Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 1. dubna 2011 ve 22:21® Sander
Sander

osprey > já se spíš kochal.
Tu řeku jsem viděl poprvé a když jsem viděl ty malý potočáky co tam sbíraj, ani jsem to moc nehrotil.
Možná chyba.
:-)

Pátek 1. dubna 2011 v 19:31® Sander
Sander

sethy > léto nebude.
Tenhle víkend bude jaro který přejde rovnou do podzimu.

Pátek 1. dubna 2011 v 19:24® Sander
Sander

sethy > ukaž letního, chceš-li soupeřit! :-D

Pátek 1. dubna 2011 v 18:51® Sander
Sander

sethy > udělaj se jim pruhy a narostou zuby nohóru?

Naše tlouště vystihuje jedna věta, co pronesl Kolja když ukazoval na ruskou vlajku.
:-D

Pátek 1. dubna 2011 v 18:00® Sander
Sander

sethy > určitě ne, protože jestli jsi včera četl pozorně, vysvětloval jsem ti že u nás je to jinak :-)

Fakt.
Ty ryby jsou z čistý vody občas úplně černý, vitální, žádný zdechliny jako ta co se ti válí vedle mušáku ve Z lovu :-)

EDIT: a to vše na úkor velikosti a četnosti.

Tento příspěvek byl editován 1.4.2011 18:02:06 uživatelem Sander.
Pátek 1. dubna 2011 v 17:58® Sander
Sander

mvincik > milion aut je u vody o pracovních dnech. O víkendu bude víc.

Žádný plány nemám. Měl jsem na sobotu, ale sešlo z toho. Asi konečně vytáhnu foťák a něco taky cvaknu, poslední dobou ho s sebou tahám jen jako pětikilové těžítko.

Pátek 1. dubna 2011 v 17:52® Sander
Sander

mvincik > jako že po obědě už ho nechytím? Tos mě urazil :-D

Pátek 1. dubna 2011 v 17:51® Sander
Sander

sethy > dřív mě bavili víc. Poslední dobou je to nějaký divný, dlouhý zimy, žádná jara, pak se objeví spousta nových možností a na tlouště zajdu jen občas.

Ozzoměr ulovení šedesátky tlouště u mě jaksi poklesl :-)

Pátek 1. dubna 2011 v 17:47® Sander
Sander

mvincik > na zahájení chci být sám. Aspoň do oběda. Je to jen mezi mnou a řekou. :-)

Pak tě vyvezu. Univerzální obojek mám. Nosil ho ohař i bígl. A 15m barvářskej řemen, to by ti mělo stačit.

Pátek 1. dubna 2011 v 17:42® Sander
Sander

skwor > nekecej že máš v kruhu o poloměru 90km jeden pstruhový potok. To už bys skorem dojel k nám :-)

Pátek 1. dubna 2011 v 17:41® Sander
Sander

hecht > dojemný. Skorem mi ukápla slza. :-)
Hlavně když jsem si vzpomněl na to loňské fiasko na té tvé krásné řece tuším den po zahájení. Kdyby nás osprey neusměrnil jinam, byla by to fajn vycházka kolem vody :-)

Pátek 1. dubna 2011 v 17:39® Sander
Sander

skwor > nezáviď, máš určitě svou alternativu – řeka o které Pavel píše je odsud asi 90km.

Pátek 1. dubna 2011 v 17:38® Sander
Sander

sethy > no vidíš, bez půl metru rovnej metr. Jsi fakt kapacita :-)

Pátek 1. dubna 2011 v 15:43® Sander
Sander
Diskuze: Plavaná

osprey > aha, já to dole nečetl, spíš jsem myslel že je to další odchovanec DVD :-)

Pátek 1. dubna 2011 v 15:04® Sander
Sander
Diskuze: Plavaná

Tino > he, to si Míra může udělat další zářez :-)

Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:38® Sander
Sander

sethy > jasně, tou slívkou co jste tam soukromničili se spikem, že jo? :-)

Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:35® Sander
Sander

skwor > s tím já bych na ryby nikdy nešel. Ukázal by mi co tu máme za ryby a já bych z toho pak nespal.

Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:30® Sander
Sander

sethy > no budu tam muset podat stížnost. Podal jsem v Brně ruku Mr.Stickovi a aura se ani nehla.

Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:09® Sander
Sander

sethy > nehledej v tom posloupnost, hodil jsem to od boku :-)

O té tvé nízké auře bych nerad mluvil.

Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:04® Sander
Sander

sethy > hele, ve skutečnosti je to tak, že ti věřím. Nezávidím, ale věřím. Nemáš důvod si vymýšlet.

Ostatně po Tychlerovi, ospreyovi, Prutosovi a především po mě ( :-D ) žehlit docela umíš, takže vzhledem k vašemu potenciálu je to u vás jen otázka času.