Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 16. srpna 2010 ve 20:48® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike > vynaložil jsem na ta mimina až moc času, najezdil mnoho km, myslím že je ten horní tok úplně odvařenej co se sumce týče.
- Pondělí 16. srpna 2010 ve 20:45® Sander
spike > nemáme tu sumce.
Dost na tom že mám v lednici rousnice z března. - Neděle 15. srpna 2010 ve 22:38® Sander
hecht > no, bylo to krátký, ale intenzivní. Myslim že spíš ta Šumava to odnesla.
- Neděle 15. srpna 2010 ve 22:33® Sander
hecht > neboj, myslim že ti je slimáci na zahradu nepustí.
- Neděle 15. srpna 2010 ve 22:13® Sander
osprey > díky, ale také o několika místech vím. Bylo jich tam víc, kombajny se tam letos nedostanou (stejně jako loni), tak až půjdu kolem žehlit, cvaknu ho lépe. Tomuhle šlo světlo rovnoběžně se sítí a nechtělo se mi čekat až se to slunce přemístí. Ale věřím že on tam čekal…
- Neděle 15. srpna 2010 ve 22:03® Sander
Tohodle pavouka jsem potkal minulý týden v pšenici. Bratru 4cm. Nevíte kerej to je?
Tento příspěvek byl editován 15.8.2010 22:05:03 uživatelem Sander. - Neděle 15. srpna 2010 ve 21:39® Sander
olda > to víš, stačí chvilka a jsou tam.
- Neděle 15. srpna 2010 ve 21:32® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15. srpna 2010 | Způsob lovu: Přívlač
S hechtem jsme dnes podnikli pstruhovláčku. V tom vyloženě letním počasí brali pstruzi docela slušně, ale sekl se tak každý pátý. Taková to jsou vochcalpádla. Semtam vzal okoun nebo tloušť, jinak potočáci nevalných velikostí. Třešnička na dortu byl hechtův duhák. Nechť je mu gril lehký.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. srpna 2010 ve 21:28® Sander
spike > no buší to do oken jak hovado. Až jsem musel zesílit muziku.
- Neděle 15. srpna 2010 ve 21:25® Sander
To je v pytli, fakt, mam otevřenou jen ventilačku a stejně mi sem na klávesnici spadla už čtvrtá kroupa. Jde to tentokrát hodně z jihu. Blbej směr. Akorát do oken.
- Neděle 15. srpna 2010 ve 21:21® Sander
Jak.novi > ne. Rád bych, ale nechci zasahovat do přírodních zákonů. Co se má stát stane.
- Neděle 15. srpna 2010 ve 21:20® Sander
Jak.novi > von Mírovi dojde humor. U nás teď začla solidní bouřka a žene se jeho směrem
- Neděle 15. srpna 2010 ve 21:17® Sander
Tomu říkám prekérní situace.
- Neděle 15. srpna 2010 ve 21:16® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey > jde o to, co si vybereš za cílovou rybu. Dole v nadjezí potočáka nechytneš, tam je to přes léto 95% tloušť a okoun. My si dnes vybraly pstruhy.
- Neděle 15. srpna 2010 ve 21:10® Sander
Teda koukam z okna jak je celá Šumava pod palbou blesků.
- Neděle 15. srpna 2010 ve 21:05® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
RM > jasně, pstruhům sluší muška. Teď jsem si připomněl jaká je pstruhová vláčka svinstvo, když jsem musel po sedmi letech odnést od vody potočáka lízajícího míru. Zrovna dvakrát odvázanej jsem z toho nebyl. Vzal to tak šikovně, že měl místo oka trojháček.
- Neděle 15. srpna 2010 v 9:44® Sander
hecht > no, o tom co jsme včera našli nechci mluvit…
- Sobota 14. srpna 2010 ve 20:22® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14. srpna 2010
Pozdrav ze Šumavy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. srpna 2010 v 10:00® Sander
olda > nebude to tak horký, vezmu si košík o průměru tak 15cm, horko těžko se tam vejdou dva, nedejbože kdyby se našel nějakej větší.
- Sobota 14. srpna 2010 v 9:42® Sander
Dneska odhubníme celou Šumavu. Jestli si tam chcete někdo štrejchnout, máte ještě dvě hodiny. Pak už tam budou jen borůvky.