Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 21. července 2008 ve 21:47® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD > takže jsi na těch fousáčích a fousatých(parmách) nebyl?
- Pondělí 21. července 2008 ve 21:46® Sander
HaD > nebuď suchar, když čeština je tak krásná
Chytat, tahat, lovit atp., to už je staré..........žehlit, to je to pravé!!
- Pondělí 21. července 2008 ve 21:01® Sander
HaD > Dejve zapoj fantazii…
- Pondělí 21. července 2008 ve 14:17® Sander
HaD > já vím že jo, jen jsi zde nedávno psal, že budeš žehlit místní sumce, tak proto…
Jediná velká štika, kterou jsem měl na prutě, byla na 3.5cm bílé banjo…
Takže tomu věřím.
- Neděle 20. července 2008 ve 13:04® Sander
HaD > nejsou ty nulanulky na ty vaše sumce moc velké??
- Pondělí 14. července 2008 v 15:58® Sander
HaD > to aby se parmy třásly, co?
- Středa 9. července 2008 ve 20:12® Sander
Robur > pro takové případy doporučuji dva stejné páry bot, nebo si držet štěně mimo dosah.
- Středa 9. července 2008 v 19:49® Sander
Robur > cinká rolnička?
- Neděle 6. července 2008 v 17:01® Sander
jiris > sakra, asi se stěhuji
Ba ne, u nás je to hezčí…
- Neděle 6. července 2008 v 16:57® Sander
jiris > kdybychom je u nás měli, byla by to fiška number one. Bohužel, nejde to jinak a tloušť to vyhrál
Tyhle lovy Ti závidím.
- Neděle 6. července 2008 v 16:52® Sander
inspo > jiris má pravdu, není to široký pojem a přesný čas lze celkem přesně vydedukovat. Na revíru bez nonstopu se žehlí do 24:00, tma (noc) začíná dejme tomu v 22 : 15, jiris potřebuje na zdolání sumce s cajkem na oukleje cca 1.5 hodiny, jinak po dvanácté by mušel fišku uprásknout, bo by jináč žehlil po skončení doby lovu a přišel by o papíra. Z toho ti vyplyne určité časové rozmezí od 22 : 15 do 22:30…
- Neděle 6. července 2008 v 16:11® Sander
skwor > čteš nepozorně
„po dlouhé době na rybách a na třešeň přišel tenhle fešák“
- Sobota 5. července 2008 ve 20:44® Sander
hecht > tak to je paráda!
Gratuluji.
- Pátek 4. července 2008 ve 14:20® Sander
HaD > já tam žádné indicie neviděl (asi myslíš sliz na vlasci).
hecht > snad máš pravdu
- Čtvrtek 3. července 2008 v 19:03® Sander
HaD > ne, zcela určitě, tady se sumci nechytají ani když to někdo zkouší cíleně. Dost tomu nasvědčuje jedna věc – a to způsob tahu. Přesně kopíroval dráhu ostaních větších ryb (odsud pocházela i ta letošní 55 jikernačka, 54 a ještě asi 3 ryby přes 50). Kopance do prutu, ovšem v dosti menší razanci, jsem již několikrát poznal na fídru i mačce, jenže tam si nemohu kvůli síle vlasce moc dovolit. Místo jsem si prokrmil, zájem o nástrahy byl, ale ryby byly dost opatrné. Měl jsem možná vzít místo klasiky ten fídr.
Vlaštovka > ne, jsem si s tlouštěm jistý. Při těch kopancích jsem krásně cítil prohnutí ryby kdesi ve sloupci, a to několikrát. A to kapři nedělají. Možná to znáš z přívlače, když se kdesi pod hladinou snaží větší štika zbavit voblera. Je to dost podobné.
- Středa 2. července 2008 ve 13:19® Sander
Když se to sere, tak se to sere. Nadruhou stranu, kdy se mi poštěstí mít takovou fišku na prutě…možná o ni deset let nezavadím.
- Neděle 29. června 2008 ve 12:37® Sander
Alivio > také gratuluji a přeji, ať vám vše klape!
- Úterý 24. června 2008 v 17:42® Sander
HaD > hmm, někdy nevím zda mám bígla já, či on mně…
hecht, dam > dík. dam > byl jsem tam jen 2× v životě. Příroda opravdu nádherná, ale s těmi vodáky máš naprostou pravdu. A co se ryb týče, první vycházku jsem myslel že tam snad není ani šupina, napodruhé už se něco málo spletlo. Ale už je to 6 let.
- Pondělí 23. června 2008 ve 21:17® Sander
skwor > dík a přeji dobrý lov
- Čtvrtek 19. června 2008 ve 20:52® Sander
Pošlu vám sem dnešní úlovek, abyste se zamysleli nad tím, jestli má cenu řešit trojhák v hubě či hrudka písku na těle štiky.
U břehu se válel vezírek, kouknu co v něm je – a ejhle! Štika v rozkladu! Jak si ji tak prohlížím, nafouklou, dokonale tuhou a zapáchající, zeshora z chaty ke mně přiběhne nějaký magor, optal jsem se, zda je úlovek jeho, přitakal, jen jsem zakroutil hlavou a hodil zdechlinu zpět do vody. Asi se přiběhl přesvědčit, jestli mu ji nekradu…Celkem zamyšleníhodná věc, co? Jinak štika měla odhadem lehce přes míru.