Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 13. srpna 2008 v 19:32® Sander
Sander

skwor > dík. Jen mi sere foťák, všimni si těch skvrn v pravé dolní polovině. Objektiv je přitom čistý. To samé ostření, kdybych neměl možnost fotky doostřit na kompu, byly by ještě výrazně horší. Musím co nejdřív sehnat něco nového, tenhle byl do začátku dobrej, ale slouží už poměrně dlouho a je to znát.

Úterý 12. srpna 2008 v 18:53® Sander
Sander

HaD > to by bylo výborný.
I s lodí? Chtělo by to dostat se na druhý břeh.

Jinak u nás začíná pršet, jestli se dokopu na rousnice, nedejbože se mi podaří nějaké nalovit a uskladnit, budeme mít velké šance alespoň na ty létající čtyřicítky :-)

Úterý 12. srpna 2008 v 18:43® Sander
Sander

Vydrain > osobně se mi to utracení také nelíbí. Necháme si to projít hlavou, ještě je relativně čas.

Úterý 12. srpna 2008 v 18:41® Sander
Sander

EDYS > co blbneš, v životě mě nenapadlo zabít parmu… Nehledě na to, že je díkybohu celoročně hájená.

HaD > to by chtělo, u nás nahoře ji krom města, kam nechodím, neuvidím.

Úterý 12. srpna 2008 v 15:15® Sander
Sander

HaD > myslíš výřad mrtvol na břehu?? :-D To spočteme snadno…

Úterý 12. srpna 2008 ve 14:31® Sander
Sander

Fugas > taková štěňata se neudávaj snadno, ani nevíme co z nich může vyrůst, bo neznáme otce. Mamča se prý domluvila s veterinářem, že mu je tam po porodu zaveze a on jim dá injekci. Mít deset psů v bytě nebo na malém pozemku na vsi prostě nejde. Stačí ty dvě potvory, bratrova ohařina je fakt dřízda, bígl je sice klidnější, ale o to větší mazák.

Úterý 12. srpna 2008 ve 14:23® Sander
Sander

HaD > ta letecká přehlídka parem byla neuvěřitelná. Když si vzpomenu jak jsem se Tě před tím nevěřícně zeptal: „Parmy a skákat??“…za pár minut bylo vše jinak. Bylo to pěkný, až někdy budeš na chatě, dej vědět. Tenhle úsek opravdu neznám, auto mám až od loňska a vlak tam nestaví, tudíž to šlo mimo mně.

Pondělí 11. srpna 2008 ve 21:38® Sander
Sander

tomchamik > nechápu, jak někdo může tyhle slintoše mít doma a rvát je třeba i do postele, jako to dělá strejc. Oni jsou to sice dobráci, celkem i s pěknou vizáží, ale co je moc…

Pondělí 11. srpna 2008 ve 21:32® Sander
Sander

tomchamik > boxeři jsou kapitola sama pro sebe. Vezl jsem před chvílí strejce s boxerem, mám zadek auta poslintaný od podlážky až na střechu!! A to nepočítám mý rameno, když si mě o něj opřel tlamu v zatáčce :-D

Pondělí 11. srpna 2008 ve 20:20® Sander
Sander

Mám sto chutí podat trestní oznámení na neznámého pachatele (psa), že mi přefik fenu. Jirisu, to by u vás prošlo ne? Myslíš že by zdejší kolegové rozjeli trestní řízení?:-D

Pondělí 11. srpna 2008 v 16:24® Sander
Sander

Petas > to jsou fóry fakt, takhle při pondělku…:-1

Pondělí 11. srpna 2008 v 16:19® Sander
Sander

jiris > opatrně, osobně mám čisté svědomí, leda bratr či mamča. Anebo se k nám na chatu pejsek prostě dostal nějakou dírou v plotě, když tam zrovna nikdo nebyl.

Pondělí 11. srpna 2008 v 16:16® Sander
Sander

Ty vago…nikdo neví kde je vzala, ale podle ultrazvuku a břichu širokýmu jak almara jich bude mít asi dost…!! Nechcete někdo štěně? Matka papírový bígl, otec asi čistokrevný vořech.

Se picnu…:-/

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img19488.jpg
Neděle 10. srpna 2008 v 11:57® Sander
Sander

foks01 > tyybrďo, pěkný ryby!

Sobota 9. srpna 2008 ve 12:48® Sander
Sander

HaD > sice mi včera skončila dovolená, ale na chvilku po práci bych zajet mohl. Mám si vzít pruty? :-)

Pátek 8. srpna 2008 v 16:15® Sander
Sander

HaD > ok, dík. Možná se to třetí vložilo 2×, psalo mi to „Server nenalezen…“.

Pátek 8. srpna 2008 v 15:28® Sander
Sander

HaD > video se po vložení zobrazí hned, nebo prochází „cenzurou“? Jsem teď zkusil jedno poslat a nevidím nic.

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 13:32® Sander
Sander

Jakub > to by taky šlo :-)

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 13:31® Sander
Sander

skwor > mámě těžko…začíná být jak má babča… Už by to bylo moc narychlo, bych musel být zítra večer doma.

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 13:03® Sander
Sander

BoBo > tak to by šlo :-)