Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 26. listopadu 2010 v 19:23® Sander
Sander

Rino > aha, Vodňany, znám :-) Tak to asi vydra byla.

Pátek 26. listopadu 2010 v 19:21® Sander
Sander

ladamaj > ty fotky jsou hrozný, neblázni, je to jen jako doplněk k příspěvku, bo příspěvek bez fotky je nuda :-)

Pátek 26. listopadu 2010 v 18:37® Sander
Sander

Srneček > máčkni při psaní příspěvku na to v červeném kroužku a pár se ti jich tam vokáže.

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2010/th-img39087.jpg
Pátek 26. listopadu 2010 v 18:08® Sander
Sander

Char > to zasejc ne, ten prut není žádný klenot za desítku, naštvalo by mě to moc, ale žádná tragédie. Spíš mě zarazilo jak je možný že jsem ho tam takhle nechal :-) Asi jak byl zasněženej, splynul s okolím :-)

Tento příspěvek byl editován 26.11.2010 17:09:54 uživatelem Sander.
Pátek 26. listopadu 2010 v 17:59® Sander
Sander

Char > jó Bohušu, tohle nebyla prdel, vážně jsem se s ním už rozloučil :-D

Pátek 26. listopadu 2010 v 17:49® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26. listopadu 2010 | Způsob lovu: Muškaření

Muškařit za lehkého sněžení má své kouzlo. Lipani si kupodivu nepletli mé mouchy s vločkami, ven šla asi desítka ryb běžné velikosti.
Poté plaval jeden lipan kolem. Zaplísněná hlava, rudé koutky, zřejmě výsledek zdejšího muškařského snažení. Plaval pomalu po hladině, ukončil jsem jeho trápení.
Další nemilá věc mě potkala při odjezdu od vody. Pomalu jsem vyjel, nedbaje divného zvuku na levém boku auta. Asi po sto metrech jízdy jsem si vzpomněl, že jsem tam měl opřený prut.
Oslovil jsem se mužským přirozením, vyzkoušel na nové káře ABS a doufal že jsem prut nepřejel.
Dle stopy ve sněhu to bylo asi o centimetr…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39085.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39086.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 26. listopadu 2010 v 17:31® Sander
    Sander

sus1 > měřím 190cm, tak se ospreje neptej kdo je větší osobnost vole!

A nevidím důvod, proč bych se na tebe neobracel. Jednak se to týká mě, a zadruhé jsi ve veřejné diskusi!

Tento příspěvek byl editován 26.11.2010 16:35:24 uživatelem Sander.
    Pátek 26. listopadu 2010 v 15:27® Sander
    Sander

Ta zima je letos nějaká dlouhá.
    Chtělo by to už vobrátit kartu.

Pátek 26. listopadu 2010 v 15:25® Sander
    Sander

sus1 > Neboj, na tebe nemá. :-)

Pátek 26. listopadu 2010 v 15:20® Sander
    Sander

Rino > to jsi se zachytal báječně.

Čoveče že by vydra nechala zbytek z tak malé štiky se mi nezdá, možná že to bylo od něčeho jiného. Z takových ryb zbývá zpravidla jen kopička šupin.

Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 22:31® Sander
    Sander

albin > to já spíš podle rukavic než podle gumy :-D

Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 22:26® Sander
    Sander

osprey > a podělíš se s náma se způsoby reinkarnace? :-)

Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 22:22® Sander
    Sander

osprey > jo jo, takhle barevnýho jsem taky našel, byl tak dva dny tuhej. :-)

Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 19:38® Sander
    Sander

hecht > ožereme starostu a uděláme na jeden den klubovou vodu u vás ve vsi no ne? Tam jsem červenoprcanici vyžehlil i já – takže by si určitě zachytal každej :-)

Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 15:17® Sander
    Sander
    Diskuze: Plavaná

hraji > my tu máme tohle všechno i v létě, akorát není milion pod nulou. Proto zásadně nesouhlasím s tím, že zima je nejkrásnější část roku v plavané.

Středa 24. listopadu 2010 ve 21:51® Sander
    Sander

denyg > kuš, potvoro! :-)

Středa 24. listopadu 2010 ve 20:11® Sander
    Sander

Rino > zima byla vážně krutá, vítr, sníh…fuj. Ale naučil jsem se balit jak cibule, chvílema mi bylo docela vedro :-)

Horší je to s časem.
    Čék přivalí po druhý z práce, vobleču se, sjedu na poštu, když balím cajk je už po třetí hodině, čtvrt hodina cesty tam a v půl pátý už je tma… :-((

Okouni ale zrovna fachčili, takže za tu půlhodinu šlo z vody docela pěkný hejno. Velkého nic, ale vyloženě vyržínka to taky nebyla.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img39057.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img39058.jpg
    Středa 24. listopadu 2010 v 19:35® Sander
    Sander

ladamaj > samici jo? U ryb to nejsou samice, ale feny.
    :-)

Úterý 23. listopadu 2010 ve 21:26® Sander
    Sander

mvincik > tohle je dobrá voda asi jen na jaře. Úplně se změní. Vody je víc, není tak čistá a z řeky tam při větší vodě natahuje dost ryb. Opravdu velkého asi nic, vím o několika pěkných línech, jinak nic co by stálo za řeč. Ale nijak zvlášť se o tomhle ramenu nesnažím nic dovědět. Ztratil jsem k němu vztah, přestože jsem ho míval jako kluk docela rád. Teď to pro mě znamená jen zábavu pár dní po rozmrznutí, která spočívá v trápení čudel po zimním absťáku. Semtam lončák kapra něco přes pade, docela dost línů běžné velikosti, karas, cejn, tloušť, jesen…je tam všechno.
    Brzy se tam ale naučí spousta lidí a třeba už týden po rozmrznutí, pokud je pěkně, si skoro nemáš kam sednout.

Tento příspěvek byl editován 23.11.2010 20:27:50 uživatelem Sander.
    Úterý 23. listopadu 2010 ve 20:57® Sander
    Sander

spike > vono to tu občas s fotkama dělá dost psí kusy.

Jo jo, Nový Mlýny. Tam jsem taky nebyl… :-D