel pouze virtuálně.

Neděle 28. prosince 2008 ve 20:07® Sander
Sander

HaD > moc nejásej, pozítří svátek, to se probereš až na Nový rok večer :-)

Neděle 28. prosince 2008 v 17:55® Sander
Sander

dam > nikde není psáno, že se jedná o potočáky:-1 Ale vím co myslíš.

Neděle 28. prosince 2008 v 16:13® Sander
Sander

Sakra, samej hovnochyt, to bych se na to podíval!:o)

Neděle 28. prosince 2008 ve 14:10® Sander
Sander

Alov > mě také, proto jsem nic na Adamovo triko nanapsal.

Neděle 28. prosince 2008 ve 13:50® Sander
Sander

Alov > co blbneš?

Neděle 28. prosince 2008 v 11:56® Sander
Sander

Knedlik > hm, loni jsi posílal větší…

:-D :-D Gratuluji, snová ryba!

Čtvrtek 25. prosince 2008 ve 12:02® Sander
Sander

HaD > Ty jsi to teda chytil, Vánoce, narozky a svátek během šesti dní :-O :-D

Vše nej

Středa 24. prosince 2008 v 18:31® Sander
Sander

Kucí, takže jo? Alespoň na Štědrý den se neožerte, to dělaj jen socky, no a prožijte dnešní slavnostní večer v klidu, dárky nezkoušejte hned teď u vody a já už musím jít na to…

Úterý 23. prosince 2008 v 19:49® Sander
Sander

skwor > zítra bude nad nulou…asi poruším tradici, dva dny jsem lítal po městech a jde mi z toho hlava kolem.
A že jsou ty Vánoce, každá fiška dostane hudlana.

Anebo ne. Jedna za všechny.

Úterý 23. prosince 2008 v 17:37® Sander
Sander

hecht > Pájo Ty tu nejsi tak často, takže jestli se do konce roku neuvidíme, tak Ti přeji hodně zdraví a spokojenosti do nového roku. A stejně jako ospreyovi Ti přeji ať už vyžehlíš tu metrovku.

Úterý 23. prosince 2008 v 15:07® Sander
Sander

skwor > a když je u nás třeba parma hájena celoročně? Něco jiného je cíleně lovit hájené ryby ve tření a mimo něj.

Pondělí 22. prosince 2008 ve 14:56® Sander
Sander

dam > u té přívlače je to ale pochopitelné.
S tou mou plavačkou je to jedno, tam mi to ty fišky nepřekousnou a s tou 0,12 to také není dobré uspěchat. Když u tloušťů přežiju výpad po záseku (který mě dokáže vždy překvapit, kde ty kuwy berou takové zryclení), pak už to bývá v cajku (v případě vlasce bez závad a dobrého zaseknutí).

Pondělí 22. prosince 2008 ve 14:46® Sander
Sander

dam > samozřejmě nebudu čekat než se unaví ouklej, aby se mi nedejbože neutrhla :-D

Pondělí 22. prosince 2008 ve 14:37® Sander
Sander

dam > děkuji. Také jsem si myslel, že ty malé průměry mají menší odchylky, ostatně, je to vidět i pouhým okem. Vyřešil jsem to tak, že jsem dnes koupil 200m 0,12 Stroft a ta desítka zůstane na druhé cívce jen kdyby bylo opravdu třeba a na jaře půjde na návazce na mouchy. Jinak co se týče opatrnosti v závěrečné fázi zdolávání, tak v tom mám dávno jasno. Rvát rybu dlouhé minuty a pak ji díky netrpělivosti urvat před podběrákem? Hloupost. Dělám to přesně naopak. Jakmile mám rybu blízko sebe, zvolním a nechám ji ještě vyblbnout.

Pondělí 22. prosince 2008 ve 14:13® Sander
Sander

dam > viď, horko těžko hledám výraz pro uragán spojený s deštěm a občasnou duhou :-D

Neděle 21. prosince 2008 v 11:48® Sander
Sander

skwor > jak jsem psal…0,12 Stroft má ve skutečnosti 0,14, chtěl jsem 0,12, tak jsem koupil 0,10. A ta desítka je nejspíše o málo větší:-) Ale to je fuk, tu čtyřiapadesátku vytáhl jako nic, dostane na tuhle řeku ještě šanci. Na druhou cívku šoupnu 0,12, kterou budu používat více.

Neděle 21. prosince 2008 v 11:27® Sander
Sander

dam > střídavě teď makám na předvánočním úklidu, ale odpoledne se trhnu. Po Vánocích už totiž nebude kdy, všechno zamrzne…

Neděle 21. prosince 2008 v 11:18® Sander
Sander

dam > to máš sice pravdu, ale když už se z toho později stává pravidlo, začíná mě to srát :-)