Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 4. srpna 2010 v 19:14® Sander
Sander

Robur > co včera na hadech?

Středa 4. srpna 2010 v 10:10® Sander
Sander

Libor > no už mě taky napadlo že si pro takové případy budu vozit v kufru brusle. :-)

Středa 4. srpna 2010 v 0:13® Sander
Sander

Ty slimáci jsou větší svině než je zdrávo.
To že lezou po věcech když se válím na rybách, na to už jsem si zvykl. Před chvílí jsem ale potřeboval rychle přibrzdit a sjela mi noha po pedálu. Mám na holínkách docela vysoký vzorek a když jsem šel asi půl kilometru loukou z ryb, bylo krásně cejtit jak praskaj pod nohama. Že jich tam ale několik zůstane jsem fakt netušil.

Musel jsem zastavit a oklepat je o asfalt.

Málem to ta kočka v půlce silnice odsrala.

Úterý 3. srpna 2010 ve 23:55® Sander
Sander

osprey > tyhle nymfy už jsou pro lipana přecejen velká sousta, nejspíš proto jsou ty mouchy o dva řády výš.

Nikomu bych ale úlovek lipana na tuhle gumu nesliboval, protože je vošklivá a té rybě absolutně nesluší.

Úterý 3. srpna 2010 ve 23:42® Sander
Sander

dam > no jestli tam máte takových „amatérů“ jako Ty víc, tak to teda potěš lipan :-)

Jak vyčistěj? Jako vybijou?
Nerozumím.

Úterý 3. srpna 2010 ve 23:37® Sander
Sander

dam > naopak, ještě přidaj na obrátkách.
:-)

Úterý 3. srpna 2010 ve 23:32® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3. srpna 2010

Jedna z podvečerního žehlení.

Hodil jsem do auta i pruty na hady, že bych chvíli poseděl…no tak jsem poseděl, ale kdybych ty pruty vůbec nenahazoval, vyšlo by to nastejno.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36430.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 2. srpna 2010 ve 22:45® Sander
    Sander

kubajzs > náhodou byla fajn, ta včerejší mi nedala do Coly led :-)

Pondělí 2. srpna 2010 v 18:41® Sander
    Sander

Libor > no ani mi nemluv, tahal jsem z něj ty fotky snad čtvrt hodiny co jich bylo :-)

Pondělí 2. srpna 2010 v 18:28® Sander
    Sander

Prutos > měl bys začít nosit brejle, ocelový s neprůstřelným sklem…
    Mazec.

Pondělí 2. srpna 2010 v 17:59® Sander
    Sander

Libor > díky.

Hele jako myslivec by jsi tam mrkal na drát.

Pondělí 2. srpna 2010 v 17:35® Sander
    Sander
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1-2. srpna 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Zajeli jsme s kubajzsem na dva dny do zatím ještě turisty zapomenutého kraje, mrknout se po tamějších přírodních bohatství.

Je tam vážně krásně.

Za ty dva dny jsme nechytali asi ani třičtvrtě hodiny, přesto jsem z kubajzsových úst slyšel dvakrát „ty krávo!“, když se na mne usmálo štěstí. To první byla náhoda. Na pstruhovém stojáku mi vzal hřbetem tolstolobik. Určitě půl hodiny jsem tam stál s prutem ohnutým až k rukojeti, jednou jsem rybu navedl snad 10cm od podběráku, leč při posledním, asi dvacetimetrovém výpadu, rusák zajel do větví, v nichž se osvobodil.
    Druhá ryba byl bolen, vzal na řece v silném proudu, 68cm a pěkná tečka za fajnovým výletem.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36410.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36411.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36412.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36413.jpg
      Sobota 31. července 2010 ve 21:32® Sander
      Sander

Kazan > určitě, on ten třímetr padá na hubu i bez toho abych něco zkracoval.

Sobota 31. července 2010 ve 20:22® Sander
      Sander

spike > si dejte nad flek nornou stěnu hele.
      :-)

Pátek 30. července 2010 ve 22:45® Sander
      Sander

Prutos > neříkej hop dokud nepřeskočíš.
      Znáš určitě to s tou slečnou jak šla, šla a šla, až nakonec přišla do jiného stavu…
      Přeji ať je to bez much, ale čék nikdy neví, počítače jsou strašný krávy.

Pátek 30. července 2010 v 19:29® Sander
      Sander

inspo > jak kdy, více ale zrcadlem. Teď je takový jalový období zdá se mi. Často tu brašnu tahám bez fotky domů, proto občas ten kompakt.

Tento příspěvek byl editován 30.7.2010 19:30:00 uživatelem Sander.
      Pátek 30. července 2010 v 18:34® Sander
      Sander

inspo > ty jsi blázen, dost na tom že klepu kosu celej den v práci, kde musíme mít 20±1, a to ti potvrdí každej kdo tam s náma v tý klimatizaci stráví dýl než půl hodiny, že to zima fakt je.
      No a venku je ještě o pět míň. To už fakt v tričku nedam :-) Kor když na tebe studeně leje :-)

Pátek 30. července 2010 v 18:29® Sander
      Sander

inspo > máme 15°C a pršelo když jsem tam byl, v tričku bych tam asi zamrz.
      Dík.

Pátek 30. července 2010 v 18:29® Sander
      Sander

inspo > no s nadcházejícím podzimem už se mi začalo stýskat po těch pětatřicítkách. (jako těch od Celsia, ne vodaček)

Pátek 30. července 2010 v 18:24® Sander
      Sander
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30. července 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Zase to bylo silnější než já…

Tento příspěvek byl editován 30.7.2010 18:24:55 uživatelem Sander.
      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36355.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36356.jpg