Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 14. června 2011 ve 21:05® Sander
Sander

Noodling > kdybys nešířil fámy a radši jel se mrknout na Vencu Klause. Prej tam u vás dneska byl a pojede tudy i zpět :-)

Úterý 14. června 2011 ve 20:39® Sander
Sander

Noodling > hasiči? :-)

Úterý 14. června 2011 ve 20:35® Sander
Sander

skwor > hele to ne :-) Komár ti nevleze pod mikinu, pod kalhoty, pod trenky…jeho kousnutí nebolí celej den a nejvíc pak večer ve vaně, když si napustíš horkou vodu :-) Ještě druhej den místa kousnutí pěkně brní :-)

Úterý 14. června 2011 ve 20:31® Sander
Sander

deniska > co na nohy lehátka nacákat repelent? :-)

Úterý 14. června 2011 ve 20:28® Sander
Sander

osprey > myslím že nevím co myslíš, ale myslím že v malých tůňkách je to kusová záležitost + nějaká pravděpodobnost přesunu, což znamená dobrou trefu a to je myslím dost o náhodě.

Úterý 14. června 2011 ve 20:24® Sander
Sander

skwor > beztak už žádnej neveme, pořád si myslím že to není tak snadný jak to vypadá, i když dva večery a dva sumci jsou jistě zavádějící.
Voni to tam ve čtvrtek určitě zpraží, votomnic.
Ale to se mi netýká. Budu pěkně usrkávat kafíčko v laborce :-)

Tento příspěvek byl editován 14.6.2011 20:24:24 uživatelem Sander.
Úterý 14. června 2011 ve 20:20® Sander
Sander

skwor > příště jdu už v pátek, na ouhoře. Baví mi. :-) Hlásí teplou noc, těším se jak zase krásně zmoknu :-)

Úterý 14. června 2011 v 19:35® Sander
Sander

Robur > to je v pořádku.

Úterý 14. června 2011 v 19:34® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14. června 2011 | Způsob lovu: Přívlač

Kouknu do not, poslední zápis tři týdny starý, tak jsem se zajel kouknout na pstruha.
Nebyla to v tom vedru žádná hitparáda, brali spíš jen tloušti, ale večeři jsem si nakonec odvezl. 47cm, v korytě širokém 4m, docela si to dával…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43205.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 14. června 2011 v 19:31® Sander
    Sander

Robur > eh? :-)

Neděle 12. června 2011 ve 22:26® Sander
    Sander

Dejwík2504 > no jasně, kříženeček, očkovanej, odčervenej, ihned k odběru :-D

Ale jinak stříbřiťák jak Brno.

Neděle 12. června 2011 v 18:33® Sander
    Sander

Prutos > je mi to jasný. Ale já si nevěřim. A jak já si nevěřim, tak to stojí za hovno.
    Nejdřív chci bolena :-) Pak uvidíme.

Neděle 12. června 2011 v 18:24® Sander
    Sander

Prutos > ty a neni lepší tam jebnout tu rousnici a rozvalit se v křesle? :-D

Neděle 12. června 2011 v 17:53® Sander
    Sander

hecht > to jako myslíš pletenky, vobleři, TD SE, sumci a JÁ??

No ty wolle :-D :-D

Neděle 12. června 2011 v 10:03® Sander
    Sander

Char > oni se vo ně rybáři postaraj, co se budu namahat :-)

Neděle 12. června 2011 v 10:01® Sander
    Sander

skwor > s mým letošním rybářským nadšením to vidím dost bledě :-)

Neděle 12. června 2011 v 9:52® Sander
    Sander

skwor > já je vláčet neumim. Loni mi to vzala jedna náhodná stodesítka a vymetla se mnou jak s koštětem :-)
    Mě lákaj na vláčku už jen boleni. Ale ty tu moc nemáme, tak se na to asi vykašlu :-)

Neděle 12. června 2011 v 9:38® Sander
    Sander

Char > dík.
    Chtěl jsem opět fotky ve vodě, ale naproti se žehlilo, nechtěl jsem tam blejskat.

Neděle 12. června 2011 v 9:37® Sander
    Sander

skwor > díky, znám na tý řece místo kde ji přeflusnu, takže na poměry dobrý fišky :-)

Horší je, jak to všechno zapadá do mý pesimistický hypotézy. Za všechno může sucho. Asi slabší proudění přimělo ryby vyjet výš než je zdrávo – jsem teď u vody málo, ale nejde si nevšimnout. Na žížalu berou candáti a tihle sumci v místech kde jsem je nechytal.
    No a jak je známo, v těchhle očkách a tůních jsou ryby lépe vyžehlitelné než kdyby zůstaly níž jako vždycky, kde se hůř hledaj.
    A to je celá ta hypotéza :-) Prognóza do příštích pár let značně nejistá, jestli mám pravdu :-)

Sobota 11. června 2011 ve 23:12® Sander
    Sander
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11. června 2011

Haďácké repete – tentokráte trochu živější, bo se spletli dva úhoři, dva cejni a sumár, sic o poznání menší než včera, ale i tak 90cm potěší.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img43113.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.