Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 29. srpna 2010 v 18:02® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike > zahrádkáři si zvykaj házet do řeky kde co, boty, flašky, mrtvý slepice, ale i třeba kamna…
Tento příspěvek byl editován 29.8.2010 18:03:08 uživatelem Sander.
Hrozná svoloč. - Neděle 29. srpna 2010 v 17:55® Sander
spike > v tom je právě ten problém, já to vidím na Ospreyriveru, kde je to regulace jak howado, ale pořád je tam docela hloubka s pomalu tekoucími místy a udrží se tam kde co. Ale tahle rychlá proudná mělčina je z rybářského hlediska naprosto nezajímavá. Neviděl jsem v těch místech skoro ani lipana, kterýmu takovýhle fleky extra nevadí.
Tento příspěvek byl editován 29.8.2010 18:00:00 uživatelem Sander. - Neděle 29. srpna 2010 v 17:47® Sander
spike > já to tam u vás neznám, ale tohle je regulace naprosto likvidační, koukni na to říční dno a řekni mi co bys tam hledal za ryby
- Neděle 29. srpna 2010 v 17:45® Sander
olda >
Dík. - Neděle 29. srpna 2010 v 17:36® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29. srpna 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se pokusil o poslední letošní vláčku na pstruhovce.
Ryb nebylo moc, hodně se jich vypnulo ve vodě nebo ve vzduchu. Bílá ryba tam téměř není, neviděl jsem ani tlouštíka, takže druhová pestrost čítala dva druhy, potočáka a okouna. Tři ulovení potočáci byli opravdu pěkní, zbytek běžný standard a pár okounů jako bonus.
Z těch regulací by se jeden vobtáh, sypaný břeh kam až oko dohlédne, nebylo moc kde nahodit. Všude plno lidí, semtam docela intenzivní déšť, nakonec to k dokonalosti dojebali nějací zahrádkáři, co házeli trávu do řeky. Co hod to tráva na vlasci i vobleru.Nemělo to žádnou štábní kulturu.
Takhle si tu poslední vláčku nepředstavuju, pokusím se do úterka o repete.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. srpna 2010 ve 14:00® Sander
- Diskuze: Pěst na oko
http://www.novinky.cz/…volenky.html
A to by mi zajímalo kolik jich to zabalilo ještě před příchodem stráže.
- Sobota 28. srpna 2010 ve 12:26® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuzeJak.novi > nevíš co teď frčí…
- Sobota 28. srpna 2010 v 10:47® Sander
Cejtim sníh.
- Pátek 27. srpna 2010 v 19:46® Sander
majkyss > ti přece nebudu radit nějaký kraviny, no ne?
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 22:08® Sander
osprey > no dělnice to byla snaživá.
Dělala kolem toho lustru jak gumová.
Nešla tím repelentem vůbec trefit, ale aspoň je ten lustr dobře naimpregnovanej. Myslim že jako komáří bidýlko dnes fachčit nebude. - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 22:00® Sander
- Diskuze: Feeder
Tino > hele a neni rychlejší tam strčit jen ten drát od mikrovlnky?
Tento příspěvek byl editován 26.8.2010 22:02:41 uživatelem Sander. - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:57® Sander
Kolovr@tek > třeba vynalezl způsob jak ji připojit k autu přes kabely přímo u vody. Byl by to velký skok kupředu v masařině.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:56® Sander
mckvak8 > nemám s tím problém, teoreticky vzato mě ohrožoval na životě, v rámci sebeobrany jsem konal svou povinnost.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:52® Sander
Kolovr@tek > konečně úsměv na rtech.
To je ten správný tón. - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:48® Sander
Kolovr@tek > dobrej citát. Pokud jsi ho pochopil správně, přestaneš nám dávat důvody k útoku.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:41® Sander
Kolovr@tek > naopak, to co ti vytkl Prutos je třeba řešit neustále, protože v tomhle má spousta z nás veliké mezery, včetně mě.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:39® Sander
Kolovr@tek > tak to je fajn, už jsem myslel že se zase podceňuješ.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:37® Sander
Kolovr@tek > to buď rád.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:31® Sander
Char > vosy jsou u mě na žebříčku oblíbenosti ještě vejš než sršáni. A přitom mi nikdy nic moc neudělaly, jen jsou otravný. Teď jsem si vezl z chaty zbytek červenýho a sklepal jsem jich z flašky asi pět.
Jo, vzpomínám si asi před třemi lety na kole. Zapadla mi za tričko a bodla 3× do zad.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:18® Sander
džigit > já vim jak se jim nadává, ale sršán je lepčí.
Bitva na život a na smrt. Ještě teď mi z repelentu pálí voči. Cíl byl sršána vomámit, pak odpálkovat flaškou od Pepsi. Vyšlo to.