Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 5. března 2010 ve 22:10® Sander
Sander

acam > copak, dáváš rybu na rafinovaně ponořená železa s rybou? :-)

Pátek 5. března 2010 ve 22:09® Sander
Sander

dodorider > můžeš, ale z pohledu myslivce bych se na tebe koukal jako na wolla. Broky padající k zemi dávno ztratily svou energii, mimo ťuknutí o metalízu nemají žádný jiný efekt.

Pátek 5. března 2010 ve 22:07® Sander
Sander

sus1 > takže sis to stále nerozmyslel s těmi kamiony přes den?

Ne, že by přes den nejezdily, ale nahustit do denního provozu i ty „noční druhy“, tak se nehnem.

Pátek 5. března 2010 ve 22:02® Sander
Sander

sus1 > víš jak vypadá páteční provoz přes den?

Pátek 5. března 2010 ve 21:58® Sander
Sander

dam > je to vděčné téma, každý rybář o tom problému ví, někdo víc, někdo méně, ale nikdo nemá problém pustit svůj názor do pranice. To třeba když se tu řeší konkrétní věc, jako třeba cajk, moc lidí nemůže.

Dobrou Davide.

Pátek 5. března 2010 ve 21:56® Sander
Sander

dodorider > nedělám do zbraní.

Už jsem zde názor na kormorány vyjadřoval mnohokrát. Samozřejmě mě to sere, bodeť by ne, když chodím na vodu kde zbylo pár čudel.

Ale nesouhlasím s tím, že se s tím nedá nic dělat. Trošku bych to poupravil, místo „nedá“ si dej „nechce“.

Pátek 5. března 2010 ve 21:53® Sander
Sander

acam > v českém podání může nastat i tato varianta myslím.

Ale vím jak, neboj, chápu tě…

Pátek 5. března 2010 ve 21:50® Sander
Sander

dodorider > myslím že vím jak je to s brokovými náboji. A nejen s brokovými. Dokonce jsem tento týden nedělal nic jiného, než že je v rámci externí zakázky kalibroval pro Selier A Bellot.

Ale tak nějak nerozumím tvému slohu. Co jsi měl namysli tím drancováním? Kormoráni versus ryby, nebo flinty versus kormoráni? :-)

Pátek 5. března 2010 ve 21:46® Sander
Sander

dodorider > já to beru tak, že tím posledním příspěvkem jsi mě úplně odzbrojil :-)

Pátek 5. března 2010 ve 21:40® Sander
Sander

dodorider > „brokovnici a naladovat ji vetsim olovem a je to“ – už první věta svědčí o tom, že nemáš páru…sory.

Pátek 5. března 2010 ve 21:31® Sander
Sander

spike> ani mi nemluv, zrovna dneska v práci jsme se bavili o kolech, vzpomněl jsem si na moji „držku“ v otáčce pod Boubínským jezírkem. Jel jsem to šusem jako blázen, v půlce otáčky dvě ženský s kočárky vedle sebe a už nešlo nic dělat…

Pátek 5. března 2010 ve 21:23® Sander
Sander

sus1 > tím bych se moc nechlubil.

Zrovna včera jsem byl dvakrát měřen. Jet tvou jízdu, makal bych jen na pokuty, dokud by mi nevzali papíry úplně.

Pátek 5. března 2010 ve 21:20® Sander
Sander

spike > povodně byly poslední kapkou za strádáním po dobu celé zimy.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 21:21:01 uživatelem Sander.
Pátek 5. března 2010 ve 21:18® Sander
Sander

sus1 > sekaná v housce, byla?

Jak je to s kamiony netuším. Nevadí mi. Pustím si pohodovou muziku a chrochtám si to devadesátkou za 4,5l…

Pátek 5. března 2010 ve 21:17® Sander
Sander

spike > jak to teď vypadá není důležité, spíš mě zajímá, jak to tady bude vypadat zítra touhle dobou.

Ale ono je to vlastně stejně fuk, jestli deset pod nulou a sníh, nebo deset pod nulou a bez sněhu.

Pátek 5. března 2010 ve 21:15® Sander
Sander

spike > viděl jsem v průběhu tohoto týdne plavat několik kaprů břichem vzhůru, na pohled naprosto nepoškození jedinci.

Pátek 5. března 2010 ve 21:14® Sander
Sander

sus1 > tos jel na babetě ne?

Pátek 5. března 2010 v 18:34® Sander
Sander

mannice > ano, na mnoha faktorech záleží. Zaprvé je to fyzický stav ryby. Ten je bezesporu důležitý. Ale jako stěžejní bych viděl prostředí, ve kterém žije. V mělčí regulačce se prasečkin nemá kde schovat, má tedy na výběr dvě věci – buď bude zarytě odolávat proudu v nějaké sebemenší tišince, nebo (mnohem častěji, vepř je líný) spluje spolu s proudem tak daleko, dokud nenajde optimální podmínky k přečkání povodně.

Opačná situace je na členitých vodách. Tam se kapr schová do tůní, slepých ramen atp., kde vodu nejen snadno přečká, ale jako správný vepř se i nafutruje. V tůních berou za velké vody kapři celkem slušně.

Pátek 5. března 2010 v 15:54® Sander
Sander

Beer.Beda > zase tak mě nepodceňuj. Je to všechno v oukeji, vydrž.

Pátek 5. března 2010 ve 14:19® Sander
Sander

sus1 > s tebou jsou fakt kšefty, to by se z toho jeden vobtáh…:-)