Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 19. února 2011 ve 13:50® Sander
Sander

Prutos > no, hele, prostě nemám rád, když se ti spolu se špičkou ohýbá i poslední část prutu.
:-)

Sobota 19. února 2011 ve 13:44® Sander
Sander

Prutos > ta 90 není úplně do silnýho proudu, anebo ne tak silnýho, ale hlubokýho. Ta stodvacítka by mohla být lepší.

Sobota 19. února 2011 ve 13:37® Sander
Sander

skwor > mě zase ta 120 :-)

Sobota 19. února 2011 ve 12:02® Sander
Sander

skwor > proč ne, ta bude určitě prodejná.

Pátek 18. února 2011 ve 23:11® Sander
Sander

mannice > jasně, nehodí se všude.

Pátek 18. února 2011 ve 23:06® Sander
Sander

mannice > stejně skončíš u Amnesie wole…
:-D

Pátek 18. února 2011 ve 20:24® Sander
Sander

osprey > jen mi bylo divný, že je první věta napsaná jak žákem první třídy základky a odstavec pod ní víceméně bez chyby.
To je podezřelý. Musim se zeptat babči, zná to z detektivek, třeba mi dá za pravdu :-D

Pátek 18. února 2011 ve 20:17® Sander
Sander

petrpavel1 > jako by ti ten odstavec někdo poslal mejlem a ty jsi ho sem zkopíroval. Nějak mi nesedí k té větě začínající slovem „osprei“…:-)

Pátek 18. února 2011 v 18:59® Sander
Sander
Diskuze: Muškaření

Šnek > ne rvát, ale držet v tahu.
To je rozdíl.

Pátek 18. února 2011 v 18:51® Sander
Sander

skwor > to vypadá jak něco od Abu :-)

Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:36® Sander
Sander
Diskuze: Plavaná

Fugas > neříkám že je špatný, je to věc vkusu. Kdybych měl volit mezi 4,50 mačkou a 5m bolo, o první variantě bych neváhal ani vteřinu. 5m je na boloňku prostě málo. Je tlustá, konkrétně na té Blanici, kde ve dne v noci fučí díky rovné krajině bez stromů, se ti do ní bude opírat vítr o moc větší silou než do slabší máčovky – zdánlivě detail, ale zkus v tom větru honit tři hodiny tlustou boloňku. Dá se, ale neužiješ si to.
Další nevýhodu boloňky, a to dost podstatnou, vidím v lepení vlasce na blank za deště nebo většího vlhka. Máčovka má třeba 16–20 oček, tam se to stane jen výjimečně mezi navijákem a prvním očkem – a to jen díky nešikovnosti lovce.
Jak je to teď cenově nevím, když jsem sháněl použitelnou boloňku, vyšla by mě na víc peněz než o půl metru kratší máčovka.

Máčovka je prostě vostrá, rychlá a praktická :-)

Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:01® Sander
Sander

Šnek > vážně, nehledej chybu v BL háčcích. Pokud ti z nich budou padat ryby, je to chyba rukou. Já už je používám téměř všude – nehledě na to, že jsou v JČ na pstruhovkách zakázané.
Ber to jako přípravu do budoucna, třeba vám to brzy zavedou také, jestli to ještě nemáte.

Čtvrtek 17. února 2011 ve 21:32® Sander
Sander

Šnek > vyzkoušej je a uvidíš že ti ryby padat nebudou.

Čtvrtek 17. února 2011 v 19:42® Sander
Sander

Fugas > 5m bolo je prut na dírky, škoda peněz.

Středa 16. února 2011 ve 23:06® Sander
Sander

Zbyndas > ohledně té xt 200 má lobotomie pravdu, je to taková děvka pro všechno, ale za ty peníze slušná máčovka.

Středa 16. února 2011 ve 23:00® Sander
Sander

Zbyndas > vemu ti tyhle dvě – tuhle používám všude možně, i na stojácích: http://www.nikl.cz/…ic-artax.php

Ale konkrétně na tu Bláňu tahám nejraději tuhle – je to kanál, nechávám to splavávat hodně daleko a neobešel bych se bez ní: http://www.tomi-korda.cz/…0m-no-limit/?…

Středa 16. února 2011 ve 21:22® Sander
Sander

Zbyndas > dám si tě do pořadníku :-)
Jsem věrný Artaxům od Colmicu.

Středa 16. února 2011 ve 21:16® Sander
Sander

Zbyndas > spíše ne. Jezdil jsem tam dřív, ale většinou to byl jen masakr dorostenců, málokdy něco přes 45.
S kolegou jsme tam byli asi před čtrnácti dny.
Já budu teď časově v háji minimálně ještě čtrnáct dní, mohl bych ti přivézt na zkoušku 4,20 a 4,50, kdyby bylo za ty dva týdny teplejc…

Středa 16. února 2011 ve 21:05® Sander
Sander

Zbyndas > 4,50 je mi krátká – protože tam není jediný strom. Každý decimetr navíc bude znát při zdolávání. Gramáž jsi zvolil dobře, ale jestli chceš lovit tlouště na větší vzdálenost, bude ti to krátký. Už jen proto, že konkrétně ti milenovičtí tloušti, byť tam teda nejsou žádní extra velikáni, rádi hned po záseku jezdí oklepat tlamu do břehů – a víš sám, že to je dost často konečná v těch travách. Budeš potřebovat délku prutu i na to, abys dostal ty ryby na koryto.

Tento příspěvek byl editován 16.2.2011 20:06:33 uživatelem Sander.
Středa 16. února 2011 ve 20:55® Sander
Sander

Zbyndas > proč na Blanici tak krátký prut?