Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 9. října 2010 v 16:01® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ladamaj > nevěš hlavu, ani já nevím jak vypadá ryba.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2010 16:01:17 uživatelem Sander.
Dostanu se na ně zítra po delší době, vzpomenu si na Tebe a jednu fotku Ti sem pošlu. - Sobota 9. října 2010 ve 12:24® Sander
Kazan > přesně, občas je dobrý píchnout do susího hnízda.
Von se s náma někdy taky nesere - Pátek 8. října 2010 ve 20:43® Sander
Tycoon > pominu-li, že nepoznáš jesena, uniká mi důvod proč fotit malou rybu obalenou bahnem a posílat ji do světa.
- Pátek 8. října 2010 v 19:00® Sander
Rino > záleží na tom co myslíš pod pojmem dekontaminace. Pokud je ryba plná těžkých kovů, máš asi smolíka. Pokud myslíš vysmrádnutí ryby z rybníka, myslím že měsíc v čistém prostředí postačí.
- Čtvrtek 7. října 2010 ve 21:47® Sander
inspo > ten bude mít psí spřežení.
- Čtvrtek 7. října 2010 ve 21:38® Sander
spike > co třicet, prej až čtyřicet!
Jezdit budou jen Volva.
Nikdo jiný nenastartuje. - Čtvrtek 7. října 2010 ve 20:30® Sander
sus1 > ále, měl jsem v merku fáro v Domažlicích, ale když ti žeknu že s autem za 120 bych se bál jet domů…děs běs.
- Čtvrtek 7. října 2010 ve 20:19® Sander
sus1 > přijel ti jsem tam z toho vašeho kraje zklamanej…
- Čtvrtek 7. října 2010 v 19:29® Sander
sus1 > co chceš, podzim na Šumavě, ne?
- Středa 6. října 2010 ve 22:11® Sander
Jak.novi > hm, já si vzpomínám loni, jak jsem zvěstoval zimu na dva tuhé týdny, jinak ± cajk.
To jsem ještě netušil jak mi ten odhad během těch tří měsíců mrazu zamrzne - Středa 6. října 2010 ve 22:08® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
sus1 > nebuď ten…jak to říkal ten David…realista…
- Středa 6. října 2010 ve 21:49® Sander
mišák > povídej mi, už mi to chybí.
- Středa 6. října 2010 ve 21:40® Sander
mišák > prdy vody, Golfskej proud je na vrcholu slávy, v lednu to bude na plavky.
- Středa 6. října 2010 ve 21:34® Sander
mišák > letošní zimu prej bude led jenom na zimáku.
- Středa 6. října 2010 ve 20:26® Sander
RM > rozumím.
Já se o rady dělil vždycky rád. Jsem ale vyčerpán. Zbývá jen pár nepodstatných věcí, a myslím že každý by si měl nechat něco málo pro sebe. - Středa 6. října 2010 ve 20:16® Sander
RM > já nevím, já se tě ptal na stejnou otázku, ty jsi použil tento výraz první a také nevím jak jsi na to přišel
EDIT: abych to dopověděl – já nemám obavu ze škodlivosti tohoto a jiných serverů na rybí obsádku. Já to skoro nepoznám. Rád chytám ryby které nejsou zrovna ve středu zájmu.
Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 20:21:49 uživatelem Sander.
Zároveň si uvědomuji, jak malou hrajou tyhle věci roli oproti kormoránům, ničení životního prostředí – regulace, vydrám a podobně. Ale neznamená to, že je to úplně bezvýznamné a nehodné plýtvání slovy. - Středa 6. října 2010 ve 20:14® Sander
sus1 > ty si paranoidní Pepane. Tohle nemá nic společného s nějakou chytrostí. Ty jsi si zde vytvořil určitou skupinu jedinců, nazveme ji třeba Chytrej.cz, do které je stále házíš. Je to ale jen a pouze pohled na věc, přesvědčení o její správnosti, stejně jako když si někdo myslí že kapr je Bůh a hovno nesmrdí.
- Středa 6. října 2010 ve 20:09® Sander
Char > he, už je za ně náhrada, už bych ty plečky nechtěl
Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 20:10:53 uživatelem Sander. - Středa 6. října 2010 ve 20:05® Sander
sus1 > pro mě už je bazar tabu, raději ho neotvírám.
- Středa 6. října 2010 ve 20:04® Sander
Kubajs > nevím, já když už se ochomýtal okolo rad, spíše jsem se snažil je někomu dát, než od někoho získat. Upřímně ti zde napíšu, že si nevzpomínám na to, že bych kdy využil u vody rady jak si lépe zachytat zde z Chytej. Ale jsem člověk omylný, lžu, kradu a do pekla se hrabu, možné je všechno.