Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 11. července 2011 ve 20:51® Sander
Sander

Končím s rybařinou…

Pondělí 11. července 2011 v 18:15® Sander
Sander
Diskuze: Pěst na oko

Stříbrňák je možná tak nůž v jídelní soupravě.
Karas je stříbřiťák, když už chcete psát ve zkratkách.
:-)

Pondělí 11. července 2011 ve 14:21® Sander
Sander

Víte co by bylo fajn?
Kdyby se ve sloupci Aktuální témata objevovala informace o nové aukci a vložení nového inzerátu do bazaru.
Co vy na to?

Tento příspěvek byl editován 11.7.2011 14:22:13 uživatelem Sander.
Pondělí 11. července 2011 ve 14:19® Sander
Sander

mvincik > on by sem Petr potřeboval občas zajet, aby zjistil, že cílená sumcovláčka je na Otavě možná s bídou od Písku a níž.
Teda, myslim že by tady za léto jednoho, maximálně dva uvláčel, tím jak je často u vody by je možná vydřel, ale nevím jestli se tomu dá ještě říkat cílený lov sumce.

Neděle 10. července 2011 v 18:07® Sander
Sander

mvincik > v půl čtvrtý? Ještě řekni že na ryby.
Ale z toho vyrosteš.

Neděle 10. července 2011 v 18:06® Sander
Sander

mvincik > jsem přijel z chaty s vykydanejma žížalama, krásně jsem jim vycpal kyblík, navrch dal trochu trávu, udělal si kafe a teď koukám jak krásně zalejzaj. Fakt mě to baví, je to lepší než televize. Když nechtěj, vobčas do nich mrdnu prstem a to hned celý klubko maká jak motorová myš.

Neděle 10. července 2011 v 18:01® Sander
Sander

mvincik > dneska už nikam nejdu, ráno vstávačka.

Neděle 10. července 2011 v 17:51® Sander
Sander

mvincik > mě nevystopuješ. Když chci, chodím jako liška.
Leda podle pachu, ale sám víš, když jsi šel včera za mnou, že tak silná stopa abys ji cítil brzy vyprchá. :-)

Neděle 10. července 2011 v 11:07® Sander
Sander

skwor > taky teď nechávám jeden flek odpočinout. Zbrutálněl jsem cajk, v pátek se přivážu k prutu, pak za pásek ke stromu a pudu na něj.
:-)

Neděle 10. července 2011 v 10:56® Sander
Sander

skwor > u nás je to taky drsný, voda stoupla z 39,1cm na 45,5. Bůh s vodáky…

Sobota 9. července 2011 v 11:16® Sander
Sander

mvincik > no, pak ti cinknu. S odjezdem bych to časově nijak nehrotil, staší 18:00+. Zatim zdar.

Sobota 9. července 2011 v 11:11® Sander
Sander

mvincik > tak to teda ne. V lese bys měl záběrů na mrtvou rybku mnohem víc.

A víš kam na ten Orlas?
Já bych nejradši někam kde to není daleko od auta, dá se tam pohodlně sedět a jen žrát a pít (nealko). :-D

Sobota 9. července 2011 v 11:05® Sander
Sander

mvincik > jedu se válet na chatu…spíš vymysli co ten večer. Já už nej top hot fleků ( :-D ) prozradil dost, teď je řada na tobě.
Jinak s žížalama a fiškama si nedělej starosti.

Sobota 9. července 2011 v 11:04® Sander
Sander

mvincik > je to sice dál, ale vo to horší cesta. (vážně)
Tam do toho nadjezí už ani nepáchnu, když už, tak někam o dost níž.

Sobota 9. července 2011 v 11:00® Sander
Sander

mvincik > ne, to bylo úplně jinde.

Sobota 9. července 2011 v 10:30® Sander
Sander

milans13 > kolega v práci je má taky, ukazuje mu to nejlepší časy dost náhodně zdá se mi. Klidně v minus patnácti za jasného poledne.
Nevím na jakém principu to funguje, třeba na rozdílech tlaku, ale rozhodně bych se podle nich neřídil.

Sobota 9. července 2011 v 10:06® Sander
Sander

Scanix > to teda nevim jak má vypadat sumčí noc. 13°C, jasno, padla taková rosa, že mi to po kilometru chůze polema začalo téct do holenek…

Sobota 9. července 2011 v 10:05® Sander
Sander

BoBo-Falknow > to máš pravdu, po tom když se podívám čí že to je :-)

Pátek 8. července 2011 ve 23:49® Sander
Sander

Prichy, BoBo > závidím vám dobrej kšeft od Vláčej.cz. Jistě fajn bokovka.

Pátek 8. července 2011 ve 23:47® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8. července 2011

Sotva se sešeřilo, obdržel jsem jeden z nejpoctivějších záběrů od dravce. Byl to sumec. Kopance že mi prut pokládal skoro až na hladinu a mě do kolen. Čtvrt hodiny jsem s ním zápasil, když byl asi už 20m ode mne, otočil se zpět a pětadvacítka vlasec rupl.
Ačkoliv jsem to nedokázal ukočírovat do vítězného konce, bylo to krásný. Večerů bez záběru bylo dost.
Ryba se jednoháku bez protihrotu snadno zbaví. Třeba budu mít příště více štěstí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.