Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 6. března 2010 v 16:51® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

sus1 > neprodám, takys neprodal když jsem chtěl. :-)

Já je totiž jedině daruji.

spike > není to zdaleka všechno, už mě to nebavilo, ale stačí jen doodlít olůvka a můžu je mydlit dál, až bude chuť. Kdybych k tomu dal ještě ty kupované, bylo by jich o 1/4 víc.

Piranha > vtipálku :-)

Sobota 6. března 2010 v 15:31® Sander
Sander
Diskuze: Feeder

Co já teď s tím.

Chudák já.

foto/diskuze/feeder/2010/th-img31770.jpgfoto/diskuze/feeder/2010/th-img31771.jpg
Sobota 6. března 2010 ve 14:48® Sander
Sander

Vlezprdelky.

Sobota 6. března 2010 ve 14:39® Sander
Sander

skwor > v Brně na něj mrknu, jen se mi to zdá za ten peníz dost podezřelý. Ale když bude splňovat požadavky béčkového, méně využívaného prutu, proč ne…

Sobota 6. března 2010 ve 12:53® Sander
Sander

osprey > vše nejlepší k svátku Míro.

Sobota 6. března 2010 v 11:51® Sander
Sander

hecht > jenom aby se nám milá Volyňka to dobou nerochňala v prvních patrech paneláků hele.

Sobota 6. března 2010 v 11:05® Sander
Sander

sus1 > zima…ta je v Čechách od srpna do května, když se povede červenec. Já se tedy tomu sněhu ani nedivím.

Pátek 5. března 2010 ve 23:04® Sander
Sander

Dobrou kucí.

Pátek 5. března 2010 ve 23:03® Sander
Sander

sus1 > na monitoru se ale asi nevyplatí šetřit, kor když na něm chceš dělat fotky.

Pátek 5. března 2010 ve 23:01® Sander
Sander

Libor > spoléhám na něj, zná můj styl, bude vědět co potřebuji :-)

Monitor mám cajkovní, ten mi jiris nezrecykluje.

Pátek 5. března 2010 ve 22:56® Sander
Sander

sus1 > jiris nebere, jiris recykluje. Zní to líp :-)

Pátek 5. března 2010 ve 22:55® Sander
Sander

sus1 > budeš kupovat nový? Víš, já jen že kdyby jsi prodal Aminu, nemusel bys do Rety :-D

Pátek 5. března 2010 ve 22:51® Sander
Sander

sus1 > nejvíc mi štve, že ten foťák jako takový nebude konečná investice. Znamená to i investici do kompu, protože tahle vejtřaska už mi vážně sere. Hlavně kvůli úpravám fotek – hrozně pomalý, možná úplně nejpomalejší na světě, občas bych do toho strašně rád kopl, ale bylo mi vysvětleno že tím to nevyřeším :-D

Pátek 5. března 2010 ve 22:45® Sander
Sander

sus1 > takže už jsi ready?

Já o tom přemýšlím čím dál častěji, že konečně „zvětším čip“. Musím pak vyzpovídat ospreye, hlavně co se objektivů týče. Uvidím jak na tom budu s penězi, ale už to zrcadlo nechci moc oddalovat. Budu ještě dva týdny v Práglu, takže bych okoukl i ty ojetiny.

Pátek 5. března 2010 ve 22:40® Sander
Sander

sus1 > sis předával genetický informace s nějakou místní sexy bitch ne?

Máš u mě velký mínus, už jsem si pro tu Amnésii udělal exklusivní místo, hned vedle té mojí.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 22:40:35 uživatelem Sander.
Pátek 5. března 2010 ve 22:32® Sander
Sander

sus1 > no jo, že mě to hned nenapadlo. A já vůl už ti psal jakým způsobem chceš poslat prachy…:-)

Pátek 5. března 2010 ve 22:23® Sander
Sander

dodorider > to víš, já jsem asi divnej, mám auto proto aby mi sloužilo, a ne já jemu :-D

Pátek 5. března 2010 ve 22:18® Sander
Sander

acam > jo, když si to po sobě znova přečtu, už mi tam lítá nějaký slovo navíc. Končím. :-)

Pátek 5. března 2010 ve 22:16® Sander
Sander

dodorider > a jak to řešíš když padaj kroupy? Komu by jsi si stěžoval v tomto případě? :-)

Fakt bych to nehrotil. Nějaký tečky zamázneš korekční tyčinkou, která stojí kilo a vydrží ti několik let… A když už je tam rez, nechá se to vybrousit, zakytovat a navrch použít tu tyčinku.

Pátek 5. března 2010 ve 22:12® Sander
Sander

sus1 > já myslim že má jako řidič pevnější nervy :-)