Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 9. dubna 2008 ve 20:13® Sander
Sander
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img17411.jpg
Středa 9. dubna 2008 ve 20:12® Sander
Sander

skwor > celkem bojovné fišky co? Nějaké tu máme na onom spodním toku řeky, o kterém jsem psal níže. Ale cílený lov by mě nebavil, a asi by ani nebyl možný.

Středa 9. dubna 2008 ve 20:10® Sander
Sander

Kazan > nějaké údaje mám z dřívějška, ale velice málo a nepřesnou pružinovou váhou. Raději se orientuji na fotky, už bych to spolu s vážením na tom břehu moc protahoval. Navíc trošku lépe stavění tloušti jsou až na spodním toku naší řeky, kam jezdím velice málo, takže zde lovím jen ta proudová torpéda se středně nacpanými bříšky :-)

Středa 9. dubna 2008 ve 20:00® Sander
Sander

Kazan > prošel jsi testem, už jsem se bál, že by jsi odnesl trofejní hájenou fišku :o))) Jinak za údaj děkuji, tyhle hmotnosti mě celkem zajímají.

Středa 9. dubna 2008 v 19:57® Sander
Sander

skwor > děkuji.

Středa 9. dubna 2008 v 19:56® Sander
Sander

Kazan > nosíš k vodě váhu, nebo jsi vážil až doma?

Středa 9. dubna 2008 v 19:50® Sander
Sander

Kazan > od této délky už tloušť začíná být zajímavý, gratuluji.

Neděle 6. dubna 2008 v 10:30® Sander
Sander

hecht > bacha, na MP se smí vláčet s mrtvolou až po 16. červnu :-D :-D

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img17317.jpg
Sobota 5. dubna 2008 ve 21:28® Sander
Sander

Jo a zítra to začne hned od rána, musím nakoupit slepice…:-((

Sobota 5. dubna 2008 ve 21:27® Sander
Sander

dam > dnes fakt nějak nebyla nálada, nevím proč, asi chybělo to kafe po obědě…

skwor > změna plánu, zítra se fišky nekonaj, musím makat na chatě. Rukama…:-(( Možná se utrhnu v průběhu odpoledne

Sobota 5. dubna 2008 v 19:07® Sander
Sander

skwor > našel jsem jakýsi rybník, asi jeden z nejhezčích co jsem kdy viděl. Nic moc pohybu tam nebylo, ale mimo bílé fišky se ukázali dva velcí kapři. Žádná cedule tam nebyla, to, že se tam smí chytat, jsem usoudil podle obalu od lanka, pohozeného asi 10m od hráze :-D

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img17311.jpg
Sobota 5. dubna 2008 v 19:01® Sander
Sander

skwor > chvilku, bída. Nějak jsem neměl náladu na fišku, a zítra jsem si chtěl dát odpich úplně – ale plány se změnily a jedu :-)

Pátek 4. dubna 2008 v 16:29® Sander
Sander

Zauwi > a co tečka na konci té věty? Ale jako vůbec nechcu být puntičkář :-D

Pátek 4. dubna 2008 v 16:09® Sander
Sander

HaD > velice dobrý tah pro pozvednutí serveru, ať mají i skrytí uživatelé motivaci pro registraci a komunikaci na úrovni. Dobrá práce Davide!

Čtvrtek 3. dubna 2008 v 18:31® Sander
Sander

LojzaRybka > neběduj, fiška do 55 je stejně čudla, i když se těžko chytá :-)

Čtvrtek 3. dubna 2008 v 17:58® Sander
Sander

BoBo > opravdu nádherné ryby.

Neděle 30. března 2008 ve 22:16® Sander
Sander

Scanix > stačilo by se jen vrátit o krok zpět, klidně se stejnými pravidly, jaká jsou pro současná loga.

Neděle 30. března 2008 ve 21:54® Sander
Sander

sus1 > já je mám jako univerzály na těžší položenou, nikdy jsem neměl za cíl je používat na lov kaprů, a natož velkých (kde bych je také vzal). Měly by mi posloužit v létě na hady, příležitostně na přehradu atp. Dnes jsem si jen chtěl vyzkoušet jak pracují.

Neděle 30. března 2008 ve 21:41® Sander
Sander

skwor > budem kámoši, ale pod 0.25 či pletenku nepůjdu. Dnes jsem mimojiné odpálil i krmítko při náhozu, to se mi snad ještě nestalo.

Neděle 30. března 2008 ve 20:41® Sander
Sander

sus1 > pokud chytáš i na pstruhovce, odkazuj se jako já na 16.4. V ten den přinesu tři bídné teskodravce, splním svou povinnost a je načas klid.