Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 7. května 2008 v 19:05® Sander
Sander

HaD > to spíš, zdá se mi, že dnešní noc bude ledová a padne hodně rosy. Budu hovnochyt, ale to neva…

Středa 7. května 2008 v 18:55® Sander
Sander

HaD > jedu zkusit hady, myslíš že tví jmenovci budou při chuti? :-)

Středa 7. května 2008 v 15:38® Sander
Sander

osprey > nic se neděje, o nic jsi stejně nepřišel.
K úlovku jesetera gratuluji, je opravdu nádhernej ( jen nevím, proč si fotku vysloužil jen konkurenční server ):-)

Středa 7. května 2008 v 15:27® Sander
Sander

HaD > rád bych bolena z hladiny, ale to jsem asi moc naivní, zkusíme kapry a večer hady.

Středa 7. května 2008 v 15:19® Sander
Sander

HaD > rybky průměr, nemůžu na svých domovských řekách čekat zázraky. Letos poprvé se kouknu na větší vodu (zítřejší Orlík), tam chytím nejspíš hovno, a zase budu v místních starých kolejích.

Fugas > snad. Jedem už po obědě, možná nalupem slintoše nebo semtam kapříka, ale neznám tam moc míst, takže nejspíš půjdem s prázdnou ;-)

Středa 7. května 2008 ve 14:44® Sander
Sander

Fugas > to mi ani neříkej…zítra tam jedem…:-x

Středa 7. května 2008 ve 14:44® Sander
Sander

HaD > děkuji, nejen já :-)

Úterý 6. května 2008 ve 22:49® Sander
Sander

Jinak zkusili jsme dnes úhoře – na 4 pruty akorát spotřeba rousnic jak kráva, brali cejni, plotice a kapři, ale hadi nič!

Úterý 6. května 2008 ve 22:47® Sander
Sander

dam > omyl, tyhle ryby vyhledávají vázky zcela cíleně. Mám pro to spousty důkazů, dokonce bych mohl polemizovat o Kazanově příspěvku týkajícího se tlouštíků 20cm. Už od tak brzkého mládí tyhle ryby „bojují“ nacpáni těsně u břehu – což je velice cílené zajíždění do vázek – u větších ryb také často používané.
U starších ryb je to ovšem ještě markantnější. Uvedu příklad z dávné pstruhovky – lovil jsem tam velké tlouště z hladiny, čistá voda, vše bylo krásně vidět, od samotného záběru, až do konce. Téměř každá ryba ihned po záseku nabrala směr padlý strom. Pročpak asi?…:-) Podobných zážitků mám spoustu z dosti růynorodých revírů. Tloušť je v tomto ohledu nevypočitatelný hajzl – samozřejmě ne v tom případě, když lovíme v místech bez vázek.:-)

Úterý 6. května 2008 v 15:20® Sander
Sander

Mýlil jsem se, když jsem tvrdil, že lepší počasí na hady jako minulý inkriminovaný den už letos asi nebude.:-) Řekl bych, že dnešní a zítřejší večer strávím dlouho do noci u vody :-D

Pondělí 5. května 2008 ve 20:37® Sander
Sander

Tomash > dík, tenhle typ pstruhovkových prasátek je fakt oříšek.

Pondělí 5. května 2008 ve 20:10® Sander
Sander

Kruci, lehce to tu bouří, měl jsem jít na hada… Jenže to by nesměli dával Simíra!

Pondělí 5. května 2008 ve 20:08® Sander
Sander

skwor > děkuji.

Pondělí 5. května 2008 ve 14:53® Sander
Sander

Kazan > :-D

Pondělí 5. května 2008 ve 14:40® Sander
Sander

dam > aale, najednou, a copak jsi psal o tlouštích v Kajmanu, že nevyhledávají při zdolávání vázky a bojují férově?:-D

Neděle 4. května 2008 ve 22:28® Sander
Sander

hecht > o klepetáčích ani nemluvě, opravdu bylo lepší žehlit ty červenoprcanice, než pořád vytahovat návazce ze dna bez háčků :-D

Neděle 4. května 2008 ve 21:57® Sander
Sander

dam > dnes se mnou jeden takový dorostenec s červenými ploutvemi, asi 55cm dlouhý, tak nehorázně vypek, že jsem pak jen zůstal stát a čuměl do vody. Záběr, tradiční souboj na ostří nože, 3m ode mne byl jediný klacek. Neotočil jsem ho, on ho podjel, pak jen přizvedl hlavu a ocasem napřed se pomalinku přehoupl zpět, obtočen o ten klacek. Pěkně si pak utáhl smyčku, stačil jediný pohyb hlavou a tradá do pryč se suvenýrem v tlamě.

Nikdy by mě nenapadlo, jak může být velký tloušť takovej suverénní hajzl!! Žádné rychlé pohyby, jako by to u něj byla rutina…

Neděle 4. května 2008 ve 21:52® Sander
Sander

To je schválně, aby vám nepřibejvaly fišbóny :-D

Neděle 4. května 2008 ve 21:33® Sander
Sander

skwor > aha. No, každopádně na tohle technickou zdatnost asi nepotřebujete ani jeden, páč přečíst manuál by nemělo býti náročné :-D

Ale abych se sám přiznal…já ho nečetl doteďka, a vlastně ani nevím, co ta srágora všechno umí :-D

Neděle 4. května 2008 ve 21:29® Sander
Sander

skwor > tak bacha aby Ti ho ten technicky zdatnější bratr také vrátil! :-)