Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 6. února 2011 v 19:27® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6. února 2011

Zkusili jsme s Mírou Vincíků vše možné i nemožné, abysme viděli aspoň šupinu, neboť voda byla dost kalná a lehce zvýšená. Nejdříve plavačka, tam to bylo slabé se dvěma kusy tlouště a ploticí. Feeder byl o něco živější. První ryba plotice bratru osmatřicet čísel, vzápětí cejnobraní čítající 6ks od 44 do rovných 50cm. Míra trpělivě zkoušel i plavačku a byl jako posledně po zásluze odměněn náherným 45cm jesenem.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40688.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40689.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40690.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img40691.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 5. února 2011 v 18:45® Sander
    Sander

Šnek > co my s tím?

Sobota 5. února 2011 v 11:16® Sander
    Sander

mvincik > nevim, led je strašná kráva, taje moc pomalu. Chtělo by to aby se malinko zvedla voda – jenže sníh už z okna nevidím a řeka nestoupla skoro o nic. Bude to boj.

Sobota 5. února 2011 v 10:48® Sander
    Sander

Libor > to jsem komentovat nechtěl, to snad poznáme všichni :-)

Sobota 5. února 2011 v 10:45® Sander
    Sander

skwor > ti kluci říkali že se ti tam bude líbit.
    Fajn kravata, taková panková :-D

Pátek 4. února 2011 v 19:29® Sander
    Sander

mvincik > koukni se zítra až pojedeš do práce jak to vypadá na strouze s ledem, dneska byla taková mlha, že jsem z auta neviděl ani zábradlí :-)
    O kus níž je fajn flek, mohlo by to tam fachčit, i když žádný závody nečekej.
    Samozřejmě mám v merku i jiné alternativy. Šupina bude.
    :-)

Pátek 4. února 2011 v 19:21® Sander
    Sander

mvincik > no jasně, nebudeš stíhat kuchat.

Pátek 4. února 2011 v 19:17® Sander
    Sander

mvincik > záleží na tom co je tvým cílem.

Pátek 4. února 2011 v 19:12® Sander
    Sander

mvincik > no fouká zle.
    Ale v ideálních podmínkách nažehlí každej jouda.
    Aspoň si pak případnýho úlovku víc vážíš :-)

Pátek 4. února 2011 v 17:57® Sander
    Sander

skwor > neboj, vono to bude noblesní tak do vosmi večer. To přežiješ :-D

Čtvrtek 3. února 2011 v 19:36® Sander
    Sander

mannice > jo, larysa je nepřekonatelná.
    Trumfnout tě umí jen Netipa, ale ten úřaduje bohudík jinde :-D

Čtvrtek 3. února 2011 v 19:34® Sander
    Sander

mvincik > v neděli Míro.
    Budu se těšit.

Středa 2. února 2011 ve 20:53® Sander
    Sander

osprey > tímhle tempem by tu bylo bílo ještě za měsíc.
    Troufnu si říct, že velká voda u nás z tajícího sněhu momentálně nehrozí – je to prašan, objemově nic co by nějak drasticky zvedlo hladinu, navíc je ho asi tak sedm centimetrů, v ČB něco více. Já budu rád, když jim těch slibovaných +9 vyjde.
    Když řeky stoupnou o půl metru, nebude to vůbec na škodu. Ryby si s tím dokáží poradit.

Středa 2. února 2011 ve 20:11® Sander
    Sander

Char > jak říká Míra, od zítřka se začne blýskat na lepší časy. Sice to bude vzhledem k datu oteplení opět možná jen přechodné, ale čas se krátí a bude to lepší než kdyby pořád mrzlo :-)

Středa 2. února 2011 v 18:58® Sander
    Sander

Dneska bylo fakt drsný ráno.
    Cestou do ČB mi to v sedm ráno ukázalo u Vodňan –17°C, zatím nejvíc co jsem na tom teploměru v autě viděl :-((
    Možná proto se stala tamější srážka vlaků, voni ty Regionovy maj taky každou chvíli poruchu, třeba v kokpitu nešlo topení a kdoví jestli nebyl mašinfíra zmrzlej jak holubí trus…

Úterý 1. února 2011 ve 21:15® Sander
    Sander
    Diskuze: Feeder

spike > a co když cestou začne?

Pondělí 31. ledna 2011 ve 21:01® Sander
    Sander
    Diskuze: Feeder

timbab > fotky z léta, to máme každej, ale takovej prasečkin na sněhu, to je kumšt! :-)

Pondělí 31. ledna 2011 ve 20:33® Sander
    Sander

Libor > nedovedeš! :-D

Pondělí 31. ledna 2011 v 18:37® Sander
    Sander

mvincik > já jsem strašně rychlej, vážně. Dokážu z pracovní doby vytěžit docela dost volného času.
    :-D

Pondělí 31. ledna 2011 v 18:17® Sander
    Sander

mvincik > stíhám ji až moc, holt jsem se ale vzbudil až v půl třetí. Indiánský vstávání je svině! :-D