Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 16. června 2010 ve 22:16® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Kazan > a já myslel že se to dělá jen když chceš zjistit esi je to hořčák…
- Středa 16. června 2010 ve 22:14® Sander
Robur > super námět do „Vyfikundací, aneb rybáři sobě“, no ni?
- Středa 16. června 2010 ve 22:11® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
Char > vzpomínáš na toho 9cm Prologica z Brna? Nabil jsi ho? Dnes asi TOP nástraha
- Středa 16. června 2010 ve 22:07® Sander
Tahle nástraha musela být fakt dobře vedená
Tento příspěvek byl editován 16.6.2010 22:07:31 uživatelem Sander.(teda jsem přesvědčen že jsou to čerstvé rány od štiky (oboustranné)).
- Středa 16. června 2010 v 16:16® Sander
HaD > nechť je po Tvém – musí to být ale víkend a ne ten nastávající
A viděl bych to tedy spíš na toho boldu, ty sumce nechám těm kdo je umí
- Středa 16. června 2010 v 15:36® Sander
HaD > já tam u vás byl předloni. Musel bych si na tu řeku hodně dlouho zvykat, je úplně jiná.
Díky za nabídku, ale dyť já na sumce nemam trpělivost ani cajk… - Středa 16. června 2010 ve 12:02® Sander
HaD > tak jim dej co proto!
Já pořád přemejšlim kam na toho bolena, aby to nebylo 100km a byl zaručen aspoň jeden. Jenže je to těžký, v dosahu jsou tak dva na hektar, a ještě ve velikosti, co radši žere rohlík…
- Středa 16. června 2010 v 11:55® Sander
HaD > já to vím Davide, a doufám žes pochopil že je to fór
- Středa 16. června 2010 v 11:28® Sander
HaDová > povaleč…
- Středa 16. června 2010 v 11:26® Sander
Bigpista > není k čemu gratulovat, ty ryby byly tradičně malé. Ale díky Bohu za ně. Bylo to fajn.
- Středa 16. června 2010 v 11:14® Sander
Tak to mam za sebou.
Bylo to boží, nikde nikdo, 4:3 vyhráli canáti nad štikama a pak jsem po sedmi nachozených kilometrech dostal chuť na kafe, která byla silnější než pruty…Jediný co mě mrzí, že ačkoliv jsem se fakt snažil, nevyžehlil jsem nic na Thrilla, se kterým mě to fakt baví. Asi se vetřu do Scanixova teritoria nebo co.
- Středa 16. června 2010 v 5:32® Sander
A dy že to je, to zahájení?
- Úterý 15. června 2010 ve 22:26® Sander
Robur > jsou to hrozný magoři, té naší už byly tři a je to pořád stejný. Vlastně horší. Převzala od bígla všechny finesy a je z ní k tomu všemu navíc strašnej mazák.
- Úterý 15. června 2010 ve 21:39® Sander
skwor > já zas dostal doma vynadáno že jsem moc akční, přijel jsem pozdě na chatu na vykládku víc jak půl tuny betonu z Tranzita. Potřeboval jsem si chytit pár ouklejí, který bych použil večer v případě totálního neúspěchu. Jenže je to na rameni samej kapř, cejn a červenoprcanic, a s těma vláčet nebudu.
Ale rodina na mě s tím betonem počkala, takže vše OK a mám zelenou
Tento příspěvek byl editován 15.6.2010 21:39:36 uživatelem Sander.Jen teda ještě z toho betonu zítra sestavit ten udírnogril…
- Úterý 15. června 2010 ve 20:57® Sander
sus1 > ti povim že na pstruhy jsem se fakt těšil, ale dnes nic podobného nepociťuju. Spíš půjdu proto, že mám teoreticky největší šanci v roce něco vyžehlit. Jenže zase půjdu na fleky kde budu myslím sám, nebo aspoň loni jsem byl, a na těch flecích to dravcema zrovna nepřekypuje…
- Úterý 15. června 2010 ve 20:45® Sander
sus1 >
se pije, neslintá se na něj u monitoru. Ryby mám na háku. Doslova. Dneska jsme přivezli tu griloudírnu
- Úterý 15. června 2010 ve 20:41® Sander
sus1 > už u vás prší?
- Úterý 15. června 2010 ve 20:40® Sander
sus1 > nuda, vedle jsem to ani nedokoukal.
- Úterý 15. června 2010 ve 20:36® Sander
Char > já bych tam na vláčák nabil rohlík a žehlil boldy z hladiny, a poprdeli
- Úterý 15. června 2010 ve 20:35® Sander
Kolovr@tek > no hlavně abys tam jako první neletěl ty, co ty víš, kerýmu kačenkáři můžeš sedět na fleku.