Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 12. února 2011 ve 12:43® Sander
Sander

hecht > stejná slovní hříčka jako 11 prstů Kuřete z Byl jednou jeden polda… :-)

Pátek 11. února 2011 v 19:14® Sander
Sander

spike > vláčkaři je u vody dávaj dětem na výrobu korálů, aby se jich zbavili a mohli vklidu žehlit.

Pátek 11. února 2011 v 15:56® Sander
Sander

HaD > s enky problém nemám. Naučil jsem se text luštit mezi nimi.

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img40791.jpg
Čtvrtek 10. února 2011 v 19:57® Sander
Sander

pruhac > jednoho úhoře mám od léta v mrazáku. Mám ti ho nasekat?

Čtvrtek 10. února 2011 v 19:51® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10. února 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Zdrhnul jsem ve dvě z práce abych mohl zastihnout západ slunce s máčovkou v ruce.
Hitparáda dlouhých ryb a vysokých čísel se sice nekonala, večer není pro plavačku úplně ideální, ale bylo tam nádherně. Ticho jak v hrobě, kolem jen srnčí, pískající káně a z dálky byli slyšet vsi ze psi…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40763.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40764.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 9. února 2011 v 18:18® Sander
    Sander

Char > jo, to jsem si teď cestou z práce taky říkal, o jak pěkný den jsem zase přišel…

Úterý 8. února 2011 ve 22:51® Sander
    Sander

mannice > taky se mi zdá že od tý doby co sis pořídil tu larysu začínáš žehlit první ligu.
    :-D

Dobrou.

Úterý 8. února 2011 ve 22:47® Sander
    Sander

mannice > to bych neřekl, já bývám dost v klidu. Spíš hrají roli vázky, slabé vlasce, špatně umístěný háček v tlamě…vono vůbec nejvíc větších ryb se mi prostě vypnulo…

Úterý 8. února 2011 ve 22:32® Sander
    Sander

osprey > no jasně, lítaj vzduchem pohlavní orgány že to slyší až ve vzdálený vsi…
    To je normální.

Úterý 8. února 2011 ve 22:24® Sander
    Sander

mannice > nepsal jsem že na to zapomínám, ale že to ignoruji. Co s tím jiného?

Úterý 8. února 2011 ve 22:18® Sander
    Sander

mannice > důležitá je v ten moment jen jedna věc – nedělat nic v afektu, tím se věci jen zhorší. Takhle jsem jednou zlomil naviják v krčku, když jsem s ním po prohraném souboji jebnul o zem.
    Pamatuj na to, že čas to všechno zahojí. Zpravidla na to už za pár minut seru a žehlim dál :-) Prohra je součást rybařiny. Kdo se s tím nedokáže smířit, měl by své cíle přehodnotit.

Úterý 8. února 2011 ve 22:14® Sander
    Sander

osprey > a jistě i provozní náklady. Prej je za tou plachtou docela zima :-D

Úterý 8. února 2011 ve 22:10® Sander
    Sander

hecht > to jsem nevěděl že maj dneska autobusy jen kabinu a návěs s firemními nápisy a stopují se zdviženým palcem.
    ČSAD je fakt drsnej podnik!

Úterý 8. února 2011 ve 21:54® Sander
    Sander

osprey > chtělo by to nějakou soutěž, aby přilákala více návštěvníků. Třeba o Luvias.
    :-)

Úterý 8. února 2011 ve 21:51® Sander
    Sander

Char > jo jo, tůhle jsem je viděl, stoply zrovna nějakýho kamioňáka. Na to že je jim dohromady asi deset let jsou fakt šikovný. No celej táta.

Úterý 8. února 2011 ve 21:46® Sander
    Sander

Char > jo. Pěšky. Za každýho počasí.
    :-)

Úterý 8. února 2011 ve 21:38® Sander
    Sander

Char > to ne, ve čtvrt na devět se vyvalí dýmy z jeho garáže, to když se rozpohybuje tříválec jeho služební Fábie. Hnedle jsem chtěl volat hasiče.

Úterý 8. února 2011 ve 21:31® Sander
    Sander

hecht > no jasně, vracel jsem se z ČB takhle brzo, to čubrníš co?

Úterý 8. února 2011 ve 21:28® Sander
    Sander

hecht > bodeť, když furt chrápeš. Dneska jsem se kolem osmý vracel přes Skočice, před jedním žlutým barákem tam zrovna někdo s ukrutným řevem zíval a jednou rukou si rovnal šulina :-D

Úterý 8. února 2011 ve 21:27® Sander
    Sander

mannice > není na tom nic zajímavého. To jsou slušný vochcalpádla, neberou nic tak bezhlavě jak malá viržínka.