Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 22:15® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
MP-E654548987/5 > vysavač fousatý je sumec nebo parma? Spolu se slintákem můžou být vobá, tak fakt nevim
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 21:27® Sander
Libor > aha, ano, to byla má chyba, už jsem věděl že z toho bude prd a prásknul to od boku…
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:53® Sander
Libor > nemáš pravdu (myslím). Světlo šlo kolmo na břicho ryby, mírně z ostřejšího úhlu (odspoda, už bylo déle odpoledne), i přes veliké podexponování je to nepoužitelně tmavé nahoře proto aby bylo břicho jen s minimálním přepalem. Ale obráceně tu rybu dát nešlo. Nepáral jsem se s ní a pustil ji. Kdyby měla šedesát, asi bych laboroval víc.
Tento příspěvek byl editován 29.7.2010 20:58:37 uživatelem Sander.
Ale pokud máš námět, jak tu rybu vyfotit ve stejné situaci jako byla tato, rád se přiučím, protože si pořád myslím že to není možné. - Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:33® Sander
Jak.novi > ne, se senem, morčatem a ostatní podestýlkou
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:30® Sander
Jak.novi > srandu od králíků.
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:21® Sander
Dejwík2504 > 44 dle nejčastějšího rozměru pstruhovkové rakety.
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:19® Sander
Nejblíže byl Jak.novi. 52 rovných.
Tento příspěvek byl editován 29.7.2010 20:20:24 uživatelem Sander.
Mě právě zajímalo jak hodně dokáže ovlivnit žížalovitější stavba těla. Byl i na zdejší poměry dost pohublý.
Světlo naprd, ještě to bylo mázlý… - Čtvrtek 29. července 2010 v 18:08® Sander
Pudu večer kolem, tak vyhlásím vítěze
Musim teď vyvézt babču na chatu. - Čtvrtek 29. července 2010 v 17:59® Sander
Jen tak pro srandu králíkům – tipnete si kolik má? Není nic extra, ale když už se mi ho nepovedlo dobře vyfotit, zneužiju ho aspoň takhle
Tento příspěvek byl editován 29.7.2010 18:00:37 uživatelem Sander. - Čtvrtek 29. července 2010 v 17:41® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Kazan > pěkná práce.
Dovažovals? - Středa 28. července 2010 ve 20:32® Sander
mannice > hele dorvi toho svýho Faraóna na svaz a voni se ti ho tam rádi ujmou když zacinká.
Já o tom nedávno četl v práci článek tuším v Rybářství asi 5 let starém. Pamatuji si z něj jen to, jak autor popisuje systém přijímání cizinců jako naprosto debilní. Jak je to s hostovačkami či jak se tomu nadává u cizinců nemám tušení, nikdy jsem se s tím nesetkal. Pokud se nic nezměnilo, vem Faraóna radši na soukromák nebo na chovnej.
- Středa 28. července 2010 ve 20:24® Sander
dam > to je jasný, když duhák už nežere ani Illexy, kus jí utrhneš a žehlíš dál
- Středa 28. července 2010 ve 20:21® Sander
dam > korek je přežitek, dneska frčí pěnovka (viz níž)
- Středa 28. července 2010 ve 20:20® Sander
mannice > no to by musel jinak máchnout ploutví
Pěkný to bylo, tohle trefit foťákem… - Středa 28. července 2010 ve 20:16® Sander
Kazan > ty jsi blesk čoveče. Já o tom napíšu román a ty to věcně shrneš do pěti slov
Dobrý
- Středa 28. července 2010 ve 20:15® Sander
spike > 2ks za 400 s poštovným a DPB (daň za Prutosova bobra).
- Středa 28. července 2010 ve 20:15® Sander
RM > nechápu tvůj problém – kde je psáno že zkrácením rukojeti rozhodíš vyvážení? To přece záleží na tom, jak si ho při tom předělávání sám dovážíš – něco šlo pryč, zákonitě něco musíš přidat. Třeba olovo dovnitř blanku zadní části rukojeti. Mnohdy si to dovážíš lépe než výrobce (který na to zpravidla kašle úplně).
- Středa 28. července 2010 ve 20:12® Sander
sethy > neser…ehm…teda…gratuluju…!
- Středa 28. července 2010 ve 20:12® Sander
Není nad to když vám během zdolávání vyskočí nad hladinu padesátka tloušť jak losos, škubajíc za letu otevřenou tlamou a dopadajíc s velkou ránou o metr dál…
Tloušť to dělá jen výjimečně, o to je to krásnější. - Středa 28. července 2010 ve 20:06® Sander
Kazan > já na to koukal a není to nic těžkého. Ono mi to nevadí teď, když jdu vláčet v tričku, ale až přituhne a bude se mi to chytat o bundu, možná to taky udělám.