Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 21. března 2010 v 8:40® Sander
Sander

džigit > děkuji. Snad to klapne…doufám…vě­řím…;-)

Neděle 21. března 2010 v 8:39® Sander
Sander

dam > kup jí kolečkový :-)

Určitě tam něco zbylo, jistě jste to měli také velkou část zimy pod ledem?

Neděle 21. března 2010 v 8:38® Sander
Sander

spike > razím za chvíli do Práglu pro foťák. Kamarád tam chce ještě po nákupech a jak ho znám, je to do večera :-)

Neděle 21. března 2010 v 8:34® Sander
Sander

dam > lyže? Aj děcka už sáňkujú enem z povinnosti…

Neděle 21. března 2010 v 8:33® Sander
Sander

Se máte, vypadá že bude venku zase krásně.

Sobota 20. března 2010 ve 22:17® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

osprey > v pohodě, já jen když pojedu kolem…

Sobota 20. března 2010 ve 22:15® Sander
Sander

Char > ne ne, jak říkám, kontrola proběhla bez problému. Ale musím říct, že se hecht klepal strachy jak Ajda :-D

Sobota 20. března 2010 ve 22:13® Sander
Sander

osprey > nechceš zítra do Sandcity? Pojedu za Pepou na chalupu pro mušák, docela bych to tam zkusil…

Sobota 20. března 2010 ve 22:05® Sander
Sander
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20. března 2010

Dnes jsme s hechtem popadli fídršpic a máčovky a zajeli odrybnit jeden krátký úsek říčky. Nejprve plavaná – navzdory kalné vodě fišky fungovaly, ve složení plotice – tloušť. Feeder jsem čekal trošku lepší. Pája vyžehlil dva jeseny, o mě se porvalo pár slušných slintáků. Závěr byl ještě ve znamení plavačky a každý jsme si nakonec přišli na své.

Třetí fotka je určena nepoctivým členům ČRS. Jihočeský územní svaz se plácnul přes kapsu a přijal člena profesionální rybářské stráže, jehož vybavil maskovaným plavidlem, vybaveným dokonce i dobovou střílnou. Naštěstí kontrola proběhla v přátelském duchu a plavidlo se členem profesionální rybářské stráže pokračovalo dále po proudu. Za zmínku stojí ještě jedna věc – asi pět minut před příjezdem RS plavala po hladině zadní náprava čtyřkolky (vážně). Prý jeden z těch, který se snažil uniknout před spravedlností.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32210.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32211.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32212.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 20. března 2010 ve 14:31® Sander
    Sander

Ruzzzik > neznám, ale na tuhle jsem četl pár fajn recenzí.

http://www.rsp-fishing.cz/…ragon-kratka

Pátek 19. března 2010 v 19:14® Sander
    Sander

skwor > jsem teda pokřtil ten Axiom. Nemám co vytknout, je fakt fajn. A na línech, takže celkem důstojně :-)

Čtvrtek 18. března 2010 ve 22:14® Sander
    Sander

hecht > jasně, pomlázky, už je nejvyšší čas! :-)

Čtvrtek 18. března 2010 ve 22:13® Sander
    Sander

skwor > ono je pořád ještě dost brzo. Stojáky téměř všechny pod ledem a řeky se opět zvedají. Má to čas, za nějaký ten den se to ustálí a pak bude ta pravá doba na rozjezd.

Čtvrtek 18. března 2010 ve 22:09® Sander
    Sander

spike > a ty už taky nestraš, jsi byl pusou na rybách letos už asi stokrát :-D

Čtvrtek 18. března 2010 ve 22:07® Sander
    Sander

skwor > se nediv, rybaření není jen nákup voblerů a prutů, ale občas i k vodě se zajde :-)

Středa 17. března 2010 ve 22:57® Sander
    Sander

Manažerka > to tedy musím doma říct, že jsme v tomhle ohledu ještě dost pozadu :-D

Valkyrka > he, tohle se mi také povedlo. Ale na spodní části lednice jsou dva takové šuplíky, a odsud nevylezly. A ani si jich nikdo nevšiml, zrovna ten den asi nefrčela zelenina :-)

Magdalenka > souhlasím, ta která merybaří, nepochopí.. :-)

Středa 17. března 2010 ve 22:29® Sander
    Sander
    Diskuze: Plavaná

osprey > jasně, přes ramena…

Je moc brzo. Já tam byl letos jednou, asi před týdnem nebo deseti dny, úplně bez ryby, ale s feederem.

Středa 17. března 2010 ve 22:16® Sander
    Sander

osprey > on ten úsek celkově, od města po město, není tímhle způsobem lovu příliš rozdávačný. Ryb je tam málo a jen na pár místech, a ty jak nenajdeš nebo trefíš v blbej čas, je vymalováno. Myslím že ta místa máme každý svá. Já na té horní polovině, ty na té spodní. Je to spravedlivé :-)

Středa 17. března 2010 ve 21:54® Sander
    Sander

osprey > někde mimo, nebo tam u tebe?

Středa 17. března 2010 ve 21:19® Sander
    Sander

Libor > nepřemýšlel. Chytám ryby pro zábavu, ne pro přidělávání zbytečných starostí.