Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 22. ledna 2011 ve 12:39® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
macino ambrossiny > lov přívlačí spočívá v aktivním vedení nástrahy vodním prostředím – předpokládám že bys nenechal marmyšku bez pohybu někde u dna nebo ve sloupci.
A současně při lovu na plavanou může osoba žehlící pohyb nástrahy aktivně ovlivňovat. Že by jsi jako nástrahu nemohl použít marmyšku jsem se nikde nedočetl.
Ale já nevim, přijde mi to jako další čecháčkovská vojebávka jak vláčet když se nesmí.
- Sobota 22. ledna 2011 v 11:49® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mvincik > to jsi celej ty, koukneš na kozy a o MISS je rozhodnuto
- Sobota 22. ledna 2011 v 11:46® Sander
- Diskuze: Feeder
Ten Axiom je fajn v pickeru, feedery nesoucí stejný název pod vlajkou Mivardi jsou asi ještě větší pekáče než ta Imperia – ale samozřejmě tomu odpovídá cena.
- Pátek 21. ledna 2011 ve 22:48® Sander
osprey > č.1, to je Boršov?
- Pátek 21. ledna 2011 ve 20:29® Sander
- Diskuze: Muškaření
stopař > já se přiznám že nevím jestli existuje pstruhová voda kde se chytá déle. Už je to pár let, co jsem se ptal na stejnou otázku a vzpomínám si, že by snad někde existovat měly.
Jinak s tou položenou to vidím malinko jinak. Ne všude je pstruhovka čistá rychlá bystřina. Na spodním úseku naší pstruhovky je hodně kaprů a bílé ryby, sednout si tam s feederem nepovažuji za nic divného.
Na Vltavě to dotáhli ještě dál. S tripody a pípáky tam žehlí boilíz. - Pátek 21. ledna 2011 ve 20:18® Sander
stopař > a co když někde ano? A co když nastane situace jako v roce 2002, kdy se smělo do Silvestra?
V mé MO je datum platnosti do konce roku, odevzdání do 15.1. Tak je to podle mě dobře.
- Pátek 21. ledna 2011 v 19:07® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Char > jezdí kadibudkovým stylem, podle mě si na lyžích spíš odpočine a tady pak dělá unavenýho Alberta Tombu
- Pátek 21. ledna 2011 v 19:02® Sander
osprey > jo tak ty už to máš takhle vobšancovaný, tak to joo
- Pátek 21. ledna 2011 v 18:51® Sander
mannice > řikam ti, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš!
- Pátek 21. ledna 2011 v 18:33® Sander
osprey > kdybys v pátek nevěděl co roupama (he
), zajeď se mrknout do Vodňan na výstavu rybářských trofejí. Preparáty. Je to od 8 do 18 v ryb. škole. Může to být zajímavý.
- Pátek 21. ledna 2011 v 18:08® Sander
skwor > jj, už to z tebe leze
- Pátek 21. ledna 2011 v 18:05® Sander
Pčr > nevím, já se v těch prutech tolika neorientuju, mám co mám, více se po tom nepídím, to až zase vznikne potřeba obměny.
Z těch pěkáčovitějších vlastním Mikado Ultraviolet nebo jak se to jmenuje, je to tuším médium ve 3,60m. Docela žehlitelnej proutek, ten kdybych měl před X lety při svých začátcích, pískal bych si. - Pátek 21. ledna 2011 v 17:58® Sander
Pčr > myslím že jsi nezvolil ideální postup. Pruty této cenové kategorie zahrnují v kamenných obchodech nejširší sortiment, možná by stálo za to tam zajít, nějakej vošahat a věděl bys do čeho jdeš. Svůj první feeder bych si na blint přes net nikdy poslat nenechal. Učit se této technice s nějakou kládou by nemusel být dobrý začátek.
- Pátek 21. ledna 2011 v 17:54® Sander
skwor > nenapovídat, neovlivňovat ostatní. Hraješ tady nekalou soutěž – že ty s číslem pět něco máš?
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 22:28® Sander
osprey > to je právě ten problém – rybaření není práce, ale zábava (doufám). Chybí mu ta přidaná hodnota. Něco, na co se rád koukáš když je to vohnutý.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 22:23® Sander
cormaxx > já ho držel v ruce loni v Brně, v tu dobu už to byl celkem opěvovaný klacek – a já do dneška nepochopil proč
Ale je mi jasný že to bude mýma volšovýma rukama. Jinak není možný abych v tom byl sám - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 21:41® Sander
cormaxx > to tě to krátký Mivardi tak oslovilo, jo?
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 21:10® Sander
Alov > viděls předpověď počasí?
Ještě se ti vyplatí koupit nový sáňky, do května budou mít jistě využití.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 21:00® Sander
Šnek > já to asi před dvanácti lety vyřešil tak, že jsem u nás na trhu koupil celýho kohouta, zabil a stahnul.
Stál celej asi sto pade.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 v 19:58® Sander
Alov > vím o čem mluvíš.
Ale čas se krátí.
Dávám zimě měsíc, maximálně dva.