Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 16. července 2011 v 15:02® Sander
Sander

mvincik > a koho jsi zavolal? RS, PČR, FBI, SWAT, CIA, KGB nebo komando na Ládina?

Sobota 16. července 2011 ve 12:09® Sander
Sander

timbab > nejsou to špatný klády.

Sobota 16. července 2011 v 11:55® Sander
Sander

skwor > jo :-)

Sobota 16. července 2011 v 11:54® Sander
Sander

timbab > jsem rád že se líbí. Jak jsem ti psal, je jak vyndanej z pasu :-)

Sobota 16. července 2011 v 9:30® Sander
Sander

Mrakoš > ta se ti povedla, gratuluji!

Čtvrtek 14. července 2011 ve 21:43® Sander
Sander

Libor > tady to cíleně nejde, jsou strašně daleko od sebe.

Char > jo, už jsem na cívku jebnul silnej vlasec. V podstatě už mi tam nic jinýho než ten sumec nezajímá.

Čtvrtek 14. července 2011 ve 21:09® Sander
Sander

Char > mít na ně dostatečnej cajk, pár těch místních soliterů by se vyžehlit dalo. Jenže jak je jich málo a berou naprosto nepředvídatelně, pořád tam radši jebnu pětadvacítku, abych měl šanci chytit i něco jiného.

Čtvrtek 14. července 2011 ve 21:04® Sander
Sander

Libor > dělám si prdelky, fotka je krásná. Ale ta clona tam malá fakt je :-))

Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:44® Sander
Sander

Char > zítra rozhodně ne, ale že si to dám do konce prázdnin je velice pravděpodobné.

Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:43® Sander
Sander

Libor > to jsi ale mohl vyfotit někde v lese na mechu, pro mě je na fotce dominantní ryba :-) A ještě nějak nemá vocas, divná štika.
:-)

Tento příspěvek byl editován 14.7.2011 20:43:54 uživatelem Sander.
Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:23® Sander
Sander

Libor > malá clona.
Muhehe :-D

Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:22® Sander
Sander

mvincik > klidná služba?
Jsem to včera s tím Rally Drachkov čoveče trefil, prý na silnici dost stromů…

Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:01® Sander
Sander

Libor > tohle má dost nasvědomí stará základna spolků, maj to prostě zažitý a starýho psa novým kouskům nenaučíš. Na kamaráda to zkoušeli taky, něco ve smyslu co má zahnutý zobák, to střel a podobně.
Možná tomu s postupným omlazením myslivosti odzvoní.

Čtvrtek 14. července 2011 v 19:32® Sander
Sander

1Mara > u myslivců je to trochu jinak. Myslivost už nějaký čas nelze dělat pro své obohacení. S tím už adepti počítají, hlásí se do tohoto spolku z jiného důvodu.
Možná víš, jak dlouho čeká nový člen třeba na povolenku k odstřelu srnčí zvěře, řádově roky, jak kde. Je to zásluha za desítky, možná spíše stovky hodin brigád.
Rybaření je proti tomu postavené úplně naruby. Bez práce a zapůldarma žereš co ti žaludek stačí. A když nestačí, je spousta jiných možností jak vydřít z posledního cárku rybího masa něco pro svůj užitek.
Myslivec musí mít přírodu rád, jinak by ji nedělal. Rybářům je příroda naprosto volná. Vím, ohánět se vztahem k přírodě je chabý a otřepaný argument, ale málokdo si do hloubky uvědomuje, co tohle slovní spojení vlastně znamená.

Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:29® Sander
Sander

mannice > to nech na mně.

Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:22® Sander
Sander

mannice > chci si ještě splnit jeden úkol – vyžehlit sumce co se mnou minulý týden vymet.
Ale díky průtoku po deštích je to zatím nereálné.

Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:15® Sander
Sander

sus1 > sám jsi úd, tvá zdejší dočasná absence to dokazuje.

Jinak díky za přivítání, narozdíl o tebe tě tu rád vidím :-)

Středa 13. července 2011 ve 22:25® Sander
Sander

mvincik > možná že jo, ale asi tak do prvního turnaje egohoničů v přívlači.

Dobrou.

Středa 13. července 2011 ve 22:21® Sander
Sander

mvincik > abych nebyl jen samý pesimismus, malinko lepší je to tam dole jak jsme v poslední době taky občas žehlili. Každé jaro, kdy je nízká tráva a všechen bordel je nejvíce vidět, jsem odsud tahal něco okolo igelitky a půl bordelu – což je na ten kousek hodně moc. Letos mi stačil igeliťák. Nevím jestli se tam někomu pohlo svědomí, každopádně je tam teď celkem čisto.

Středa 13. července 2011 ve 22:15® Sander
Sander

Alov > to je dobře, vážně vám závidím, bez ironie. S bordeláři netřeba mít slitování.