Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 6. března 2010 v 16:51® Sander
- Diskuze: Feeder
sus1 > neprodám, takys neprodal když jsem chtěl.

Já je totiž jedině daruji.
spike > není to zdaleka všechno, už mě to nebavilo, ale stačí jen doodlít olůvka a můžu je mydlit dál, až bude chuť. Kdybych k tomu dal ještě ty kupované, bylo by jich o 1/4 víc.
Piranha > vtipálku

- Sobota 6. března 2010 v 15:31® Sander
- Diskuze: Feeder
Co já teď s tím.
Chudák já.

- Sobota 6. března 2010 ve 14:48® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Vlezprdelky.
- Sobota 6. března 2010 ve 14:39® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor > v Brně na něj mrknu, jen se mi to zdá za ten peníz dost podezřelý. Ale když bude splňovat požadavky béčkového, méně využívaného prutu, proč ne…
- Sobota 6. března 2010 ve 12:53® Sander
osprey > vše nejlepší k svátku Míro.
- Sobota 6. března 2010 v 11:51® Sander
hecht > jenom aby se nám milá Volyňka to dobou nerochňala v prvních patrech paneláků hele.
- Sobota 6. března 2010 v 11:05® Sander
sus1 > zima…ta je v Čechách od srpna do května, když se povede červenec. Já se tedy tomu sněhu ani nedivím.
- Pátek 5. března 2010 ve 23:04® Sander
Dobrou kucí.
- Pátek 5. března 2010 ve 23:03® Sander
sus1 > na monitoru se ale asi nevyplatí šetřit, kor když na něm chceš dělat fotky.
- Pátek 5. března 2010 ve 23:01® Sander
Libor > spoléhám na něj, zná můj styl, bude vědět co potřebuji

Monitor mám cajkovní, ten mi jiris nezrecykluje.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:56® Sander
sus1 > jiris nebere, jiris recykluje. Zní to líp

- Pátek 5. března 2010 ve 22:55® Sander
sus1 > budeš kupovat nový? Víš, já jen že kdyby jsi prodal Aminu, nemusel bys do Rety

- Pátek 5. března 2010 ve 22:51® Sander
sus1 > nejvíc mi štve, že ten foťák jako takový nebude konečná investice. Znamená to i investici do kompu, protože tahle vejtřaska už mi vážně sere. Hlavně kvůli úpravám fotek – hrozně pomalý, možná úplně nejpomalejší na světě, občas bych do toho strašně rád kopl, ale bylo mi vysvětleno že tím to nevyřeším

- Pátek 5. března 2010 ve 22:45® Sander
sus1 > takže už jsi ready?
Já o tom přemýšlím čím dál častěji, že konečně „zvětším čip“. Musím pak vyzpovídat ospreye, hlavně co se objektivů týče. Uvidím jak na tom budu s penězi, ale už to zrcadlo nechci moc oddalovat. Budu ještě dva týdny v Práglu, takže bych okoukl i ty ojetiny.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:40® Sander
sus1 > sis předával genetický informace s nějakou místní sexy bitch ne?
Máš u mě velký mínus, už jsem si pro tu Amnésii udělal exklusivní místo, hned vedle té mojí.
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 22:40:35 uživatelem Sander. - Pátek 5. března 2010 ve 22:32® Sander
sus1 > no jo, že mě to hned nenapadlo. A já vůl už ti psal jakým způsobem chceš poslat prachy…

- Pátek 5. března 2010 ve 22:23® Sander
dodorider > to víš, já jsem asi divnej, mám auto proto aby mi sloužilo, a ne já jemu

- Pátek 5. března 2010 ve 22:18® Sander
acam > jo, když si to po sobě znova přečtu, už mi tam lítá nějaký slovo navíc. Končím.

- Pátek 5. března 2010 ve 22:16® Sander
dodorider > a jak to řešíš když padaj kroupy? Komu by jsi si stěžoval v tomto případě?

Fakt bych to nehrotil. Nějaký tečky zamázneš korekční tyčinkou, která stojí kilo a vydrží ti několik let… A když už je tam rez, nechá se to vybrousit, zakytovat a navrch použít tu tyčinku.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:12® Sander
sus1 > já myslim že má jako řidič pevnější nervy