Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 20. července 2010 v 18:41® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Kolovr@tek > aha, taks beztak podsek rusáka nebo prasečkina
(česky tolstolobika nebo kapra)
- Úterý 20. července 2010 v 18:40® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Robur > to se bavíme o strašných detailech. To dítě fakt neni náročný (aspoň to „naše“). Když má zamotanou špičku, stejně si položí prut vedle sebe na zem a ke špičce dojde (a zpravidla sám rozmotá). Jestli přitom udělá o krok víc je fuk.
Ten krátkej prut je určitě lepší pro hbité záseky, což je při lovu ouklejí nebo plotiček dost důležitý. Nedovedu si představit, že by v jeho letech obouruč sekal ťukance se čtyřmetrovým, levným, těžkým a ocasoidním prutem. - Úterý 20. července 2010 v 17:59® Sander
Splinter.Cell7 > čtyřmetrový bič není nejlepší volba pro tak malé dítě. Nemusí se sice učit s něčím jako je naviják, ale s krátkým prutem se mu bude vzhledem k jeho síle obratněji pracovat.
Není už tak mladý na to se učit s prutem a obyčejným smekáčem. Sestřenky malej ve stejným věku už bez problémů nahazuje i zdolává. Jestli 180 nebo 210 pro to dítě nehraje roli. Ono si vlastně nepotrpí na ničem. Důležitý je mít na slabém vlasci lehčí a správně vyvážený splávek, malý háček, na něm červík nebo rohlík a on už si sám okouká co dál. - Úterý 20. července 2010 v 17:51® Sander
Kolovr@tek > mohla prasknout nad oslizlou částí…třeba…
- Úterý 20. července 2010 ve 14:17® Sander
tuči > ano, skutečnost sice několik let stará, ale jeden hloupej člověk ze Strakonické organizace někomu ukradl uvázaného sumce na Orlíku. A z hlouposti sobě vlastní neváhal přivolat člověka z redakce novin, aby si v nich pohonil ego.
- Pondělí 19. července 2010 ve 21:31® Sander
Libor > podívej se kolem, takovýho má vyžehlenýho každý druhý
Tento příspěvek byl editován 19.7.2010 21:31:47 uživatelem Sander.Na mě to teda bohužel nevyšlo no…
- Pondělí 19. července 2010 ve 21:11® Sander
Kdo se chce pobavit – Prima COOL teď. Trochu mi ten chlápek připomíná CePa, ale jinak seriál nemá chybu :o)))
- Pondělí 19. července 2010 ve 21:06® Sander
Kolovr@tek > ale jo, já proti tomu nic nenamítám. Velcí okouni u nás ještě prokazatelně žijí.
- Pondělí 19. července 2010 ve 21:02® Sander
Kolovr@tek > no na plavečáku skorem ani to ne.
Jestli neměl 60, ale třeba 50, mohl mít taky pětařtyřicet a takoví okouni už se běžně žehlí
- Pondělí 19. července 2010 ve 21:00® Sander
Kolovr@tek > jo, to je bazén u nás na plavečáku taky.
- Pondělí 19. července 2010 ve 20:53® Sander
Libor > jasně, myslím že na každé trochu rozlehlejší vodě pár podobných vochcalpádel bude.
- Pondělí 19. července 2010 ve 20:51® Sander
Kolovr@tek > to by se k tomuto mohl vyjádřit HaD, jakožto místní vydra.
A když je to takhle, tak nezávidím ani ten potenciál nádrže. Jordán se mi nelíbí.
- Pondělí 19. července 2010 ve 20:49® Sander
Libor > pche, imaginární okouny nezávidim
Možná tak potenciál té vody, kde by takový ještě mohl být.
- Pondělí 19. července 2010 ve 20:43® Sander
Kolovr@tek > je mi to jasný
- Pondělí 19. července 2010 ve 20:41® Sander
Kolovr@tek > už že se takhle ptáš silně zavání nejistotou. A myslím že právem. Neříkám že takoví okouni nejsou nebo nebyli, ale bez fotky ti nevěřím
- Neděle 18. července 2010 ve 22:14® Sander
dam > říkal jsem si to samé
Naviják vošklivej, cívka dlouhá a malého průměru.
- Neděle 18. července 2010 ve 22:13® Sander
žbluňk 13 > samozřejmě.
Vítej mezi námi - Neděle 18. července 2010 v 19:17® Sander
Tak ti nevim jestli kouká vostřejc lovec nebo kořist.
- Neděle 18. července 2010 ve 12:59® Sander
sus1 > hm, taky bych cáloval, auto plný, vedle hecht a vůbec to nejelo, rozjet se na mostě před tím stoupákem není vůbec na škodu
- Neděle 18. července 2010 ve 12:39® Sander
spike > Orlík.