Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 8. září 2010 v 19:07® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Prutos > no mě právě zaujal ten symetrický tvar, může to na vodě báječně fachčit
- Středa 8. září 2010 v 17:38® Sander
Prutos > a dá se s tím taky vláčet?
- Úterý 7. září 2010 ve 22:10® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice > kapr je velice inteligentní tvor. Určitě ho to bavilo. Stejně jako ty jsi jako malej toužil o repete na cetrifuze, tak on se chtěl určitě taky svézt.
- Úterý 7. září 2010 ve 21:59® Sander
BigMike > jezevec. Jak vyšitej.
- Úterý 7. září 2010 ve 21:52® Sander
osprey > já jsem na to ujetej…rád hážu dál a v těch dálkách sekám. S trojkou bych si nerozuměl.
Tento příspěvek byl editován 7.9.2010 21:52:30 uživatelem Sander.
Ta hechtovic fachčí báječně. Na ty lipany co ti sbíraj pod nohama se hodí. Já si ale pod nohama většinou všechno vyplašim, takže to musí lítat… - Úterý 7. září 2010 ve 21:40® Sander
mannice > kdybys řek rovnou že to nemohl být ten samej když byl ten první už dávno vedle v igelitce, tak bysme se vůbec nezlobili.
- Úterý 7. září 2010 ve 21:19® Sander
Piranha > mám všechny pruty trochu předimenzované. Ať gramáží, tak délkou. Vyhovuje mi to.
A ono to spolu souvisí. Ten mušák má 2.90, musí být trochu tužší, aby nebyl na té délce jako koňský ohon. To samé moje mačky, feedery, vláčáky, kapráky… Vysloveně light nemám nic.Stejně to všechno začíná a končí se sílou použitého vlasce. Největší průměr na suchou používám 0,12 a nemám problémy s trháním ryb při zdolávání ani při záseku. A to je jeden z důvodů, proč zůstanu u 5/6. Když to ten vlasec ustojí, jeví se mi to jako optimální volba.
Tento příspěvek byl editován 7.9.2010 21:20:36 uživatelem Sander. - Úterý 7. září 2010 ve 20:18® Sander
Piranha > místo focení je dobrý znát předem, ušetří to většinu času.
- Úterý 7. září 2010 ve 20:18® Sander
Piranha > já si půjčil hechtovu trojku a bylo mi jasný že s tímhle ne e…
Na krátkou vzdálenost fajn, ale na 10m bída. - Úterý 7. září 2010 ve 20:17® Sander
spike > dyť vona zas tak tečkovaná nejni.
- Úterý 7. září 2010 ve 20:15® Sander
Piranha > dík, prdel to neni, zdaleka ne vždy se něco povede.
- Úterý 7. září 2010 ve 20:13® Sander
Piranha > a na tlouště s noulimitkou.
Mně to tak vyhovuje.
Abych se s chudákem lipanem přetahoval pět minut, to myslím oba nechceme, jak já, tak lipan. - Úterý 7. září 2010 ve 20:05® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7. září 2010 | Způsob lovu: Feeder
Hodinu a půl jsem se trápil v té zimě, vzaly tři ryby, jen jedna z nich si trochu vrzla brzdou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. září 2010 ve 20:03® Sander
osprey > na vydru je to podle mě moc malý, ale třeba pošla mladá…
- Pondělí 6. září 2010 ve 21:24® Sander
sus1 > nějak mi nebylo do řeči kamaráde…
- Pondělí 6. září 2010 ve 21:15® Sander
Dík kucí.
- Pondělí 6. září 2010 ve 20:56® Sander
hecht > my na to šli včera úplně blbě.
A ryby nám to daly samozřejmě sežrat. - Pondělí 6. září 2010 ve 20:42® Sander
Dík.
Nápis – já nic, za to může pepa.č.
- Pondělí 6. září 2010 v 19:48® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6. září 2010 | Způsob lovu: Muškaření
Dneska bylo u tý vody krásně.
Lipani fachčili jedna báseň, nikde ani živáčka, jen občas kolem prolétl ledňáček. Po dvou hodinách lovu jsem s sebou praštil do trávy a zaposlouchal se do šumění vody.
Hnedle bych usnul.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. září 2010 ve 14:23® Sander
pepa-č > je vidět, že to tam měl osprey pevně v ruce.
Sotva odešel, celý město je v řiti.