Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 12. dubna 2011 ve 21:52® Sander
Sander

mvincik > přičti k tomu fakt, že kam nehodí duháky nebo granulovaný pseudopotočáky, tam chytneš zpravidla ryby, které je zbytečné kurvit. Mám namysli potočáky okolo míry a níž.

Trošku málo.
Ale doba je taková.

Úterý 12. dubna 2011 ve 21:49® Sander
Sander

Scanix > Vltavu neumím. Chybí prutohodiny. Bez nich tam už nejedu :-)

Možná kde bych něco vyžehlil jsou ty vaše stojáky. Ale v pátek jsem četl v novinách kolik lidí jezdí třeba k tý tvrzi – vydělíš-li obvod rybníka počtem rybářů, vyjde ti jejich vzdálenost asi 3,5m od sebe :-D

To leda přes mojí mrtvolu!

Úterý 12. dubna 2011 ve 21:42® Sander
Sander

mvincik > nepíšu že se netěším, to zasejc ne. Ale už pro mě ten den tolik neznamená.

Úterý 12. dubna 2011 ve 21:40® Sander
Sander

Scanix > vždyť píšu, že už jsem na to starej. U vás je to jiný. Já když vidím tu naši strouhu, jak je rozmrdaná od bagrů, kormoránů, povodní a bůh ví čeho ještě, nějaká nostalgie se u mě objeví tak mezi nultým až druhým náhozem.

Úterý 12. dubna 2011 ve 21:18® Sander
Sander

mvincik > dřív měl tento den kouzlo. Dnes je to jen změna techniky lovu a jiný druh ryb. Už jsem na to starej.
Žádné chrápání na chatě, budík na pátou, večer před pokec u ohně…
Vyhrabu se v sedm (což je pro mě v sobotu brutus) z pelechu, vemu dva vobleři, odchytám celej den stejně s jedním a budu to mít za sebou.

Jdu ti to jebnout do osobky.

Úterý 12. dubna 2011 ve 21:12® Sander
Sander

mvincik > no evidentně jsem se trefil správně do někoho kdo mě nezná.
Víš, mně ta pstruhovka neuteče. Proto nikam nespěchám. Neříkám že se netěším, ale v podstatě mi je to jedno.

Úterý 12. dubna 2011 ve 21:11® Sander
Sander

mvincik > hlásí fakt hnusně – tímpádem je jedno kam pojedem – všude chytnem hovno – dávám jeden hlas Šumavě za předpokladu že nebude lejt, co ty na to?

Úterý 12. dubna 2011 ve 21:08® Sander
Sander

mvincik > nepochopils, já bych zahájit také nešel.
:-)

Úterý 12. dubna 2011 ve 20:15® Sander
Sander

I když kdyby v sobotu na zahájení mrzlo, sněžilo a byla vysoká a hnědá voda, moc bych to ocenil :-)

Úterý 12. dubna 2011 ve 20:07® Sander
Sander

Char > v nížinách těžko.
Leda by se změnil režim, a toho se nebojím.

Úterý 12. dubna 2011 ve 20:05® Sander
Sander
Diskuze: Plavaná

mvincik > nestraš takhle podvečer, budu mít špatný spaní :-D

Úterý 12. dubna 2011 ve 20:02® Sander
Sander

skwor > tak přecejen je to nad 1000m n.m., tam už musí bejt slušná kosa.
Stačí abych otočil hlavu o 90° doleva a na pasekách Boubína vidím bílo, i na spodku kopce.
Takže jsem zatáhl žaluzie…

Úterý 12. dubna 2011 v 19:56® Sander
Sander

No, koukám na Boubín a musím nabonzovat novej sníh.
Ta zima je fakt debil.

Úterý 12. dubna 2011 ve 14:18® Sander
Sander
Diskuze: Muškaření

mildas > jak kde, ale na tření tlouště je ještě dost brzo řekl bych. Tady v Pošumaví na to jdou až koncem května, a dělaj to ještě tak 10 dní v červnu, v závislosti na počasí.

Pondělí 11. dubna 2011 ve 20:50® Sander
Sander

skwor > moc velký.

Pondělí 11. dubna 2011 v 19:18® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

spike > já když míchal futro, myslel jsem že mi upadne ruka. Pořád je to ledový. Chce to ještě čas, alespoň tady v Pošumaví :-)

Pondělí 11. dubna 2011 v 19:13® Sander
Sander

spike > byl jsem v takovém dlouhém a táhlém úseku, docela dost to proudilo, beztak byla šupina ještě o dost níž…

Pondělí 11. dubna 2011 v 19:09® Sander
Sander

sus1 > ten by sem nezapad, leda by začal psát pod odstavci dva smajlíky vedle sebe.

Pondělí 11. dubna 2011 v 19:05® Sander
Sander

spike > blbej flek, nevím proč jsem tam lez :-)

Cestou zpět jsem si akorát hodil v jedný tůni malým strýmrem a vzala to štika, ale hovnochyt byl dneska zatraceně blízko. :-)

Pondělí 11. dubna 2011 v 19:00® Sander
Sander

2kg krmení a 1:0 pro ryby :-)

Nejčistší průstřel v roce.