Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 3. června 2010 v 15:53® Sander
Sander

Otava je v cajku, běžná voda po denním dešti, veliká rezerva, nic nenormálního. Pstruhovka to samý. A vobě padaj.

Středa 2. června 2010 ve 21:51® Sander
Sander

Jak.novi > co blbneš, je červen, v podstatě už prázdniny ne?

Středa 2. června 2010 ve 20:06® Sander
Sander

Barynka > to je dobrá zpráva.

Zato na JZ Čech prší bez přestání od dopoledne.

Středa 2. června 2010 v 19:04® Sander
Sander

BlueShark > ty úplně vpravo jsem loni koupil v Kauflandu, nejdřív jako že bych je ochutnal. To jsem po rozbalení rázně odmítl. Takže plán B, že bych s nimi zkusil vláčet. Asi na tisíc hodů jsem vyžehlil jednoho sebevraha okouna.
Plán C byl jasnej. Roztřídil jsem je do odpadu.
:-)

Středa 2. června 2010 v 18:55® Sander
Sander

Libor > bígla v pohodě, před chvílí šel na chatu.

Středa 2. června 2010 v 16:15® Sander
Sander

inspo > Svaz nabízí k vyplacení plné částky nevyužité povolenky i tzv. bonus za přízeň, myslím že na tom ještě vyděláš.
Aspoň máš motivaci na příští rok – vem si úvěr, nakup co nejvíc povolenek, nežehli na ně a za rok je vrať. Krásně se ti zúročí.

Tento příspěvek byl editován 2.6.2010 16:16:31 uživatelem Sander.
Úterý 1. června 2010 ve 22:52® Sander
Sander

timbab > hlavně že u nás jo… :-)

Úterý 1. června 2010 ve 22:48® Sander
Sander

timbab > byly, ale takové klidnější…

Úterý 1. června 2010 ve 22:41® Sander
Sander

Voda jako kafe by byla fajn od zahájení aspoň týden, nebo dva. Moc bych to ocenil.

Úterý 1. června 2010 ve 20:51® Sander
Sander

acam > to je dost iracionální řešení, uděláš si nepřátele z těch, kterým takové počasí vyhovuje. Vono stačí stěžovat si komunistum, ti maj počasí v malíku už pěknejch pár desetiletí. Vlastně si myslim, že to co je venku maj nasvědomí právě voni.

Úterý 1. června 2010 ve 20:44® Sander
Sander

acam > komu?

Úterý 1. června 2010 v 15:18® Sander
Sander

malej.uzasnak > aby to decentně drželo, dávám do krmné směsi zpravidla vodu :-)

Úterý 1. června 2010 v 15:15® Sander
Sander

skwor > prosimtě…přeložili nám školení na týden od 21.6., bych se z toho fakt posral. Takže tam nepůjdu, už budu mít nakoupíno.

Pondělí 31. května 2010 ve 23:10® Sander
Sander

No já jsem rád že už je polojasno i tady.

Pondělí 31. května 2010 ve 22:06® Sander
Sander

sus1 > nálepky mám na háku, mám úplně jiné priority. Chceš se hádat, máš možnost, ale dám ti nejprve jednu radu – přečti si svůj rýpanec na ospreye a představ si, že ho někdo adresuje tobě. Někdo, komu do toho nic není a už nekolikrát mu to bylo naznačeno nejen z Mírovy strany.
Já nevim, nejsem sám kdo se v tobě nevyzná. Třeba to všechno myslíš úplně jinak…

Pondělí 31. května 2010 ve 21:38® Sander
Sander

sus1 > sice možná nemáš potřebu rejpat, ale rejpeš. Nedivím se že je David podrážděnej, stejně tak jako Míra (myslím). Tímhle jsi zajel malinko přes čáru zdá se mi…nic ve zlém.

Pondělí 31. května 2010 v 16:07® Sander
Sander

osprey > je mi to jasný :-)

Pondělí 31. května 2010 v 16:00® Sander
Sander

osprey > potřebuješ dovolenou Míro… :-D

Pondělí 31. května 2010 v 15:43® Sander
Sander

Fajn počasí, nezkoušel jste někdo mníky?

Neděle 30. května 2010 ve 23:38® Sander
Sander

Libor > souhlasím, už po těch mých ukradených prutech dávno ani neštěknu. Vem je čert. Jsou to jenom věci, nic, co by postupně nešlo nahradit.