Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 30. října 2010 v 18:34® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30. října 2010 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsme s milevským drakem Brčkem zajeli odrybnit Orlík od candátů, zvolili jsme aktivní lov z křesílek, candáti překvapili svou nevídanou aktivitou a jeli jsme domů bez záběru.
Ale bylo to fajn, ještě teď mě ze smíchu bolí břichoKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. října 2010 v 11:56® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike > a co teprve tady. To už se vo mě pokoušely mdloby. Myslim že bych tam takový dobrý skoro 3cm naměřil.
- Sobota 30. října 2010 v 10:50® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
RM > detailisto…tady se ve velkém zažíraj štiky na trojháky a já budu řešit jestli někomu zchlastala gumu s jednohákem…
Ale máš pravdu, i toto mohla být možnost. Já to chápu a jsem rád že jsi to uvedl. - Sobota 30. října 2010 v 9:57® Sander
RM > teď nemám tušení co jsi tím chtěl říct. Vážně. Jestli to myslíš na mě, na internet jako takový, na celý svět… Měl by jsi to blíže specifikovat.
Nevím proč bych se měl cítit důležitý (ironie, už jsem ti tohle nedávno psal ve stejně tebou překrouceném případě). Že jsem ti napsal, že vzhledem k našim podmínkám mi připadá guma 7cm na okouny moc – cítíš v tom nějaké moralizování? Uvedl jsem, že je to můj pohled na věc.
Já vím že existují revíry kde to vemou jako malinu. Ale já když s tím u nás proházím 10km řeky, dost možná nechytím ani jednoho.Takže mi toto ® RM Pátek 29. října ve 22:54 prosím vysvětli. Fakt mě to zajímá.
- Pátek 29. října 2010 v 19:30® Sander
spike > teda nevim no…já viděl letošní první sníh, fakt to pro mě nebyla prdel.
- Pátek 29. října 2010 v 19:28® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29. října 2010 | Revír: Laka
Dnešní skorem dvacetikilometrová tůra kůrovcem nedotčenou krajinou přinesla jeden poznatek – na jezero Laka zapomněli nasadit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. října 2010 v 18:18® Sander
RM > hele, ale mně je přece jedno na jak velký nástrahy je žehlíš a jestli tím někomu prospěješ.
Že mi přišlo 7cm předimenzovaný je můj boj, s tím si nelam hlavu, tady bych si fakt jen vyplašil ten zbytek, co jsme ještě nestihli sežrat - Pátek 29. října 2010 v 8:52® Sander
RM > se 7cm gumou na okouny?
Teda vám tam asi musí skákat hlady sami na pánvičky, já tu tohle nabít, spíš si je vyplaším. - Čtvrtek 28. října 2010 v 18:52® Sander
Raf > rozumím
- Čtvrtek 28. října 2010 v 18:42® Sander
spike > a to ještě nevíš, že bude mít růžovej svetr, růžovou čapku a dva copánky s růžovými kolíčky.
Začni šetřit!
- Čtvrtek 28. října 2010 v 18:34® Sander
Raf > Mařena prej…za nás se říkalo Maruška
spike > až na ten teplej šátek na obojku psa pěkný fotky
…ehm…taky máme
- Čtvrtek 28. října 2010 v 9:09® Sander
hecht > jak, poteče, dyť Orlas je stoják
- Středa 27. října 2010 ve 20:08® Sander
hecht > ne, v autě
- Středa 27. října 2010 v 19:43® Sander
spike > dobrý no.
Tak já až půjdu v dubnu kolem tak se stavím… - Středa 27. října 2010 v 18:15® Sander
Kdo to tu tak zazdil?
- Pondělí 25. října 2010 ve 21:08® Sander
- Diskuze: Muškaření
brčal > čoveče, to nevím. S tímto jsem se dosud nesetkal.
Můžeš brát v úvahu i to, že je to prostě genetická vada, stejně jako se občas narodí albín srnky…
Ale to střílím od boku. - Pondělí 25. října 2010 ve 21:00® Sander
brčal > zřejmě ho lovec zdolával tak ostře, až se z toho osypal.
- Pondělí 25. října 2010 ve 20:54® Sander
brčal > je prostě vybledlej, musí bejt, koukni na charakter té vody.
Jen nevím kde nechal černý tečky. - Pondělí 25. října 2010 ve 20:49® Sander
brčal > řekni rovnou že jsi ho vytasil po půlroce z mrazáku…
- Neděle 24. října 2010 ve 20:04® Sander
skwor > ruce od toho pryč, a to si nedělám kozy.