Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 30. března 2008 ve 20:27® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
cercer1 > no, a to to mi jde. Předešlé logo bylo pěkné, decentní, prostě nesvítilo.
A ještě jednou upozorňuji, že nejde o mé fotky, ani o to, kdo jich tam posílá více či méně. Jako rovnocenný uživatel shlédnu fotky všech uživatelů posílajících fotky do Z lovu, a vidím obecně, že vpravo dole to prostě není ono… - Neděle 30. března 2008 v 19:54® Sander
regulus, cercer1 > oba obcházíte ten problém tak, že mu předejdete pomocí formátu – z toho jasně vyplývá, že vám logo také není moc sympatické – a proto myslím že je třeba změny.
- Neděle 30. března 2008 v 18:13® Sander
regulus > dobře, ale byl bych pro zvýšení hranice, od které se začne logo zobrazovat. Fotky zmenšuji na 600×450, větší nikdy neposílám. Přesto si nemyslím, že bych měl fotky zmenšovat ještě více, takový konečný formát je mi sympatický i pro domácí účely.
- Sobota 29. března 2008 ve 20:43® Sander
skwor > nesjspíše těch padesátek mohlo být víc, o dvě těžké ryby jsem přišel ve vázkách. Ale na takových místech, kde jsem to i čekal. Tloušť je hajzl, zná svůj domov a ví přesně kam zajet. Emma tam naházela spoustu větví…
- Sobota 29. března 2008 ve 20:11® Sander
skwor > dík, dneska to šlo. Ale sekal jsem až když šel prut do vody, protože ten uragán si s tím dělal co chtěl. Jinak Red vypadá mnohem líp
- Pátek 28. března 2008 v 18:22® Sander
HaD > děkuji, ale promysli to, třeba jsem jediný, komu se takto výrazná ikona nelíbí…
- Pátek 28. března 2008 v 15:13® Sander
rarach > nejde o mé fotky, kazí to úplně všechny, ty přebarvenej…
- Čtvrtek 27. března 2008 v 19:38® Sander
HaD > jukni do Z lovu – nemyslíš že by bylo lepší znak Chytej udělat malinko nenápadnější?
- Úterý 25. března 2008 v 18:41® Sander
skwor > tak vše nej
A ať ta VSka chodí!
- Pondělí 24. března 2008 ve 21:00® Sander
Pro pobavení
- Pondělí 24. března 2008 ve 20:09® Sander
aspius > dík. Pokud nám to David schválí, pošlu tu prostřední. Zbytek jsou dost obyčejné fotky.
- Pondělí 24. března 2008 v 19:11® Sander
skwor > ještě aby to nestačilo…
Dík.
- Neděle 23. března 2008 ve 20:13® Sander
Kazan > takové boloňky mi nesmí přes práh. Sáhl bych raději po kvalitě, a ta už se bohužel musí zaplatit.
- Neděle 23. března 2008 ve 20:07® Sander
Kazan > při platech, jaké momentálně pobírám, si ji budu moci dovolit tak v roce 2056
- Neděle 23. března 2008 v 19:53® Sander
skwor > samozřejmě…
- Neděle 23. března 2008 v 19:49® Sander
Kazan > na pstruhovce jsem chytal s třímetrem běžně, na pár místech to jinak nešlo. Teď už je řeka tak zregulovaná, že bych občas potřeboval delší prut než 4.50m.
- Neděle 23. března 2008 v 19:40® Sander
Kazan > záleží na prostupnosti břehů. U nás je opravdu zarostlá jen mizivá část řeky, takže třímetr bych nepoužil. Je to opravdu rozdíl nechat splávek zajet přes 60m daleko (někdy je to nutné) a v této vzdálenosti sekat třímetrem či 4.50.
- Neděle 23. března 2008 v 19:15® Sander
skwor > jinak přechod z mačky 4.50 na feeder 3.60 je dost brutální změna, až jsem si říkal jak je možné na tak krátký klacek cokoli zdolat. Bojím se dne, až mi zabere větší fiška na ten 2.40 vláčák…
- Neděle 23. března 2008 v 19:08® Sander
Zauwi > jen na P, ale ne cílěně, bo jsem rád za každou fišku
Zatím bez velkého úspěchu, i když je tloušť přes 35 docela solidní soupeř na jemnej muškařskej cajk.
- Neděle 23. března 2008 v 19:02® Sander
Zauwi > šak se na ně také nadřu, je jich tu větších dost málo. A nejhorší je, že maj moc dobrou paměť. Když jdu na jedno místo během 14 dní 2×, nechytám se…