Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 21. srpna 2008 ve 14:13® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor > krásnej, opravdu.
HaD > beztak jsem Ti poslal osobku…
- Středa 20. srpna 2008 ve 20:53® Sander
skwor > dík. Lov mi zkazily vysekané fleky od pytláků, za 14 dní co jsem tam nebyl jsou ty fleky vysezené, jako by se tam ti kryplové váleli celé dny. Okolo flašky od piva a vína. Už jsem je tam jednou viděl, žehlili okouny na žížalu. Poslední šanci si u mě posrali tím bordelem, budu tam jezdit častěji. Alespoň si vyzkouším smělá slova vedoucího RS v naší MO Kocourkov, že si pro pytláky dojede vždy osobně.
- Středa 20. srpna 2008 ve 20:46® Sander
skwor > si užijete, vám rozkouše byt od koberce až po strop
- Středa 20. srpna 2008 ve 20:41® Sander
skwor > u nás beze změny, porod očekáváme do neděle :o))
Máte psa nebo čubku?
- Pondělí 18. srpna 2008 ve 20:00® Sander
HaD > pracovně nebo něco žehlit?
- Pondělí 18. srpna 2008 v 16:20® Sander
HaD > tam je možnost lovu na živé rybky pro ty štiky rozsudek smrti, kterému utečou jen ty, které přežívají v těch dlouhých nadjezích, kde je nikdo nehledá. Jakmile se přijedou podívat pod jez, jsou jasné…
- Neděle 17. srpna 2008 ve 22:15® Sander
HaD > tak to už s velkými rybami bývá, jsou chytré, většinou jsou seklé jen za krajíček…
Už aby tam vyžehlil nějakou metrovku, na tom jeho veletoku je jediný, kdo by si ji zasloužil.
- Neděle 17. srpna 2008 ve 21:37® Sander
HaD > ta tůň na té druhé straně byla dlouhá asi 30m, ostrůvek, jak na něj místní chodí po prknech, nebyl ani vidět, zkusil jsem 3 fleky po celé délce. Na nejspodnějším místě to bralo, ale byly to záběry malých ryb. Šel jsem se kouknout asi půl km dolů, nebylo kde nahodit.
Až bude nízký stav, bude to určo lepší.
Jinak cestou zpět jsem se stavěl na malém stojáku s vláčkou, co tam bylo štik…ale malých. Alespoň jsem si spravil náladu.
- Neděle 17. srpna 2008 ve 20:25® Sander
HaD > ani mi nemluv, napadlo mě to samé, a proto…
…vydal jsem se dnes po obědě naproti Tvé chatě, do pěti minut kontrola (ta samá RS o které jsi nám vyprávěl), flákl jsem rousnici s nejtvrdší špicí na rozhranní proudu a tišiny, kam až to šlo. Výsledek NULA. Ten hajnej to tam asi zná, říkal mi že parmu v tomhle nechytím. A měl pravdu. Nicméně, řekl bych že v téhle vodě ty parmy futrují o 106. Jenže jak jsem Ti říkal, tenhle úsek neznám, tudíž nevím kde jsou. Dnešní hledání bylo marné.
Jinak to místo, kde jsi seděl s Mírou, je komplet pod vodou.
- Sobota 16. srpna 2008 ve 14:19® Sander
HaD > když jsem je tak držel v ruce, říkal jsem si, jestli je mezi nimi nějaká, na kterou vyndáme parmu. Nic neříkaly, tak nevím
Dneska je ubytuji do lepšího, aby byly čilé, až přijde čas
- Pátek 15. srpna 2008 ve 22:37® Sander
jiris > neměl bych s tím problém, po focení šup zpátky.
- Pátek 15. srpna 2008 v 18:04® Sander
skwor > ne, jedině MF.
- Pátek 15. srpna 2008 v 17:51® Sander
skwor > v dešti se mi nechce, i když by se nějaký už splést mohl. Dneska nemám náladu ani na hospodu, tak půjdu na lov rousnic. Budou potřeba.
- Pátek 15. srpna 2008 v 17:47® Sander
Chjo, to je počasí…
- Čtvrtek 14. srpna 2008 v 15:30® Sander
Fugas > u nás by to bylo ale to samé, stačí jediný rybář, který by je vraždil, a bylo by vymalováno.
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 14:57® Sander
Fugas > teď už to bude s počtem záběrů horší a horší. Oni ví, že ovoce ze stromů už je dole
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 14:56® Sander
skwor > plave dál?
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 14:48® Sander
Fugas > momentálně okupuji vody, kde by plavačka moc úspěchů nepřinesla. A včera obzvlášť. Rozhranní hlubokého proudu a tišiny, navíc hnědá voda. To chce prostě žehlit pasivně ze dna. Plavanou spíše zjara.
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 14:41® Sander
skwor > moc gratuluji, krásnej!
cormoran > dikec.
Fugas > tenhle teleskop, spolu s druhou třímetrovkou od DAMu, jsou mé poměrně staré pruty, chytám s nimi ale mnohem radši než s těmi novými damáky. Ten na fotce je Green Kolibris, asi už bys ho ani nikde nesehnal. Jsou to prostě mníkobijci, mám je rád i na lov tlouště.
- Středa 13. srpna 2008 v 19:38® Sander
HaD > trefa. Ale to byla jen polovina úspěchu, zradila je kalná voda. Pokud se sejdeme do konce prázdnin s Mírou na Tvé chatě, vy mi určitě nějaký foťák doporučíte, že ano?