Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 9. října 2010 v 16:01® Sander
Sander

ladamaj > nevěš hlavu, ani já nevím jak vypadá ryba.
Dostanu se na ně zítra po delší době, vzpomenu si na Tebe a jednu fotku Ti sem pošlu.

Tento příspěvek byl editován 9.10.2010 16:01:17 uživatelem Sander.
Sobota 9. října 2010 ve 12:24® Sander
Sander

Kazan > přesně, občas je dobrý píchnout do susího hnízda.:-)
Von se s náma někdy taky nesere :-D

Pátek 8. října 2010 ve 20:43® Sander
Sander

Tycoon > pominu-li, že nepoznáš jesena, uniká mi důvod proč fotit malou rybu obalenou bahnem a posílat ji do světa.

Pátek 8. října 2010 v 19:00® Sander
Sander

Rino > záleží na tom co myslíš pod pojmem dekontaminace. Pokud je ryba plná těžkých kovů, máš asi smolíka. Pokud myslíš vysmrádnutí ryby z rybníka, myslím že měsíc v čistém prostředí postačí.

Čtvrtek 7. října 2010 ve 21:47® Sander
Sander

inspo > ten bude mít psí spřežení.

Čtvrtek 7. října 2010 ve 21:38® Sander
Sander

spike > co třicet, prej až čtyřicet!
Jezdit budou jen Volva.
Nikdo jiný nenastartuje.

Čtvrtek 7. října 2010 ve 20:30® Sander
Sander

sus1 > ále, měl jsem v merku fáro v Domažlicích, ale když ti žeknu že s autem za 120 bych se bál jet domů…děs běs.

Čtvrtek 7. října 2010 ve 20:19® Sander
Sander

sus1 > přijel ti jsem tam z toho vašeho kraje zklamanej… :-((

Čtvrtek 7. října 2010 v 19:29® Sander
Sander

sus1 > co chceš, podzim na Šumavě, ne? :-)

Středa 6. října 2010 ve 22:11® Sander
Sander

Jak.novi > hm, já si vzpomínám loni, jak jsem zvěstoval zimu na dva tuhé týdny, jinak ± cajk.
To jsem ještě netušil jak mi ten odhad během těch tří měsíců mrazu zamrzne :-)

Středa 6. října 2010 ve 22:08® Sander
Sander

sus1 > nebuď ten…jak to říkal ten David…realista…:-)

Středa 6. října 2010 ve 21:49® Sander
Sander

mišák > povídej mi, už mi to chybí.

Středa 6. října 2010 ve 21:40® Sander
Sander

mišák > prdy vody, Golfskej proud je na vrcholu slávy, v lednu to bude na plavky.

Středa 6. října 2010 ve 21:34® Sander
Sander

mišák > letošní zimu prej bude led jenom na zimáku.

Středa 6. října 2010 ve 20:26® Sander
Sander

RM > rozumím.
Já se o rady dělil vždycky rád. Jsem ale vyčerpán. Zbývá jen pár nepodstatných věcí, a myslím že každý by si měl nechat něco málo pro sebe.

Středa 6. října 2010 ve 20:16® Sander
Sander

RM > já nevím, já se tě ptal na stejnou otázku, ty jsi použil tento výraz první a také nevím jak jsi na to přišel :-)

EDIT: abych to dopověděl – já nemám obavu ze škodlivosti tohoto a jiných serverů na rybí obsádku. Já to skoro nepoznám. Rád chytám ryby které nejsou zrovna ve středu zájmu.
Zároveň si uvědomuji, jak malou hrajou tyhle věci roli oproti kormoránům, ničení životního prostředí – regulace, vydrám a podobně. Ale neznamená to, že je to úplně bezvýznamné a nehodné plýtvání slovy.

Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 20:21:49 uživatelem Sander.
Středa 6. října 2010 ve 20:14® Sander
Sander

sus1 > ty si paranoidní Pepane. Tohle nemá nic společného s nějakou chytrostí. Ty jsi si zde vytvořil určitou skupinu jedinců, nazveme ji třeba Chytrej.cz, do které je stále házíš. Je to ale jen a pouze pohled na věc, přesvědčení o její správnosti, stejně jako když si někdo myslí že kapr je Bůh a hovno nesmrdí.

Středa 6. října 2010 ve 20:09® Sander
Sander

Char > he, už je za ně náhrada, už bych ty plečky nechtěl :-)

Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 20:10:53 uživatelem Sander.
Středa 6. října 2010 ve 20:05® Sander
Sander

sus1 > pro mě už je bazar tabu, raději ho neotvírám.

Středa 6. října 2010 ve 20:04® Sander
Sander

Kubajs > nevím, já když už se ochomýtal okolo rad, spíše jsem se snažil je někomu dát, než od někoho získat. Upřímně ti zde napíšu, že si nevzpomínám na to, že bych kdy využil u vody rady jak si lépe zachytat zde z Chytej. Ale jsem člověk omylný, lžu, kradu a do pekla se hrabu, možné je všechno.