Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 21. července 2008 ve 21:47® Sander
Sander

HaD > takže jsi na těch fousáčích a fousatých(par­mách) nebyl?

Pondělí 21. července 2008 ve 21:46® Sander
Sander

HaD > nebuď suchar, když čeština je tak krásná :-D

Chytat, tahat, lovit atp., to už je staré........­..žehlit, to je to pravé!!:-D

Pondělí 21. července 2008 ve 21:01® Sander
Sander

HaD > Dejve zapoj fantazii… ;-)

Pondělí 21. července 2008 ve 14:17® Sander
Sander

HaD > já vím že jo, jen jsi zde nedávno psal, že budeš žehlit místní sumce, tak proto… :-D

Jediná velká štika, kterou jsem měl na prutě, byla na 3.5cm bílé banjo…:-O Takže tomu věřím.

Neděle 20. července 2008 ve 13:04® Sander
Sander

HaD > nejsou ty nulanulky na ty vaše sumce moc velké??:-D

Pondělí 14. července 2008 v 15:58® Sander
Sander

HaD > to aby se parmy třásly, co?:-)

Středa 9. července 2008 ve 20:12® Sander
Sander

Robur > pro takové případy doporučuji dva stejné páry bot, nebo si držet štěně mimo dosah.

Středa 9. července 2008 v 19:49® Sander
Sander

Robur > cinká rolnička?

Neděle 6. července 2008 v 17:01® Sander
Sander

jiris > sakra, asi se stěhuji :-D

Ba ne, u nás je to hezčí…:-)

Neděle 6. července 2008 v 16:57® Sander
Sander

jiris > kdybychom je u nás měli, byla by to fiška number one. Bohužel, nejde to jinak a tloušť to vyhrál :-(( Tyhle lovy Ti závidím.

Neděle 6. července 2008 v 16:52® Sander
Sander

inspo > jiris má pravdu, není to široký pojem a přesný čas lze celkem přesně vydedukovat. Na revíru bez nonstopu se žehlí do 24:00, tma (noc) začíná dejme tomu v 22 : 15, jiris potřebuje na zdolání sumce s cajkem na oukleje cca 1.5 hodiny, jinak po dvanácté by mušel fišku uprásknout, bo by jináč žehlil po skončení doby lovu a přišel by o papíra. Z toho ti vyplyne určité časové rozmezí od 22 : 15 do 22:30… :-D :-D :-D

Neděle 6. července 2008 v 16:11® Sander
Sander

skwor > čteš nepozorně :-D „po dlouhé době na rybách a na třešeň přišel tenhle fešák“

Sobota 5. července 2008 ve 20:44® Sander
Sander

hecht > tak to je paráda!pivo Gratuluji.

Pátek 4. července 2008 ve 14:20® Sander
Sander

HaD > já tam žádné indicie neviděl (asi myslíš sliz na vlasci).

hecht > snad máš pravdu :-)

Čtvrtek 3. července 2008 v 19:03® Sander
Sander

HaD > ne, zcela určitě, tady se sumci nechytají ani když to někdo zkouší cíleně. Dost tomu nasvědčuje jedna věc – a to způsob tahu. Přesně kopíroval dráhu ostaních větších ryb (odsud pocházela i ta letošní 55 jikernačka, 54 a ještě asi 3 ryby přes 50). Kopance do prutu, ovšem v dosti menší razanci, jsem již několikrát poznal na fídru i mačce, jenže tam si nemohu kvůli síle vlasce moc dovolit. Místo jsem si prokrmil, zájem o nástrahy byl, ale ryby byly dost opatrné. Měl jsem možná vzít místo klasiky ten fídr.

Vlaštovka > ne, jsem si s tlouštěm jistý. Při těch kopancích jsem krásně cítil prohnutí ryby kdesi ve sloupci, a to několikrát. A to kapři nedělají. Možná to znáš z přívlače, když se kdesi pod hladinou snaží větší štika zbavit voblera. Je to dost podobné.

Středa 2. července 2008 ve 13:19® Sander
Sander

Když se to sere, tak se to sere. Nadruhou stranu, kdy se mi poštěstí mít takovou fišku na prutě…možná o ni deset let nezavadím.

Neděle 29. června 2008 ve 12:37® Sander
Sander

Alivio > také gratuluji a přeji, ať vám vše klape!;-)

Úterý 24. června 2008 v 17:42® Sander
Sander

HaD > hmm, někdy nevím zda mám bígla já, či on mně… :-D hecht, dam > dík. dam > byl jsem tam jen 2× v životě. Příroda opravdu nádherná, ale s těmi vodáky máš naprostou pravdu. A co se ryb týče, první vycházku jsem myslel že tam snad není ani šupina, napodruhé už se něco málo spletlo. Ale už je to 6 let.

Pondělí 23. června 2008 ve 21:17® Sander
Sander

skwor > dík a přeji dobrý lov :-1

Čtvrtek 19. června 2008 ve 20:52® Sander
Sander

Pošlu vám sem dnešní úlovek, abyste se zamysleli nad tím, jestli má cenu řešit trojhák v hubě či hrudka písku na těle štiky.
U břehu se válel vezírek, kouknu co v něm je – a ejhle! Štika v rozkladu! Jak si ji tak prohlížím, nafouklou, dokonale tuhou a zapáchající, zeshora z chaty ke mně přiběhne nějaký magor, optal jsem se, zda je úlovek jeho, přitakal, jen jsem zakroutil hlavou a hodil zdechlinu zpět do vody. Asi se přiběhl přesvědčit, jestli mu ji nekradu…

Celkem zamyšleníhodná věc, co? Jinak štika měla odhadem lehce přes míru.

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18740.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18741.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18742.jpg