Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 15. září 2010 v 19:05® Sander
Sander

spike > no tos to teda opravil čoveče…:-)

Středa 15. září 2010 v 18:14® Sander
Sander
Diskuze: Muškaření

Šnek > souhlasím, měl by sis najít jinou obět, já nejsem tím pravým :-)

Středa 15. září 2010 v 18:13® Sander
Sander

spike > ani ses nepochlubil že vyšíváš…

Středa 15. září 2010 v 18:10® Sander
Sander

Šnek > ježiši, uvázat takovou mouchu je tříminutová záležitost a to i celkem úhledně.
Mám jich už tolik že s nimi můžu občas i zakrmit, ale prodávat je nehodlám, ještě by jsi mě někde pomluvil.
:-D

Středa 15. září 2010 v 18:07® Sander
Sander

Šnek > Konkor je spíše jen konzervační olej. Ten bude mít hodně krátkou účinnost.

Středa 15. září 2010 v 18:05® Sander
Sander

Šnek > nemám zkušenosti s muškařením, jen tady blafuju.

Vážu teď nějaký jebky na osmnáctce háčku, páv + cdc, případně kohout a lipani na ni fachčí o 106.

Středa 15. září 2010 v 17:55® Sander
Sander

Šnek > ne.

Úterý 14. září 2010 ve 21:47® Sander
Sander

džigit > vítej v klubu kolego :-)

Úterý 14. září 2010 ve 21:11® Sander
Sander

Dejwík2504 > do kompu jsem se díval asi dvacet šestkrát.

Úterý 14. září 2010 ve 21:10® Sander
Sander

Tomik > blázne, víš jak je studená? Za to mi ten mobil nestojí, nehledě na to, že i ta simka už bude pravděpodobně nepoužitelná.
Jediný co jsem udělal bylo to, že jsem prošel s polarizákama ten flek pod jezem, kde jsem se natáh. Tam nebyl. Byla to N 6300, většinu jeho plochy zabírá nerez, svítil by v tý vodě na dálku.

Úterý 14. září 2010 ve 21:06® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

Dejwík2504 > dlouhá cívka malého průměru. Nic pro mě.

Úterý 14. září 2010 ve 21:04® Sander
Sander

osprey > já taky ne. Včera mi kamarád přinesl epesní flešku, malinkatou, asi 2×1×0,2cm. Už ji nemám. Tak malá věc prostě nejde nestratit.
Dneska jsem se ji ještě z posledních sil snažil najít, ale nemá to smysl.
Blbej den.

Úterý 14. září 2010 ve 20:56® Sander
Sander

spike > ona to snad nebude zas taková tragédie. Příští týden už bych měl fachčit se stejným číslem, kontakty časem nějak zchrastím…myslím…

Úterý 14. září 2010 ve 20:46® Sander
Sander

sethy > nevěřim.
:-)

Úterý 14. září 2010 ve 20:43® Sander
Sander

Kdepak hoši, nebuďte lemplové jako já a napište si je co nejdřív.
Ještě na té lodi jsem vyřizoval dva hovory a zničehonic mobil nebyl. Nechápu jak, kam a kdy se propadl do pekla, ale pár tipů mám :-)

Úterý 14. září 2010 ve 20:39® Sander
Sander

osprey > hmm, teď řeším strategii jak přežít bez mobilu. Což, mobil vem čert, ale štvou mi ty kontakty bez jakékoliv zálohy co se tam válí se simkou na dně…

Úterý 14. září 2010 ve 20:19® Sander
Sander

osprey > je to jen prostředek k tomu, abych se pohodlně usadil na místech, kam se většinou stejně dostanu i ze břehu. Nebude to v rybách žádná změna.
Teď na ní ještě pár dní zamakám, pod tím jezem jsem docela oddělal držák vesla, udělám si v práci a přišroubuji veškeré vyfikundace na feeder a položenou, v zimě na kozách natřu a rozjedu to s ní snad příští rok.

Úterý 14. září 2010 ve 20:05® Sander
Sander

Char > díky.

Úterý 14. září 2010 v 18:08® Sander
Sander

Teď jsem absolvoval první jízdu mou novou pramicí.
Potřeboval jsem na ní sjet asi pět kiláků řeky, překonat jeden jez.

Výsledek – roztržené kalhoty, mobil někde ve dvou metrech v nadjezí, hozená budka v brodkách pod jezem – do pasu durch, promočenej jsem šel čtyři kiláky pěšky bo jsme se blbě s kamarádem domluvili a čekal jinde. Ještě na mě z dálky volal ať mu zavolám kde mě tedy vyzvedne.
Nebylo čím volat.
Kdybych to věděl, měl jsem možnost odvézt ji na káře. Ale to by nebyla taková romantika :-D

Ale Titanik je na místě. Cíl splněn.

Úterý 14. září 2010 v 18:02® Sander
Sander

džigit > to máš sice pravdu, ale bylo nám jasný že se řidič zase zlinkuje a tudíž se místa na spaní budou hodit :-)