Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 14. června 2011 ve 21:05® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Noodling > kdybys nešířil fámy a radši jel se mrknout na Vencu Klause. Prej tam u vás dneska byl a pojede tudy i zpět
- Úterý 14. června 2011 ve 20:39® Sander
Noodling > hasiči?
- Úterý 14. června 2011 ve 20:35® Sander
skwor > hele to ne
Komár ti nevleze pod mikinu, pod kalhoty, pod trenky…jeho kousnutí nebolí celej den a nejvíc pak večer ve vaně, když si napustíš horkou vodu
Ještě druhej den místa kousnutí pěkně brní
- Úterý 14. června 2011 ve 20:31® Sander
deniska > co na nohy lehátka nacákat repelent?
- Úterý 14. června 2011 ve 20:28® Sander
osprey > myslím že nevím co myslíš, ale myslím že v malých tůňkách je to kusová záležitost + nějaká pravděpodobnost přesunu, což znamená dobrou trefu a to je myslím dost o náhodě.
- Úterý 14. června 2011 ve 20:24® Sander
skwor > beztak už žádnej neveme, pořád si myslím že to není tak snadný jak to vypadá, i když dva večery a dva sumci jsou jistě zavádějící.
Tento příspěvek byl editován 14.6.2011 20:24:24 uživatelem Sander.
Voni to tam ve čtvrtek určitě zpraží, votomnic.
Ale to se mi netýká. Budu pěkně usrkávat kafíčko v laborce - Úterý 14. června 2011 ve 20:20® Sander
skwor > příště jdu už v pátek, na ouhoře. Baví mi.
Hlásí teplou noc, těším se jak zase krásně zmoknu
- Úterý 14. června 2011 v 19:35® Sander
Robur > to je v pořádku.
- Úterý 14. června 2011 v 19:34® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14. června 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Kouknu do not, poslední zápis tři týdny starý, tak jsem se zajel kouknout na pstruha.
Nebyla to v tom vedru žádná hitparáda, brali spíš jen tloušti, ale večeři jsem si nakonec odvezl. 47cm, v korytě širokém 4m, docela si to dával…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. června 2011 v 19:31® Sander
Robur > eh?
- Neděle 12. června 2011 ve 22:26® Sander
Dejwík2504 > no jasně, kříženeček, očkovanej, odčervenej, ihned k odběru
Ale jinak stříbřiťák jak Brno.
- Neděle 12. června 2011 v 18:33® Sander
Prutos > je mi to jasný. Ale já si nevěřim. A jak já si nevěřim, tak to stojí za hovno.
Nejdřív chci bolenaPak uvidíme.
- Neděle 12. června 2011 v 18:24® Sander
Prutos > ty a neni lepší tam jebnout tu rousnici a rozvalit se v křesle?
- Neděle 12. června 2011 v 17:53® Sander
hecht > to jako myslíš pletenky, vobleři, TD SE, sumci a JÁ??
No ty wolle
- Neděle 12. června 2011 v 10:03® Sander
Char > oni se vo ně rybáři postaraj, co se budu namahat
- Neděle 12. června 2011 v 10:01® Sander
skwor > s mým letošním rybářským nadšením to vidím dost bledě
- Neděle 12. června 2011 v 9:52® Sander
skwor > já je vláčet neumim. Loni mi to vzala jedna náhodná stodesítka a vymetla se mnou jak s koštětem
Mě lákaj na vláčku už jen boleni. Ale ty tu moc nemáme, tak se na to asi vykašlu - Neděle 12. června 2011 v 9:38® Sander
Char > dík.
Chtěl jsem opět fotky ve vodě, ale naproti se žehlilo, nechtěl jsem tam blejskat. - Neděle 12. června 2011 v 9:37® Sander
skwor > díky, znám na tý řece místo kde ji přeflusnu, takže na poměry dobrý fišky
Horší je, jak to všechno zapadá do mý pesimistický hypotézy. Za všechno může sucho. Asi slabší proudění přimělo ryby vyjet výš než je zdrávo – jsem teď u vody málo, ale nejde si nevšimnout. Na žížalu berou candáti a tihle sumci v místech kde jsem je nechytal.
No a jak je známo, v těchhle očkách a tůních jsou ryby lépe vyžehlitelné než kdyby zůstaly níž jako vždycky, kde se hůř hledaj.
A to je celá ta hypotézaPrognóza do příštích pár let značně nejistá, jestli mám pravdu
- Sobota 11. června 2011 ve 23:12® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11. června 2011
Haďácké repete – tentokráte trochu živější, bo se spletli dva úhoři, dva cejni a sumár, sic o poznání menší než včera, ale i tak 90cm potěší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.