Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 17. dubna 2011 ve 21:37® Sander
Sander

mvincik > tak bacha aby se ti to rentovalo. Z hlediska úlovků už byla včera večer dosti pokročilá doba :-D

Neděle 17. dubna 2011 ve 21:35® Sander
Sander

mannice > dělam si prdel. Punc originality máš ty. Nerad dělám kopie :-)

Neděle 17. dubna 2011 ve 21:31® Sander
Sander

mannice > nechceš mi odstřihnout obdélník 20×10cm? Délkově by mi stačil na většinu ryb :-)

Díky.

Neděle 17. dubna 2011 ve 21:30® Sander
Sander

mvincik > proč až za rok?

Neděle 17. dubna 2011 ve 21:20® Sander
Sander

mvincik > máš P?

Char > díky.

Neděle 17. dubna 2011 ve 21:01® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17. dubna 2011 | Způsob lovu: Přívlač

Konečně trochu opadl tlak rybářů a dalo se „svobodně“ žehlit všude. Potočáci fachčili o moc lépe než včera, duháci taktéž, z hejna asi deseti kusů byl nejdelší tento 47cm. Vzal na korytě širokém čtyři metry, v proudu, zřejmě se byl poohlídnout po místních mřenkách.
Chvilku jsme se hádali, ale nakonec jsem mu to rozmluvil.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41967.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41968.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 17. dubna 2011 ve 20:51® Sander
    Sander

1Mara > to jsi naivní?
    Egohoniči si po sobě sotva uklidí fáborky.
    Oni se vůbec nesnaží o to, aby byli v očích „diváka“ ti dobří. A věřím že přijde den, kdy si to sežerou.

Včera když jsem zahajoval jsem se nad tím zrovna zamyslel, když jsem po břehu kličkoval mezi fáborkama a cedulema zatlučenejma do země…

Neděle 17. dubna 2011 ve 20:45® Sander
    Sander

mvincik > vůbec nikoho nemyslím…

Neděle 17. dubna 2011 ve 20:30® Sander
    Sander

Scanix > ty, hele, mně stačí mrknout do Z lovu a musím ti říct, že si asi nevidíš do pusy :-)

Slyšel jsem co se tam včera dělo. Nějak mi to nepřipadá jako správný konec rybařiny.
    Stačí mi vidět co za vemena tam jezdí od nás z města. V průběhu roku je vidíš asi v sedmdesáti šesti novinách, s vypnutými prsy a předpaženým duhákem 70cm bez náznaku ploutví.
    To nemůže soudný člověk myslet vážně.

Neděle 17. dubna 2011 ve 20:04® Sander
    Sander

Já bych ten Květoňov vymazal z mapy.

Neděle 17. dubna 2011 v 11:56® Sander
    Sander

osprey > já je zase beru s tím, že budou lépe chutnat.
    :-)

Neděle 17. dubna 2011 v 9:44® Sander
    Sander

Char > tyhle zdomácnělé ryby jsou jiná liga. Když na ně ale narazím párkrát do roka, je to úspěch.

Neděle 17. dubna 2011 v 9:25® Sander
    Sander

Char > taky jsem si dal horkou koupel když jsem si zajel na oběd.

Kdybys viděl jak jsem vyžehlil toho jednoho granuláče :-D Čekám na hechta než naváže a že si jako hodím tady pod autem…byl v tom úseku fakt úplně sám, nevím jak se tam dostal :-)

Neděle 17. dubna 2011 v 9:14® Sander
    Sander

spike > moc ti gratuluji, tohle si zasloužilo aspoň panáka, no ne? :-)

Sobota 16. dubna 2011 ve 20:15® Sander
    Sander

skwor > děkuji ti dobrá vílo.
    Já už ale vím, že fotek se nenažereš, takže jsem oba na té fotce vzal :-)

Tento příspěvek byl editován 16.4.2011 20:15:26 uživatelem Sander.
    Sobota 16. dubna 2011 v 19:53® Sander
    Sander

Normálně, urval jsem vobler vo větev, spadl na dno, jdu pro něj, bylo tam docela hluboko, už jsem stál na špičkách když v tom mi to klouzlo a už byly brodky plný :-)
    Voda je ledová jak kráva.

Sobota 16. dubna 2011 v 19:51® Sander
    Sander

Scanix > vostrý fišky. Zřejmě dobrej oddíl :-)

Sobota 16. dubna 2011 v 19:50® Sander
    Sander
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16. dubna 2011

Vsadil jsem kartu na divoké ryby a byla to bída s nouzí. Nebyla to ale volba špatná, byl jsem tam skoro sám a nemačkal se v návalech rybářů, jaké zde dosud nepamatuji. Semtam se potočák ukázal, ale vše malé.
    Spravit si chuť na spodním úseku řeky už bylo pozdě. Top fleky prázdné, samozřejmě z jednoho důvodu – totál vyžehlíno.
    Oběsil se mi tam jen jeden duhový utečenec 41 čísel v dost jalovém úseku, později dva mrzáci co asi někdo pustil a jako bonus několik tloušťů a okounů.
    Radost mi následně udělal zdomácnělý duhák 40 čísel, pěkně tmavý s dorostlými ploutvemi. Druhý duhák neurčité délky vzal voblera tak razantně, že to nepobrala brzda a byl v čudu. Taktéž z místa, kam se nikdy nenasazovalo, takže dost možná druhý divočák.
    Večerní sušení běloby bylo příjemnou tečkou za pěkným dnem.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41932.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41933.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41934.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41935.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Sobota 16. dubna 2011 ve 13:37® Sander
      Sander

Já se na to vyseru, zase jsem spad do vody.

Sobota 16. dubna 2011 v 7:13® Sander
      Sander

sus1 > vidíš, a ty blázni do toho šli chytat :-D

Nemůžu najít polarizáky, to jsem zase připravenej kurňa.