Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 13. září 2010 ve 21:02® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike > něco jako sekání trávy stádem ovcí ne?
Když jsme byli u kamaráda před dvěma lety na praseti, dvě hodiny jsme museli kolem ohniště sbírat ovčí hovna, aby tam bylo kde spát…
- Pondělí 13. září 2010 ve 20:50® Sander
- Diskuze: Muškaření
hecht > tyhle cedule a plastové fáborky jsem tam viděl válet také. Není to ale vina závodníků, nýbrž pořadatelů.
Závodníci jsou tam od toho, aby domrdali zbytek čudel, poklepali si po ramenou a rozdali medaile.
Přes bordel je tam zase jiná elita.
Plní svůj úkol tak dokonale, že je sbírka fáborků z loňských závodů u řeky téměř kompletní. Téměř proto, že jich pár odnesla voda. - Pondělí 13. září 2010 v 19:53® Sander
Dost na tom že je po začátku lovecký sezóny kachen plná každá louže.
Myslivci trefí prd a většina kachen se zase usadí na řece. - Pondělí 13. září 2010 v 18:41® Sander
spike > hm, řikej to návštěvám a sekačce.
- Pondělí 13. září 2010 v 18:36® Sander
spike > slimáka vemeš a hodíš do vody, kachní hovno jde z trávníku malinko hůř.
- Neděle 12. září 2010 ve 20:21® Sander
Jen teda musím říct, že to s tou parmou nechápu.
Několikrát to rozjela že jsem šel do kolen a nestíhal povolovat, vlascem ryla dno a břeh, a po tom všem se vypne.
To už je fakt divný, když to drželo až do konce. - Neděle 12. září 2010 ve 20:16® Sander
Voni ty velký ryby berou opatrnějc než ty malý.
Já už si zvykl na to, že velký tloušti ťukají jak plotice. Vážně. Až letos se to stalo pravidlem.
Ta dnešní parma to samý. Dvakrát nesměle ohnula špičku, dvacet sekund nic, pak teprve sekatelný záběr.Proto se ty vochcalpádla takhle rádi pouštějí.
- Neděle 12. září 2010 ve 20:13® Sander
petrcech > tak to je fajn.
- Neděle 12. září 2010 v 18:35® Sander
petrcech > to je v poslední době nějaká móda. Já když vidím ty ohaře jak si je lidi pořizujou do bytů a dvakrát denně s ním obejdou barák, je mi jich líto.
- Neděle 12. září 2010 v 18:33® Sander
Scanix > o půl kilometru níž mi nedávno zajela tutová šedesátka tloušť do větví.
Tento příspěvek byl editován 12.9.2010 18:38:22 uživatelem Sander.
O tom nedávném bolenovi tam u vás víš.
To už není náhoda.
Nejsou mi ty ryby souzeny.
Faktem je, že takhle nasranej jako dneska jsem na rybách nebyl dlouho.
Před těmi sedmi lety, kdy jsem u nás žehlil parmy do 71 jsem si toho nevážil. Dneska má u mě taková ryba cenu zlata. - Neděle 12. září 2010 v 17:26® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12. září 2010 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem obešel dvě stará místa a zkusil tlouště. Klasika, šest kousků, díky velké nástraze docela pěkné ryby, ale nic co by oslnilo.
Cestou zpět jsem se stavil na fleku, kde už nějaký ten pátek čuchám parmu.
Čuchal jsem správně. Za čtvrt hodiny mi parma popadla rousnici a začlo rodeo. Vymetala dno i břehy, se štěstím vlasec všechno ustál a po deseti minutách už řezala hřbetní ploutev parmy dobře 70cm hladinu pár metrů ode mne. Ryba opravdu majestátní, pěkně stavěná, zdravá, žádná městská fiflena zvyklá na kachní lejna, ale drsná královna skalnaté tůně, která by nedala svůj život lacino.
Prosil jsem svatého patrona, ať se v závěru zdolávání nic neposere. Sahám do báglu pro podběrák, když v tom se má feederová montáž ocitá ve větvích stromů. Nechápu. Unavená ryba se po tom všem vypnula…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. září 2010 v 17:16® Sander
petrcech > to je zkratka toho co má Robur, výmarský ohař krátkosrstý nebo jak?
Hele, nemusíš se stydět napsat že máte jorkšíra, za tejden už se ti nikdo smát nebude. - Neděle 12. září 2010 v 11:31® Sander
petrcech > co je to za rasu?
- Sobota 11. září 2010 ve 22:08® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11. září 2010
Po obědě jsem si odskočil na lipany.
Hezky jsem si zaházel, bylo pěkně, ryby také spolupracovaly.Večer jsme s kolegou naservírovali červenoprcanice na dno. Naivně tomu říkáme pokus o candáta.
Samozřejmě ani pink.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. září 2010 v 10:41® Sander
džigit > u vás prší? Na druhý straně republiky máme azurový ráno.
Šel bych na ryby, kurňa.
Ale nevim na jaký. Nabízí se tolik možností, že se na ně díky složitýmu rozhodování asi vyprnu. - Pátek 10. září 2010 v 15:09® Sander
spike > s kolika??
- Pátek 10. září 2010 ve 14:49® Sander
spike > já vím, nedávno nám ji dělal MP-E879977646/1. Od té doby dost ušetřím za žvejkačky.
Sorry MP, teď si dělám prdel, ale fakt mi to nedalo :o)))))
- Pátek 10. září 2010 ve 14:46® Sander
Fugas > měkoučký, šťavnatý, holt nevíš co je dobrý…
- Pátek 10. září 2010 ve 14:40® Sander
mannice > naprosto přesně, nejlepší ryba je kuřecí. Snad na všechny způsoby. Řízek, ptáček, rolky…
- Pátek 10. září 2010 ve 14:11® Sander
- Diskuze: Feeder
osprey > to je vůl.