Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 16. května 2010 ve 22:58® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix > trošku kalnější to je, průtok vyšší jen minimálně, vlastně se nám nějaká velká voda úplně vyhnula.
- Neděle 16. května 2010 ve 22:09® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor > ne,ne, mám tam být týden od 7.6.
- Neděle 16. května 2010 ve 21:59® Sander
skwor > já tam byl letos už dvakrát, asi Tě letos dám
Za tři týdny tam možná půjdu zas
- Neděle 16. května 2010 ve 20:54® Sander
skwor > toš musel jsem ho zkusit. Dokonce jsem ho ani neurval, prokletí té vaší prodejny asi nebude tak horký
- Neděle 16. května 2010 ve 20:46® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16. května 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes brali krásní potočáci, spletl se slušný lipan a několik okounů, ale pozvánka na pánvičku byla svěřena těm k tomu určeným.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. května 2010 v 10:57® Sander
Scanix > ale jo, hlava mi bolí pořád, ale aspoň už nelítám každou chvíli po záchodech. Dneska to vidím že budu i obědvat.
- Neděle 16. května 2010 v 10:23® Sander
spike > jasně.
- Neděle 16. května 2010 v 9:49® Sander
Co je to za klauni ve Z lovu?
- Neděle 16. května 2010 v 9:41® Sander
hecht > to je v pořádku, každý děláme chyby
- Sobota 15. května 2010 ve 21:56® Sander
osprey > jasně, s těma rybama na talíři to „vás“ znamenalo rodinu hechtovic. Pája to zahnal tam kam neměl, i když jsem mu snad pětkrát říkal ať toho nechá.
A jsem rád že si to s odstupem času uvědomil. - Sobota 15. května 2010 ve 21:46® Sander
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní) > s tím bych až tak nesouhlasil, ono je dost z nich na pohled potočák jako víno (fotka z 16.4. ráno, takže to ber s tolerancí – otázkou je, jak ta ryba bude vypadat po půl roce v řece – dorostou ploutve a získá trošku normální postavu).
Jediné, co by se dalo považovat za podobnost s duhákem, může být omezená schopnost reprodukce. Jinak se ty ryby rozprostřely docela rovnoměrně po řece, některé jsem chytil pod jezem, jiné o kilometr níž, prostě se z nich stávají potočáci, bez ohledu na jejich původ.
Tento příspěvek byl editován 15.5.2010 21:48:05 uživatelem Sander. - Sobota 15. května 2010 ve 21:39® Sander
Mates(původní) > já měl včera už zbaleno, jenže jsem půl noci prosral a půl dne prospal. Z oběda jsem snědl jen kafe a nakonec jsem si profákovi zavolal o omluvenku.
- Sobota 15. května 2010 ve 21:08® Sander
hecht > proč myslíš že jsem se vedle vás válel na mezi a modlil se ať už teče voda dostatečně krvavá
Máš pravdu v tom, že takový závěr si ten den asi nezasloužil. Ryby vám to ale oplatily na talíři, spravedlnost existuje - Sobota 15. května 2010 v 10:53® Sander
Není nad to strávit noc na záchodě.
A když se pak v deset ráno vzbudíte ještě s hlavou jako střep, pak je to úplně dokonalý… - Pátek 14. května 2010 ve 21:21® Sander
skwor > líbí se mi ten prostřední. Myslím že jsem ho ještě v obchodě neviděl, tedy u nás, a ani dnes v té Praze.
Tento příspěvek byl editován 14.5.2010 21:21:42 uživatelem Sander. - Pátek 14. května 2010 v 18:11® Sander
regulus > kvůli předpovědi počasí nebo jak s tím souvisí ti jedinci?
- Pátek 14. května 2010 v 18:10® Sander
- Diskuze: Feeder
spike > njn, myšlenky číst ještě neumím
- Pátek 14. května 2010 v 18:07® Sander
spike > to je v pořádku, myslím že to nebude mít takový vliv na funkci ať použiješ to nebo ono.
- Pátek 14. května 2010 v 18:04® Sander
paalo > já bych to udělal opačně než spike – 1/3 až 1/2 hlíny.
- Pátek 14. května 2010 v 18:02® Sander
Jinak počasí že by se z něj jeden vobtáh. Celej den chčije, 11°C, zdá se mi že v lednu 2006 bylo teplejc.