Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 26. srpna 2010 v 19:55® Sander
Sander

Dprdele, mám tu sršána!
Zdar zejtra

Čtvrtek 26. srpna 2010 v 19:45® Sander
Sander

džigit > strejda měl taky boxera.
Ale když chceš něco jemnějšího, tak tento bude jistě dobrá volba.

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img37188.jpg
Čtvrtek 26. srpna 2010 v 19:42® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

Kolovr@tek > jsi jak tříletý dítě kterýmu rozbijou bábovičku. Nevím co tady nacvičuješ. Urazit se kvůli tomu, když ti někdo vytkne že to děláš nahovno, to je vážně dětinský.
Ale postavit se tomu čelem a uznat chybu…doufejme že časem pochopíš co tím teď myslím.

Úterý 24. srpna 2010 ve 20:52® Sander
Sander

majkyss > zkus se podívat na kemp Podskalí, je to kousek od Radavy. Před pěti lety jsme tam týden chrápali v chatce. Teď už by tam mohlo být volno.
Myslím že je to to na tom odkazu, akorát je to tam celý nový.
http://www.klucenice.cz/…odskali.html

Úterý 24. srpna 2010 v 15:29® Sander
Sander

mckvak8 > dva cejny jo?
Ty jsi masař!

Já bych maso do salátu nikdy nevařil, přestože jsem četl pár receptů, kde se maso do saláta vaří.

Úterý 24. srpna 2010 v 15:26® Sander
Sander

Pohoda > něco jiného je když jedeš na ryby přes noc. To si taky rád otevřu víno, pokecám, zpravidla howno chytnu a vůbec mi to nevadí. Ale vycházky na ryby nejsou jen víkendová bobkařina. Taky tu máš vláčku, plavanou, feeder, což může být vycházka třeba jen na půl hodiny. Přesto to bývá téměř vždy na pohodu. A proč taky ne. Člověk chytá ryby protože ho to baví.

Chtít ulovit co největší rybu je naprosto normální. V dětství se mnou touha po velké rybě mlátila víc než pozdější puberta. Vůbec to nesouvisí s tím ulovit toho co nejvíc, spíše naopak. S postupem času se u mě tato touha vytrácí, ale pořád nějaká motivace existuje. Je důležitý mít v životě cíle. Platí to i v rybařině. Tento cíl pro někoho může znamenat trofejní úlovek, relax v přírodě, nebo ochranu života ve vodě a okolo ní. Toho je každý svůj strojvedoucí.

Vyfotit a pustit.
Další individuální přístup člověka k rybolovu. Dělám to tak víceméně také. Semtam něco zmasařim, ryba mi chutná. Ani v tomhle nevidím nějaký zdroj stresu. Chci rybu pustit, pustím. Chci ji zabít, zabiju. Chci ji vyfotit, vyfotím. Když se fotka nepovede, vem ji čert.

Prostě pohoda.

Tento příspěvek byl editován 24.8.2010 16:31:30 uživatelem Sander.
Úterý 24. srpna 2010 ve 14:49® Sander
Sander

Hmm, aha…

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img37107.jpg
Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:10® Sander
Sander

mannice > teda půl hodiny vodit candáta, to by musela bejt kráva.
Nepodseks spíš něco?

Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:08® Sander
Sander

Nějaký dusno.
Doufám že mě zase v půl pátý ráno vzbudí bouřka.

Pondělí 23. srpna 2010 ve 20:45® Sander
Sander

osprey > jasně, barva, každou chvíli projíždějící jezedák nebo vodák, 25cm nadstav, koupáči…zatím nic co by věštilo dobrej lov.

Pondělí 23. srpna 2010 ve 20:37® Sander
Sander

spike > vlastnil jsem několik podobných. Vlastně měnil jsem je jak ponožky.

Pondělí 23. srpna 2010 ve 20:34® Sander
Sander

osprey > dík, ne e, jde mi spíš o MP.
Na P vím kde se velcí tloušti schovávaj.

Pondělí 23. srpna 2010 ve 20:13® Sander
Sander

osprey > já jsem rád že tam ti tloušti jsou. Když si mám vybrat jestli v létě chytit howno nebo tlouště, volba je jasná. Já tam byl cíleně na tlouštích naposledy koncem dubna tuším, když se povedl ten 56. Flákám je tam asi jako na MP. Ale teď bych rád nějakého vyžehlil, myslím že se blíží ta správná doba.
A právě jak jsem je flákal, těžko pak stavím na tom, co mi během roku uniklo. Nemůžu je najít :-)

Pondělí 23. srpna 2010 v 19:37® Sander
Sander

spike > pěknej, mě tenkrát fascinovala jednoduchost a spolehlivost toho překlapěče.

Pondělí 23. srpna 2010 v 19:33® Sander
Sander

osprey > já byl včera podvečer asi 5km výš. Přijde mi ta řeka od té vyšší vody docela dávačková. Nic trofejního, ale bere to. Abych ti řekl pravdu, těším se až se tam nebude vláčet.

Pondělí 23. srpna 2010 v 19:23® Sander
Sander

osprey > tamtamy a kouřové signály hlásili vydru v revíru.
Rozloučil jsi se s vláčkou se ctí?

Tento příspěvek byl editován 23.8.2010 20:23:34 uživatelem Sander.
Pondělí 23. srpna 2010 v 19:19® Sander
Sander

spike > vydrží.

Pondělí 23. srpna 2010 v 19:03® Sander
Sander

spike > asi rok a půl, myslím…

Pondělí 23. srpna 2010 v 18:12® Sander
Sander

spike > jednoho za druhým? To by byli tři. Dnes jsem vyndal jen dva.
:-)

Pondělí 23. srpna 2010 v 18:11® Sander
Sander

mannice > no jasně, pro zábavu to nedělaj :-)
Je to fakt paráda. Jak losos…