Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 2. června 2008 ve 22:07® Sander
Sander

dam > byl jsem také takový. Chce to čas, dříve nebo později sám člověk pozná, že dělá něco špatně. Holt v partě jedenáctiletých kluků hláška typu „Měl čtyřicet, pustil jsem ho…“ neobstojí :-)

Pondělí 2. června 2008 ve 21:44® Sander
Sander

dam > též nevím, ale slepice s tím prý nemají problém. Běžně potkávám lidi, co chodí cíleně na tlouště za tím účelem, aby si naplnili igelitku. Opravdu otřesný, většinou to jsou lidi, do kterých bych to nikdy neřekl. A ani nejsem fanda toho, že na to doplácejí i pstruhovky. Tam, kde to není pro potočáka perspektivní si raději zachytám tlouště, než být bez záběru :-((

Pondělí 2. června 2008 ve 21:24® Sander
Sander

dam > toho hladovění lze snadno využít ;-) Nechal bych je ale vklidu, dokud nesplní svůj každoroční reprodukční úděl.

Pondělí 2. června 2008 ve 20:41® Sander
Sander

dam > po normálním pokecu rybářů se mi tu nějakou dobu stýskalo.
S poslední Tvou větou hrubě nesouhlasím. Co jsi dokázal okolo ryb obecně je úžasné! Máš u mne doživotní metál…

Pondělí 2. června 2008 v 19:37® Sander
Sander

skwor > tak to gratuluji, jen mi k tomu ale chybí fotečka :-1

Neděle 1. června 2008 ve 21:11® Sander
Sander

sus1 > kdepak. Já sleduji ordinaci na dvd. :-D :-D

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18474.jpg
Neděle 1. června 2008 ve 12:49® Sander
Sander

Mají v Kauflandu třešně?

Sobota 31. května 2008 v 19:54® Sander
Sander

HaD > kdybych na to měl v mé blízkosti vhodné revíry, tak proč tu kaprařinu nezkusit, že? :-) Co parmy?

Sobota 31. května 2008 ve 12:23® Sander
Sander

VODA > buřina by bodla, nad Šumavou se od rána honí vysoké mraky, třeba sem něco dorazí.

Sobota 31. května 2008 ve 12:08® Sander
Sander

VODA > já to myslel vážně, kolego :-)

Sobota 31. května 2008 ve 12:00® Sander
Sander

BlueShark > pěkná práce! Jinak, jak jsi poznal že je to jikernačka? :-))

Středa 28. května 2008 v 19:59® Sander
Sander

skwor > to asi myslíš pstruhovkového koiperlína. Toho nepočítám, bo koie nepovažuji za zlatou fišli :-D

Středa 28. května 2008 v 19:56® Sander
Sander

cormoran > upřímně, splní ti velký prd! Já už těch zlatejch fišek vyndal asi deset, dokonce jsem si pokusil i něco přát, všechny jsem pustil a ..... prostě PRD! :-D

Neděle 25. května 2008 ve 21:22® Sander
Sander

skwor > nevím, staré zranění asi.

Neděle 25. května 2008 ve 12:24® Sander
Sander

Scanix > Ti pořád povidam že tam jsou… :-D Gratulace :-)

Neděle 25. května 2008 ve 12:23® Sander
Sander

rarach > meleš nesmysly, totální. Myslíš že třeba osprey, když držel v ruce svůj první fotoaparát, dělal hned fotky co dělá v současné době? Pokud vím, skwor nemá program na úpravu fotek a jistě si dovedeš představit, že když nejsou zrovna ideální podmínky k focení, co z obyčejné krabičky za pár šupů vyleze. Sám takový fotoaparát vlastním, takže vím o čem píšu.

Pamatuj, člověk se vyvíjí!

Sobota 24. května 2008 ve 12:32® Sander
Sander

skwor > tak příjemnou zábavu ;-)

Sobota 24. května 2008 ve 12:18® Sander
Sander

A jedem na ně…:-D Prý je Orlík díky své rozloze nevychytatelný, ale řekl bych, že po dnešku odborníci změní názor :-D :-D

Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:47® Sander
Sander

HaD > na parmách, nebyls?

Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:47® Sander
Sander

HaD > z toho tedy vyplývá že ano.. :-D