Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:13® Sander
Sander

denyg > fanatiku.
Papíry letos vodevzdávat nebudu. Co je komu do toho kde jsem kolikrát byl a jestli se úlovky vešly do kufru.

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:07® Sander
Sander

osprey > to je další věc co řeším. Vzal jsem do tý srágory předevčírem chrocht za pětičento. Sháním hadičku kterou to dostanu z nádrže :-D

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:03® Sander
Sander

hraji > já ti rozumím, a u toho nového Megana to podceňovat nehodlám.
Ale pochop, že tahle investice se už nemůže vyplatit u patnáct let starého auta, které má asi dvojnásobnou cenu než by stála jeho oprava.

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:58® Sander
Sander

Char > bylo by to krásný.

mannice > jestli jedeš sám, tak to rybářství chápu :-)

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:51® Sander
Sander

mannice > školit se ne woe :-)

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:48® Sander
Sander

Char > hele, nezaslouží. Já to s těmi city přeháním, lakuju. Skutečnost je taková, že jsem byl přemluven kamarádem co tomu rozumí, vypadá to na prkotinu v elektrice. Stačí ji jen najít a zodpovědně opravit. Koukneme na to sami, jinak příští týden předběžně domluvený servis. A nespoléhat na opravy typu 600 bez paragonu a tak…

Takže vzato kolem a kolem, pokud bude po opravě pojízdný déle jak týden nebo po najetých zkušebních 300km, půjde za 15 do světa.

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:28® Sander
Sander

hecht > já na to nemám srdce. Fakt. Zažili jsme toho spolu hodně…
Na vrakoviště se jede kolem autoservisu. V poslední chvíli jsem tam jebnul blinkr doleva a dal mu poslední šanci.
Jsem fakt pako. Zase mi to bude stát litr, popojedu kousek a zas to klekne…

Středa 12. ledna 2011 ve 20:33® Sander
Sander

osprey > jak jsem se v sobotu motal kolem kanálu, nějak se mi mihlo hlavou, jestlipak ti tam náhodou malinko neubyly vydry? Nějak jsem nenacházel stopy typu kopička šupin a krev ve sněhu.
Divný. Ale třeba jen štěstí na úsek.

Středa 12. ledna 2011 ve 20:24® Sander
Sander

osprey > já když slyšel jak to chroupala, nedělám si naděje.
Škoda, musel bejt fakt starej, nebo aspoň na první pohled se zdálo, annuly fakt nahusto :-)

Středa 12. ledna 2011 ve 20:17® Sander
Sander

Dneska jsem našel šupinu z tlouště, fakt velkýho, dal jsem ji sušit a pes mi ji sežral…:-|

Středa 12. ledna 2011 v 19:57® Sander
Sander

spike > si představ oškubat hektar borůvek… :-D

Středa 12. ledna 2011 v 19:16® Sander
Sander

spike > ve městech ať si to staví kdo chce, má tam vyrůst továrna s šikmovokejma nebo tohle…mezi panelama se aspoň nažerou zajíci.

Středa 12. ledna 2011 v 19:09® Sander
Sander

spike > ani mně se to nelíbí.

Středa 12. ledna 2011 v 19:05® Sander
Sander

spike > byses divil, docela staví :-)

Středa 12. ledna 2011 v 19:05® Sander
Sander

spike > máš pravdu, vzpomínám si že v roce 2003 tu bylo pár teplejších dní.

Středa 12. ledna 2011 v 19:02® Sander
Sander

spike > v jakejch letních vedrech? Ony tady takové dny taky bývaj?

Středa 12. ledna 2011 v 18:59® Sander
Sander

spike > my máme všechna okna na jih, což je úplně nejhorší varianta. Navíc je to čidlo kousek od okna, což taky není dobrý…

Tento příspěvek byl editován 12.1.2011 18:01:31 uživatelem Sander.
Středa 12. ledna 2011 v 18:51® Sander
Sander

spike > to máte pravděpodobně nevhodně umístěné čidlo. Máme ten samý problém. Rozdíl od reálné teploty ve stínu je klidně i 20°C.

Středa 12. ledna 2011 v 18:45® Sander
Sander

spike > mně přijde že se v průběhu dne ochlazovalo, okolo desáté u nás byly čtyři.

Chtělo by to pořádnou oblevu. Tohle je pořád ± nula.

Středa 12. ledna 2011 v 18:44® Sander
Sander

skwor > o autech mi nemluv. Třikrát jsem nechal opravit jednu závadu na tom starým sráči, třikrát se to vymrdalo do 100 ujetých km. Zítra mu jdu na šroťák objednat pohřeb. Už toho mám dost.