Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 14. září 2008 ve 20:38® Sander
Sander

Prutos > na to stačí říct jen jedno – to si pomůžeš!…:-) Naopak já, z ospreyova vyprávění, bych rád poznal váš kraj.

Neděle 14. září 2008 v 17:12® Sander
Sander

Prutos > když jsem viděl tu vodu, byl jsem rád za jediný záběr. Čistá, černá, hluboká a plná listí, nemám ji takovou rád.

Pak už jsem v tlouště nedoufal a vyžehlil o kus dál asi 30 okounů na plavačku. Mezi nimi i pár slušných.

Neděle 14. září 2008 v 17:08® Sander
Sander

Dík moc všem.

Sobota 13. září 2008 ve 21:52® Sander
Sander

Robur > začnou mníci řekl bych…

Sobota 13. září 2008 v 19:03® Sander
Sander

sethy > neříkej že jsi se toho slizu s přísavkama dotkl?? Abys ještě dostal nějakej ten ajds na starý kolena…

Středa 10. září 2008 ve 20:10® Sander
Sander

Prý před pár hodinami umřel rybář tělem i duší, strakonický rodák Milan Janus. Jistě ho spousta z vás znala… Ještě relativně mladý člověk, a pak že je nějaká spravedlnost :-((

Pondělí 8. září 2008 ve 14:16® Sander
Sander

Ficak > děkuji :-)

Sobota 6. září 2008 ve 21:47® Sander
Sander

Petas > normálně, chytnu ji za vlasec a cvakám. Pomocí toho vlasce ji na moment nastavím tak, jak je to třeba teď na těch fotkách. Není to nic těžkého.

Samozřejmě takto nelze fotit každá fiška, třeba lipan se nezastaví ani na milisekundu. Štika je v tomto ohledu snadný cíl.

Čtvrtek 4. září 2008 ve 14:46® Sander
Sander

hecht > dík moc.

Středa 3. září 2008 v 16:42® Sander
Sander

osprey > jo, včerejší provařená ryba byla velká. Neumím si ji zařadit, záběrem i tahem úplně něco nového – z toho vyplývá, že by se mohlo jednat o candáta, bo ty neznám. Místo je hluboké a to, že se tu poslední třicátníček candát vytáhl naposledy asi před deseti lety, nemusí nic znamenat.

Středa 3. září 2008 ve 12:31® Sander
Sander

osprey > otázkou je, co je to ta „klika“. Zda mít radost z toho, že si povodíme rybu 55+, nebo být naopak zklamán z toho, že je tahle už tak dost chytrá a osamocená fiška ještě více poučená. Těžko říct, ryby bojující mnohem více, pomaleji a o to více brutálně než ten 57, mi vzaly letos dvě. Myslím si, že už v mé blízkosti nezbývá moc míst, kde žijí podobné ryby … pokračování v osobce.

Zbývá jen čekat, zda na to do příštího léta zapomenou.

Úterý 2. září 2008 ve 22:03® Sander
Sander

Zauwi > asi dva na 40km řeky.

Úterý 2. září 2008 ve 21:53® Sander
Sander

Dneska jsem provařil solidní šanci na slušný úlovek z místní vody. Něco mi před chvílí vzalo docela velkého mrtvého perlína, ani se to nehlo, pak to u dna zavařilo, škublo hlavou a bylo to v řiti. To je k nasrání, celkem těžká fiška.

Úterý 2. září 2008 ve 21:42® Sander
Sander

jiris > originální editace v Z lovu, tloušť s otázkou „Skwor, že jsi to ty?“:-D

Úterý 2. září 2008 v 17:04® Sander
Sander

Dobrý, dobrý… Už neprovokujte s těma sedmapadesátkama:-D

Úterý 2. září 2008 ve 14:20® Sander
Sander

Vichr > krásnej! :-)

Zauwi > u nás už to výš nepůjde.

Úterý 2. září 2008 ve 14:16® Sander
Sander

Fugas > jezevce měla babča, občas mě zničeho nic kousl :-) Ale o nich se to ví, že maj svou hlavu…

Pondělí 1. září 2008 ve 21:39® Sander
Sander

Frk > ale bacha, jak jsem psal kdesi dole – otec nebyl bígl, i když výškou a zbarvením byl podobný.

Pondělí 1. září 2008 ve 21:12® Sander
Sander

Frk > na sraz nejedu.

Pondělí 1. září 2008 ve 21:11® Sander
Sander

Frk > bígl má svoji hlavu, ale je dobrák, ne jako jezevčík. Co se výcviku týče, je nadprůměrně nevycvičitelnej.