Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 5. června 2010 v 17:13® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Fakt den jak malovanej.
Velcí kapři odjeli, ale o to více brali menší, a s těma je větší prdel.
Až na to že jsem spálenej od pupku až po čelo fakt dobrý. - Sobota 5. června 2010 v 17:08® Sander
Scanix > já vim, jenže udírnu už nemáme. Stejně se využila jenom na tři monté ročně…
- Sobota 5. června 2010 ve 13:16® Sander
Ty to je Itálie…
- Sobota 5. června 2010 v 10:34® Sander
Hany > myslíš ten stav sucha na Bezdreváku? (hnědé kolečko)
To vono jim to určitě strhlo stavidlo a teď to hází nulu.
- Sobota 5. června 2010 v 0:33® Sander
sus1 > no vono je to fakt, já když toho kapra neochutnam, je mi to šumák, protože až opadne voda na pstruhovce, zamíchá to se zbytkem duháka a tam taky nemám slitování
skwor > on je kapesní právě když je složenej. 3m je trochu delší dírkařský náčiní, ale v tom roští fakt praktický.
- Pátek 4. června 2010 ve 20:12® Sander
Libor > dík.
Já je asi ani jíst nebudu, jednoho jsem dal známému, už mu ho přes měsíc slibuju (nikoli protislužba), a o toho druhého se postaraj „kobylky“ u nás doma. Možná na mě řízek zbyde, nebo jak se to bude upravovat.
Důležitý je, že mám doma plusový body a na dost dlouho od masaření pokoj. - Pátek 4. června 2010 v 18:56® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4. června 2010 | Způsob lovu: Plavaná
Vzal jsem jen „kapesní“ proutek a zajel se mrknout jak to vypadá s rybama po opadnutí vody. Bez nějakého cíle, jentak si někam zalézt do křoví, dávat bacha co se děje ve vodě a zkusit štěstí.
Shodou nedávných událostí se ryby z proudů natlačily zpět do tůní a pěkně dojily dno, takže bylo jen otázkou času, kdy něco vcucne rohlík a přehloubený splávek se rozjede.
68 a 66cm. Vlasec 0,14, ale dost prostoru, takže jsem si zdolávání fakt užil.
Oba budou sežráni, letos jsem na MP ještě nevraždil a hlad je zlej.Na tuhle řeku fakt úlet!
Tento příspěvek byl editován 4.6.2010 18:57:21 uživatelem Sander.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. června 2010 v 15:36® Sander
Barynka > nejsi sama koho by to zajímalo
Tento příspěvek byl editován 4.6.2010 15:36:50 uživatelem Sander.
Myslím že je to ta samá potvora. - Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:56® Sander
majkyss > nene, u čonga.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:34® Sander
Jak.novi > bodeť, komu by se chtělo do takový ledárny.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:32® Sander
- Diskuze: Muškaření
jiris > samozřejmě, nějaké se místo pro přežití najít povede, jiné ne.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:20® Sander
jiris > jasně, to jsem viděl loni v létě. Na ryby přes pole jsem šel loužema plnýma rybek čekajících na smrt. Byly všude, i půl kilometru od řeky.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:16® Sander
jiris > moc nasazujete wole.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:13® Sander
jiris > no vono tady taky skorem nic neni.
Jde o to, že když se to jen lehce rozleje, velká ryba se instinktivně vrátí. Malá uschne v louži. - Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:11® Sander
Firetiger > jenže tenkrát ty opice neuměly řídit bagr, takže se ryby měly kam schovat.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:10® Sander
spike > jasně, z vlastní vůle se proflákat k nějakému titulu, to je fajn. Jen mi štvalo, že jsem pořád neměl ani vindru.
No, skoro jako teď. - Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:05® Sander
spike > no a kdo řiká že je musíš psát?
Jinak rád nejsem, já bych se tam vrátil hned, na učení jsem kašlal, takže byla veškerá má studia nekončící prdel.
Tento příspěvek byl editován 3.6.2010 22:06:36 uživatelem Sander. - Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:02® Sander
Šprti vole.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 21:57® Sander
bubu > velká ryba ano, ale co jejich potomci…
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 21:48® Sander
Tady už to opadlo asi o 40cm, přesto ale při kulminaci chyběl takovej dobrej metr, aby se to teprve začalo dotýkat protipovodňové hráze, která má ještě přes dva metry. Takže v podstatě nula nula nic.
A na 3SPA v Sušici stačí když se nad městem najednou do řeky vychčíje stádo krav. To je běžný jev.Jinak padesátiletou vodu jsem měl před chvílí ve vaně. Ty ta měla snad 60°C, vylez jsem pěkně červenej.