Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 21. srpna 2010 v 17:50® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21. srpna 2010 | Způsob lovu: Feeder

Letos podruhé jsem se cíleně pokusil o velkého tlouště. Ven šly čtyři ryby nad 45, ty dvě větší odhaduji na 49–50.
V závěru mi vzala opravdu velká ryba. Jemný záběr, pomalý výpad asi 20m až na konec tůně, následoval obrat a přímá cesta do vázky. Ta vázka je asi dvoutunový kámen uprostřed řeky, za ním je celkem dost bordelu.
Jak jsem tam tak stál, s Amnesií ohnutou až nadoraz, osmnáctka Stroft ve větru hvízdala vysokým tónem a já s tou pomalu se sunoucí rybou nehnul ani o centimetr směrem vzhůru, tak tehdy jsem si uvědomil, že to dělám úplně nahovno…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37032.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 21. srpna 2010 v 11:26® Sander
    Sander

spike > to je taky pěkná kravina. Tahá to věčně po zemi, v řece, má to pořád mokrý, a úplně nejlepší je, když se ti tím šátkem vyválí v hovně.

Sobota 21. srpna 2010 v 11:22® Sander
    Sander

spike > ale to ne, jen dlouho nevydrží na jednom místě. Posadíš jí k tomu košíku, popojdeš tři metry k foťáku, otočíš se a ona sedí u tebe. Chce ten piškot.
    A když ten piškot nemáš, má tě absolutně na háku a nehne se od kuchyňské linky.

Sobota 21. srpna 2010 v 9:52® Sander
    Sander

kubajzs > jen počkej až tě ta socha zase voskáče že budeš mít otisky tlap až za ušima. :-)

Pátek 20. srpna 2010 ve 21:53® Sander
    Sander

Co ty psi neudělaj pro piškot…

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img37017.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2010/th-img37018.jpg
    Pátek 20. srpna 2010 v 17:47® Sander
    Sander

Kazan > kontroly z ČSOP nejsou pro čecháčka ojebávače ani minimální hrozba :-)

Pátek 20. srpna 2010 v 17:39® Sander
    Sander

Kazan > kamaráde, čecháček je děsnej ojebávač, myslím že na tu povolenou stovku se jich dá vyžehlit klíďo přes tisíc aniž by to kdokoliv postřehl.
    Ovšem musí na to být zájem a prostředky.

Pátek 20. srpna 2010 v 17:28® Sander
    Sander

Jak.novi > já bych na ně kulovnici nikdy nepoužil.

Pátek 20. srpna 2010 ve 13:25® Sander
    Sander
    Diskuze: Feeder

timbab > podložka netřeba, houbám je jedno když si vedle nich sedneš jen tak do jehličí.

Pátek 20. srpna 2010 ve 13:18® Sander
    Sander

timbab > jj, ale je to v milimetrech.

Pátek 20. srpna 2010 ve 13:15® Sander
    Sander

timbab > kdo mluví o jídle, CaR není jen v rybaření :-D

Pátek 20. srpna 2010 ve 13:08® Sander
    Sander

Kdybyste šli radši na houby…

Středa 18. srpna 2010 v 7:02® Sander
    Sander

mannice > rozhodně nepřipluje, případy podobné recidivy řeší jedině slaňováním z vrtulníku.

Úterý 17. srpna 2010 ve 21:29® Sander
    Sander

MatesKGB > já ti teda nechci radit, ale já bych se na to zvysoka vyprd.

Úterý 17. srpna 2010 v 18:04® Sander
    Sander

sus1 > ukaž fotku hradu? Jentak pro zajímavost, co se dá cvaknout v tak špatnym světle.

Úterý 17. srpna 2010 v 17:07® Sander
    Sander

Herink > dobrý, a mohl by jsi nám to teď napsat česky?

Pondělí 16. srpna 2010 ve 21:20® Sander
    Sander

Char > to bych se asi uspal k smrti…i když nevim, zrovna já bych s tou smrtí uspáním jako jeden z mála nejspíš remizoval :-D

Pondělí 16. srpna 2010 ve 21:16® Sander
    Sander

Char > no v létě jsem vstával na rozednění v jedenáct, to jsem teda zvědavej v kolik na něj budu vstávat v zimě… :-D

Pondělí 16. srpna 2010 ve 21:07® Sander
    Sander

spike > hmm, do práce a skoro i z práce za tmy…už se nemůžu dočkat…stejně jako dneska…do půl osmý, nestačíš si ani prdnout a je tma…

Pondělí 16. srpna 2010 ve 20:57® Sander
    Sander

Devět a je tma…