Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 17. dubna 2011 ve 21:37® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mvincik > tak bacha aby se ti to rentovalo. Z hlediska úlovků už byla včera večer dosti pokročilá doba
- Neděle 17. dubna 2011 ve 21:35® Sander
mannice > dělam si prdel. Punc originality máš ty. Nerad dělám kopie
- Neděle 17. dubna 2011 ve 21:31® Sander
mannice > nechceš mi odstřihnout obdélník 20×10cm? Délkově by mi stačil na většinu ryb
Díky.
- Neděle 17. dubna 2011 ve 21:30® Sander
mvincik > proč až za rok?
- Neděle 17. dubna 2011 ve 21:20® Sander
mvincik > máš P?
Char > díky.
- Neděle 17. dubna 2011 ve 21:01® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17. dubna 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Konečně trochu opadl tlak rybářů a dalo se „svobodně“ žehlit všude. Potočáci fachčili o moc lépe než včera, duháci taktéž, z hejna asi deseti kusů byl nejdelší tento 47cm. Vzal na korytě širokém čtyři metry, v proudu, zřejmě se byl poohlídnout po místních mřenkách.
Chvilku jsme se hádali, ale nakonec jsem mu to rozmluvil.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. dubna 2011 ve 20:51® Sander
1Mara > to jsi naivní?
Egohoniči si po sobě sotva uklidí fáborky.
Oni se vůbec nesnaží o to, aby byli v očích „diváka“ ti dobří. A věřím že přijde den, kdy si to sežerou.Včera když jsem zahajoval jsem se nad tím zrovna zamyslel, když jsem po břehu kličkoval mezi fáborkama a cedulema zatlučenejma do země…
- Neděle 17. dubna 2011 ve 20:45® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
mvincik > vůbec nikoho nemyslím…
- Neděle 17. dubna 2011 ve 20:30® Sander
Scanix > ty, hele, mně stačí mrknout do Z lovu a musím ti říct, že si asi nevidíš do pusy
Slyšel jsem co se tam včera dělo. Nějak mi to nepřipadá jako správný konec rybařiny.
Stačí mi vidět co za vemena tam jezdí od nás z města. V průběhu roku je vidíš asi v sedmdesáti šesti novinách, s vypnutými prsy a předpaženým duhákem 70cm bez náznaku ploutví.
To nemůže soudný člověk myslet vážně. - Neděle 17. dubna 2011 ve 20:04® Sander
Já bych ten Květoňov vymazal z mapy.
- Neděle 17. dubna 2011 v 11:56® Sander
osprey > já je zase beru s tím, že budou lépe chutnat.
- Neděle 17. dubna 2011 v 9:44® Sander
Char > tyhle zdomácnělé ryby jsou jiná liga. Když na ně ale narazím párkrát do roka, je to úspěch.
- Neděle 17. dubna 2011 v 9:25® Sander
Char > taky jsem si dal horkou koupel když jsem si zajel na oběd.
Kdybys viděl jak jsem vyžehlil toho jednoho granuláče
Čekám na hechta než naváže a že si jako hodím tady pod autem…byl v tom úseku fakt úplně sám, nevím jak se tam dostal
- Neděle 17. dubna 2011 v 9:14® Sander
spike > moc ti gratuluji, tohle si zasloužilo aspoň panáka, no ne?
- Sobota 16. dubna 2011 ve 20:15® Sander
skwor > děkuji ti dobrá vílo.
Tento příspěvek byl editován 16.4.2011 20:15:26 uživatelem Sander.
Já už ale vím, že fotek se nenažereš, takže jsem oba na té fotce vzal - Sobota 16. dubna 2011 v 19:53® Sander
Normálně, urval jsem vobler vo větev, spadl na dno, jdu pro něj, bylo tam docela hluboko, už jsem stál na špičkách když v tom mi to klouzlo a už byly brodky plný
Voda je ledová jak kráva. - Sobota 16. dubna 2011 v 19:51® Sander
Scanix > vostrý fišky. Zřejmě dobrej oddíl
- Sobota 16. dubna 2011 v 19:50® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16. dubna 2011
Vsadil jsem kartu na divoké ryby a byla to bída s nouzí. Nebyla to ale volba špatná, byl jsem tam skoro sám a nemačkal se v návalech rybářů, jaké zde dosud nepamatuji. Semtam se potočák ukázal, ale vše malé.
Spravit si chuť na spodním úseku řeky už bylo pozdě. Top fleky prázdné, samozřejmě z jednoho důvodu – totál vyžehlíno.
Oběsil se mi tam jen jeden duhový utečenec 41 čísel v dost jalovém úseku, později dva mrzáci co asi někdo pustil a jako bonus několik tloušťů a okounů.
Radost mi následně udělal zdomácnělý duhák 40 čísel, pěkně tmavý s dorostlými ploutvemi. Druhý duhák neurčité délky vzal voblera tak razantně, že to nepobrala brzda a byl v čudu. Taktéž z místa, kam se nikdy nenasazovalo, takže dost možná druhý divočák.
Večerní sušení běloby bylo příjemnou tečkou za pěkným dnem.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. dubna 2011 ve 13:37® Sander
Já se na to vyseru, zase jsem spad do vody.
- Sobota 16. dubna 2011 v 7:13® Sander
sus1 > vidíš, a ty blázni do toho šli chytat
Nemůžu najít polarizáky, to jsem zase připravenej kurňa.